REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CAZ ȘOCANT! Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere la Clinica ISIS

CAZ ȘOCANT! Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere la Clinica ISIS

Replica API 4 februarie 2018 | 00:40 3588

Tragedie într-o familie! O femeie gravidă a ales să nască într-o clinică privată din municipiul Constanța, însă cel mai frumos moment din viață s-a transformat într-un coșmar. Bebelușul nu respira la naștere, decesul acestuia fiind declarat la spital ulterior. Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 2 februarie a.c.

O mamă nu a apucat să își țină pruncul în brațe! Imediat după naștere, se pare că au apărut complicații, asta pentru că, potrivit unor apropiați ai familiei, copilul nu respira. Acesta a fost resuscitat în cadrul clinicii, însă fără succes. O ambulanță a preluat nou-născutul de la clinică vineri, 2 februarie, puțin după ora 06:00 dimineața, și a fost transferat la Spitalul Județean Constanța, unde nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta a făcut un stop cardio-respirator la clinică, a fost resuscitat și apoi transferat la spital, fiind intubat. Nou-născutul a intrat din nou în stop cardio-respirator la spital și a fost declarat decedat în jurul orei 11:00. Din nefericire, astfel de cazuri apar pentru că maternitățile private nu sunt dotate cu echipamente pentru urgențe, singura variantă, în caz de complicații, fiind transferul la Spitalul Județean.

Reamintim că recent, la aceeași clinică privată, au apărut complicații la o altă femeie după ce a născut natural al doilea copil. Mama nu a supraviețuit, aceasta pierzându-și viața în urma unei rupturi de uter.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceeas kaz mi sa intt si mieeee am patitooooooo
0
0
Pe internet ne este prezentat cazul intr.un mod cat mai dramatic pentru a atrage atentia cititorilor si pentru a avea cat mai multe promovari care implicit atrag reclame ..bla bla.Incercati sa aflati adevarul din surse sigure. Sper ca mamica sa treaca cu bine peste pierderea suferita.. Cat despre Isis ..in momentul cand te duci sa semnezi contractul ti se prezinta procedurile in caz de Doamne Fereste , pe langa asta mai si semnezi ca esti de acord .... Este un risc pe care ti.l asumi ... eu recomand spitalul de stat acolo doctorii "sunt trecuti"prin tot felul de cazuri !
1
1
Am nascut la isis,chiar 2 nasteri, la o diferenta de 5 ani, inainte de operatie, semnezi, pe propria raspundere, ca ai fost informat, ai un contract pe care il semnezi. Orice se intampla este pe propria raspundere Asa ca nu va mai agitati. Am nascut cu aceast medic, nu m am zgarcit in timpul celor 9 luni, am fost la cabinet si de 2 ori pe luna. Am ales dr. Peteanu Valentin, am incredere in dl doctor, si daa, tot acolo voi naste si a 3a oara daca va fi cazul
3
2
Dragilor, copilul a avut probleme din timpul sarcinii.Cand medicul te informeaza ca acest copil se poate naste mort sau intr-o stare vegetativa, e alegerea ta ce decizie iei.Dar nu are nicio legatura acum spitalul.
1
0
Eu merg pe premiza, cum ti-e scris, asa se intampla. Eu am nascut in spital, conditii nu foarte bune si cer spaga de la obraz .Pacat .Cand este vb de copil nu te mai uiti la bani, multi fac rate pt nastere.
1
1
Vb lumea in targ de un anume cristureanu
5
1
...un ANALiza de caz facem si noi? Cred ca iti place sa te ''lupti cu ursulica''! Esti cam naspa...asa spune lumea dar eu ti-as face un copil pe care sa il nasti la isis....nenorocitilor..cum functionati fara ATI?
6
0
Cristina,imi spui si mie cum obtin autorizatie aceste spitale fara sa aiba sectie de terapie intensiva? Eu nu vorbesc de conditii si doctori,vb strict de anumite criterii care ar trebui sa le aiba ,gen ATI
11
4
Cristino, daca nu aveai bani nu alegeai Isis! nastea-i ca o muritoare de rand la spitalul statului! nu mai comenta degeaba
8
4
de maternitate
11
3
Dupa ce jefuiti oamenii la drumul mare nici nu asigurati conditii decente !! Cum este posibil sa se moara in spitale private?? Cine se mai duce sa nasca la voi nenorocitilor!!
2
5
Stie cineva cum se numeste doctorul respectiv?
5
5
Spitalul judetean Constanta are nevoie de o maternitate,utilata !
13
1
Eu am nascut la Isis. A decurs totul cum trebuie . Da, m am dus acolo pt conditii . Imi pare extrem de rau pt bebe . Dar am mai auzit si alte cazuri MUSAMALIZATE la Isis de care nu s a scris nimic . Fiecare alege unde sa nasca . Daca se intampla asta la spitalul mare erau aceleasi reactii
7
9
Viata reprezinta un echilibru foarte fragil al multor factori!!! Unde este viata este si moarte ca sa nu mai vorbim si de selectia naturala pe care medicina moderna incearca sa o neutralizeze!
15
6
Pe sistemul , daca esti prost..nasti acasa
8
4
Tu sigur esti o asistenta de la ISIS, rea de musca, care abia astepti sa vina garda de noapte, ca sa ti-o tragi cu dl doctor. Huuooo!
11
9
Sa se inchida toate clinicile private....jale mare cu el. Stiu doar sa ceara bani multi....rusine
19
5
Dar la spitalele groazei,spitale administrate de M.S. cate mame sau copii au murit si nimeni nu ia nicio masura cu toata urgenta pe car o au la dispozitie? Cumva facem reclama clinicilor private ca sa se mearga in spitale si sa mori acolo? Cate victime are la activ seful sectiei de ostretica -ginecologie din spitalul judetean Constanta? Asta-i reclama negativa clinicilor pricate ca sa vina femeile sa nasca in sptalele de stat pt ca holurile si saloanele de aici sunt goale sau pline de tigani! Faceti maternitati si nu mai merge nimeni la privat!
25
8
fa balamuto tu ne tii lectii de morala si gramatica? bacu se scrie de obicei articulat adica bacul iar darmite se spune la tine la babadag in constanta se spune daramite. te si vad cum esti o asistenta ofuscata grasa si frustrata care lucreaza intr-un spital privat
33
6
Daca astfel de accidente vi s- ar intimpla dvs nu stiu cum ati reactiona si daca ar fii tot accident sau incompetenta ! La privat de multe ori nu sint cooptati cei mai buni , ci doar asa sa aiba prezent un medic de ,, specialitate ,, prezent ! Si daca totul se termina in caz de urgenta la spit jud la ce treb sa platesti milioane la privat ?
11
4
Toate analfabetele isi dau cu parerea despre medici! Da cu ce tupeu? Nu aveti nici bacu luat si taiati si spanzurati aici,criticand! Pai voi nici o factura nu stiti sa faceti darmite sa salvati.oamenii! Va dati cu parerea chioampelor cand habar nu aveti ce presiune este pe un medic,ce responsabilitate ! Ale dreq proaste...inafara de unghii si gene ce mai stiti?!
21
22
Draga Raisa.crede-ma.aici e vorba de competenta nu de...gramatica!Eu am ajuns la Isis pt ca fugeam de medicii mediocrii din provincie.Cand colo...surpriza:la Isis un medic de familie,se da mare pediatru.Nici macar nu are competenta de pediatrie aceasta dna dr de la Baneasa.Oamenii vin,dar nu cer parafa medicului de garda.Cu asemenea ''specialisti'' e foarte clar de ce sa intampla atatea evenimente triste!
23
5
Bebelusul in cauza sa nascut la Isis ... Euromaterna are ATI pt nou nascuti si mamici
11
5
NIMENI NU MAI STIE SA SCRIE CORECT ROMANESTE...Toata lumea isi da cu parerea, toti v-ati nascut doctori, vorba ceea ,,la medicina si la fotbal se pricepe oricine!,,Spitalele private sunt dotate, curate mai mult decat stiti sau credeti. Sigur, se pot intampla si accidente. Oriunde, oricand, fie ca e spital de stat, fie privat...
16
14
Cate mamici si cati copii mai trebuie sa moara pana ministerul sanatatii va lua masuri. Sa fie autoizate doar acele clinici care au dotarile si personalul necesar efectuarii de transfuzii si interventii in cazuri deosebite.
27
2
Ce medic a fost?
19
2
Scrie mare ISIS ..nu cititi??
15
2
Ce nesimtit cum poti sa zici despre un copil ca este parazit.. atunci si tu esti un parazit consumator de bani ca si tu ai fost copil. Ai uitat ?
15
2
fitele si medicii care fac facultatea sprijinind coatele pe bar la fratelli sunt motivele ce au stat la baza acesui deces
32
3
Condoleante familiei.clinicile private nu sunt pregatite pentru asemenea situatii. Eu am 2 copii am ales spitalul iar dna dr.a fost D-zeu pentru mine.m-a salvat de doua ori.daca alegeam sa nasc la o clinica privata sigur acum eram pe lumea cealalta. Ii multumesc din suflet d-nei doctor.
32
3
Este vb de isis
21
10
8000 de lei la privat,dar ai salvarea gratis pentru deplasarea la spitalul judetean.Asta da afacere
44
8
nuu. daca era isis scriua cu litere mari! euromaterna
9
22
au preturi occidentale si dotari comuniste..cum e ceva hop la spitalul judetean
32
9
isis?,,,,,,,,,
32
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369