REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cătălin Predoiu a bătut palma cu Laura Codruța Kovesi

Cătălin Predoiu a bătut palma cu Laura Codruța Kovesi

Victor ROTARU 19 octombrie 2022 | 00:00 926

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a discutat, marţi, cu procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi, despre lansarea unei noi proceduri de recrutare a procurorilor europeni delegaţi, 9 posturi din schema naţională fiind vacante. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Justiţiei, Cătălin Predoiu a avut, marţi, o întrevedere cu procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi.

”Oficialul european a mulţumit pentru măsurile deja luate în vederea susţinerii EPPO în România şi, în special, pentru asigurarea unui sediu adecvat. Cei doi oficiali au agreat necesitatea lansării, în viitorul apropiat, a unei noi proceduri de recrutare a procurorilor europeni delegaţi, având în vedere că încă 9 posturi din schema naţională sunt vacante. Procurorul-şef european a apreciat menţinerea statu quo-ului legislativ care reglementează poliţia judiciară pusă la dispoziţia EPPO”, se arată în comunicat.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate şi aspecte privind posibila modificare a Regulamentului 1939/2017, de înfiinţare a EPPO, stadiul legii de transpunere a Directivei 1937/2019 privind avertizorii de integritate şi modificarea normelor naţionale care transpun complet Directiva 1371/2017 privind protecţia intereselor financiare ale UE.

”Am susţinut şi vom susţine în continuare Parchetul European şi vom face toate demersurile necesare bunei funcţionări a acestuia la nivel naţional. În acelaşi timp, vom susţine toate iniţiativele Comisiei Europene şi ale Consiliului UE, prin care se urmăreşte consolidarea acestei instituţii şi extinderea competenţelor, inclusiv în ceea ce priveşte nerespectarea sancţiunilor UE”, a declarat ministrul Justiţiei, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Predoiu si jusitia. Baba si mitraliera. Sinistrosenii la conducerea tarii. Romani care voteaza doar ca sa vada cum lasa urme stamplia pe hartie,altfel unde stampilezi,tot p***t iese. La trecutul jalnic,jalnic viitor.
2
0
Stimate dle Min al Just Predoiu Catalin si d-na Prc general UE,Kövesi C.Laura,cum va-ti inteles sa selectionati procurori care executa comenzile politicienilor si sa fie ascunse infractunile infractoruilor de onoare ai Europei. Ca am impresia ca dsv si d-na faceti parte din clanul interlopilor autorizati ai Ro.Dsv ati citit cel putin de cultura generala ce am descris eu in sesizarile mele,cerand dreptate si adevarul scos la suprafata.Ai ca de citit nu ati citit,dar nici nu ati auzit.De luptele mele de gherila cu clanul de interlopi organizat in grup infractional de la PCA C-ta,cu sefa laboratorului Justitiar Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Avocati de casa la spagi prin licitatie,sponzorizari la partid,spagi la ANAF,furaciuni fraude cu documente false,spalari de bani,firme falimentate,militieni,procurori,DNA,Judcatori executi la comanda prin campul tactic servicilui de inteligenta la ascunderea adevarului.care au ajutat infractori la furat,ocrotit si aparat,probabil si din sponzorizarile la partid si chiar ale domnului Presedinte K.W.Iohannis la lipit afise,daca ati auzit de dansul sau nu vreti sa auziti.Ca sunteti Juristi de profesie cu juraminte false sau sunteti buni pentru mari politicieni Hozii mafioti si staului esuat al Ro.care au devastat tara si distrus natiunea romana.A intrebat cineva din Just Romaniei pe sefile laboratorului si zeitele justitie la PCA C-ta,Prc Adina F,Puiu Z.cum au ascuns si musamlizat adevarul,prin Tergiversri a fi prescrise,NUP,Petiti clasate si Hotarari cu rezoluti mincinoase,cu martori adunati de pe strada ne cunoscanduma.Si la gramada acest clan au facut Kaka de Kaka si Urinat pe imaginea Justitiei,MAI si departamentele subordonatea acestor instituti.Cel putin cititile si datim un raspuns ca ati luat la cunostinta.Sau nu ati primit biletele de diferite culori de la servicile de inteligenta.Va rog eu frumos nu mai contribuiti cu abureli in numele legilor,statului de drept si al Constitutiei Ro,sa ne faceti o tara si un popor de p****i.ca destul Ro,e batuta de dumnezeu de voi politicieni cu juraminte false de 33 de ani.Cu ajutorul Doctorantilor,Plagiatori,Academicieni si generali facuti la apelul bocancilor ne face si tara de rasu curcilo
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272