REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CĂUTĂRI PE MARE. Trei bărbați, dispăruți de 4 zile!

CĂUTĂRI PE MARE. Trei bărbați, dispăruți de 4 zile!

Replica API 11 martie 2019 | 01:22 915

Două ambarcațiuni ale Gărzii de Coastă au ieșit în larg, duminică dimineață, 10 martie a.c., pentru a continua căutarea celor trei pescari dispăruți cu o ambarcațiune, pe 6 martie a.c..

Autoritățile române continuă căutările în largul Mării Negre, pentru găsirea celor trei bărbați care au dispărut pe 6 martie a.c., în timp ce se aflau la pescuit în zona 2 Mai.

La bordul ambarcațiunii de pescuit se afla, alături de alți doi bărbați, Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai, consilier local în Consiliul Local Limanu. De la data semnalării dispariției, zi de zi, salvatori din cadrul Gărzii de Coastă, ai ARSVOM, sprijiniți de un elicopter de la Regional Air Services – aeroport Tuzla, au ieșit în larg, în căutarea bărbaților. Aria de căutare a fost mărită în fiecare zi și extinsă inclusiv până în apele Bulgariei, având în vedere că, din informațiile primite, semnalul GPS al ambarcațiunii ar fi apărut în zona Durankulak.

Totodată, vineri, 8 martie a.c., la căutări a participat și elicopterul Puma Naval 141 al Forțelor Navale Române, cât și corveta „Contraamiral Eustațiu Sebastian”.

Duminică dimineață, încă de la prima oră, în urma solicitării MRCC, care coordonează acțiunea de căutare și salvare, două ambarcațiuni ale Gărzii de Coastă au ieșit din nou în larg, în căutarea pescarilor.

UPDATE: Având în vedere condițiile meteorologice - și anume vântul puternic, motiv pentru care meteorologii au emis cod galben de avertizare - navele Gărzii de Coastă au fost retrase de la căutările pe mare duminică, 10 martie a.c., la ora 12,30.

F.B.

DISPĂRUȚI PE MARE! Căutările continuă, pe timpul nopții, cu o navă a ARSVOM

OM de AFACERI și consilier local în Limanu, DISPĂRUT pe mare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multe comentarii rautacioase... Aici sa ajuns.... Vreti sa fiti mistocari, dar idiotenia voastra da pe afara... Daca vreunul din ei, a facut rau, il pedepseste dumnezeu. Comentariile voastre nu fac altceva decat sa arate cat de redusi mintal puteti fi. Unii dintre voi nu sunt decat niste jeguri, si nu o sa va depasiti conditia niciodata. Bafta la baut spirt, dar lasatii pe altii sa traiasca. Sclavilor...
6
2
multi idioti sunt pe lumea asta dar sa faci comentari de genul asta!!!!cei care sunt destepti an fata tastaturi dece nu esiti an strada ?
3
1
Bai oameni buni terminati cu prostiile ....cu minciunile va dati prost cu parerea va place sa jigniti sa mintiti ganditiva 2 sec daca erau ai vostri... am ajuns sa fim o tara de .....si sa ne jignim uni pe alti ....E vorba de 3 oameni si 3 famili distruse de copii distrusi ...tinetiva pentru voi glumele de prost gust nu cred ca e cazu de minciuni si de vorbe aruncate fara rost.....Apropo inainte sa va apucati sa mai scrieti prosti ganditi o secunda si dupa comentati
7
1
Dl Matei D.a fost vazut acum cateva zile in Dedeman cumparand o bormasina pe baterii si cateva burghie de lemn...Oare nu cumva...???
1
1
TREI BARBATI SI UN PROST ,,NU OM DE AFACERI.
2
11
Din pacate dupa atatea zile nici cacat pentru analize nu mai gaseste
2
9
tigani cum erau nu au avut probleme precum cei din vama,moldoveni de ai nostri,ce vindeau putregaiuri,daca ia inghitit marea de abia cand se incalzeste apa ii da afara,Dumnezeu sa-i odihneasca
3
3
Daca ai pomenit de porcul de stroe,Replica i-ti va scoate comentariul.cind scriu articole despre acest porc numit stroe, cei de la Replica nici nu lasa loc de comentarii. Oare de ce????
23
2
Un PSD-ist care trimitea periodic umflatului stroe calcani , chiar si in perioada de prohibitie... Ce face acum obeza de nevasta-sa si boul gras fara peste proaspat...?!?
16
4
Cat de prosti puteti sa fiti,sa va bucurati de raul intamplat lui sau familiei lui?L-ati cunoscut macar ca sa stiti ce om e?
13
10
La cate cautari si cat timp plus bani s au pierdut omul era bine vazut facea braconaj la greu plecand la Bucuresti la nimenclatura pesedista tone de calcan. De fapt era ... consiler PSD. Pentru un fraier de rand nici nu miscau barca. Doar la infractori se trimit elicoptere inca nu ati invatat
26
7
ce fel de ambarcatiune aveau ? barca cu vasle, salupa, pescador etc ? si eu cred ca ar trebuii cautati prin BG.
3
1
Cred ca cel mai util ar fi sa mearga pe langa mal pana gasesc bucati de barca....
1
2
Au vrut sa ne haleasca ei pe noi, dar calcanii au fost mai smekeri !
2
15
Cam atat dureazA pana incepe plutirea
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212