REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cât a cheltuit prin spitale fostul viceprimar al Constanței, Aurel Butnaru, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni!

Cât a cheltuit prin spitale fostul viceprimar al Constanței, Aurel Butnaru, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni!

Victor ROTARU 6 noiembrie 2023 | 00:00 2768

Pe 18 iunie 2022, Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței, a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada, în dreptul hotelului Parc, din Mamaia. În urma accidentului, acesta a suferit fractură de bazin, factură de 3 vertebre, dublă fractură de femur stâng, dublă fractură de tibie dreaptă, viața fiindu-i pusă în pericol. În momentul de față, Aurel Butnaru se poate deplasa singur, cu ajutorul unui baston, fiind în așteptarea începerii procesului. Contactat de către reporterii Replica, acesta a declarat faptul că încă așteaptă suplimentul la expertiza medico-legală, mărturisind că a cheltuit în jur de 70.000 de euro prin spitale și tot ce a ținut de îngrijirea sa medicală. 

Cat a cheltuit prin spitale fostul viceprimar al Constantei, Aurel Butnaru, dupa ce a fost lovit pe trecerea de pietoni!

Aurel Butnaru a început să-și revină după accidentul rutier prin care a trecut, atunci când un șofer a dat peste el, chiar pe trecerea de pietoni. Acum, fostul viceprimar PNL al Constanței, așteaptă de luni bune, de la Institutul de Medicină Legală, un supliment la expertiza medico-legală, pentru a putea înainta procesul împotriva șoferului vitezoman.

Cat a cheltuit prin spitale fostul viceprimar al Constantei, Aurel Butnaru, dupa ce a fost lovit pe trecerea de pietoni!Imagini de la momentul accidentului 

Butnaru: Am cheltuit cam 70.000 de euro

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Aurel Butnaru a transmis faptul că așteaptă ca dosarul să plece la Judecătorie, estimând cheltuieli de 70.000 de euro pentru spitalizări și îngrijirile medicale: „Încă nu am primit suplimentul. M-am dus la ei, am explicat, așteptau hârtie de la Monza, dar spitalul acela s-a desființat. Eu mă simt destul de bine. Am fost la un neurolog pentru că mă înțeapă picioarele, mi-a dat un tratament. Mă mișc cu bastonul, dar umblu normal, sau aproape normal, că nu pot să merg pe distanțe lungi, dar cât îmi trebuie mie mă descurc. Este făcută deja acțiunea în instanță. După ce se termină procesul de expertiză, îl mai audiază pe șofer o dată, după care dosarul pleacă la Judecătorie. Nu știu ce daune voi cere, dar o să discut cu avocatul. În primul rând trebuie să știm cheltuielile. Aproximativ, în mare așa, am cheltuit cam 70.000 de euro. În spitale, cu tot. E vorba de lucruri mari, nu cele mărunte. Nu am ținut o socoteală la mărunțișuri.” 

Video:


 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blestemele,prietene.Banii câștigați fără munca,de haram ajung.Saracul de tine!.
2
0
Verificătii averea, de unde are acest bugetar un asemenea hotel ?
5
0
Bine ca ai avut bani negri pentru zile negere mai Butnarule caci sunt o gramada de romani care au murit pentru ca nu au avut 5000 de euro spaga pentru o operazie banala,daca vrei bani inapoi de la vinovat mai ashteapta sa vedem ce decizii dau judecatori in cazurile de oameni omoratzi pe trecerea de pietoni sau shoferi ucisi de altzi shoferi care au intrat pe contrasens,sau oameni care nici nu erau pe shosea dar i-au ucis alzi shoferi vitezomani au iesit de pe shosea si au intrat in ei,hai mai lasa plansul si spune multzumesc lui Dumnezeu caci daca ar fi sa ne gandim la cate crime,fara intentzie bineintzeles,dar crime nu accidente ca in cazul tau sau petrecut in Romania si nu a platit nimeni nimic tu te pozi considera un om norocos,nu compara tu ce este in Romania cu tarile civilizte ale lumi caci Romania nu se numara printre tarile alea,in Romania este legea junglei si in cazul shoferilor vinovatzi si al afacerishtilor si al politicienilor si al tuturor romanilor in general.
8
0
la Securitate a primit Hotel Parc in dar pentru turnatorii si asigurarea de cazare conspirativa pentru innfarctorii protejati de Justitie. L-a batut Dumnezeu pentru rautatea lui ca denuntat oameni la Securitate.
11
1
nu la ti intrebat si de unde are banii? l au cam ajuns blestemele, hotel parc, maria, etc angajati ne platiti, hmm, ?
8
0
Lasa bre, ca mai faci si mata plata, si asa ai luat Parc ul mokka. Asta-i veatza! Zii mersi ca esti bine! Ce faceai cu banii daca merleai?
12
0
Daca am ajuns sa plangem si milionarii
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468