REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cazați la hotel de 3 stele, cu aragazul în bagaj

Cazați la hotel de 3 stele, cu aragazul în bagaj

Replica API 17 august 2018 | 00:15 512

Voucherele de vacanță oferite de către stat bugetarilor au fost primite de către posesori cu mare bucurie, mai ales de către cei care nu-și permiteau un concediu de câteva zile.

Ei bine, cu tichetele în mână, fiecare a pornit la drum, fie la munte ori la mare. Însă, chiar și așa, cu vacanța gratis românii se gândesc să facă economii. Câțiva turiști cazați la hotelul Iris Jupiter din Mangalia și-au luat în bagaj și... aragazul. Gest considerat de Levent Beghim, un investitor cunoscut, revoltător și riscant.

”Băi, oameni buni, ne batem joc de turismul românesc din cauza tichetelor de vacanță! Chiar vă doriți încă un incident asemanator celui de la Colectiv?

Pentru ce naiba dai 60 euro pe o cameră de hotel dacă tu îți aduci aragazul cu tine?

Mergi, omule, undeva cu 20 euro și îți rămân și bani de mâncare în vacanță!”, a spus Beghim.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai jumatica banuiesc ca stii ca mata-i tiganca sa-ti mai spun ca tatal tatalui tau nu avea curea cu care sa-si stranga bracinarii ,asa ca ciocul mic si joc de glezne daca sebat nu vindea fetele la nemti si la stambul de unde aveai tu hotel
0
0
ca bulgarii pe langa avantajul net al reliefului,au conditii mult mai bune.Nu e vina machedonilor ca au anual abonati "la oferte"prostul e ala care da banu si nu cine incaseaza.vor fi conditii infecte si vara viitoare ca turistul roman e snob vine sa faca selfiuri la mamaia.
0
2
Da,Varna,Shkembe Chorba 3 leva,CT 15 lei,da Varna friptura cu garnitura 8 leva ,CT 25 de lei,da Varna salata shopska 500 gr.6 leva,Ct salata varza 200 gr 7 lei,etc.etc.etc.Salarii la fel,impozite la fel,bulgarii bat pe casa,romanii nu,calitatea si amabilitatea personalului incomparabil in favoarea bulgarilor,in Romania se serveste inca in vesela de pe vremea lui Ceasca!Alo patronii care cereti 250 lei pe un cotet de caine,mergeti la Poarta Alba si bateti in poarta sa va lase inauntru,ne-am saturat de minciunile voastre!
3
1
Pai mai turistule care ai facut calculul mai jos la jupiter din lista de preturi sa stii ca nu e nimic exagerat 15 ron o ciorba este un pret normal asa e peste tot asta daca si in cursul anului ai mai intrat prin restauranta oriunde in tara asta . Pai nu are cum sa fie acelasi pret ca meniul care il iei tu de la autoservirea de la Auchan sau micii din fata de la Kaufland asa ca daca nu te incadrezi in buget stai o zi mai putin si ai bani sau stai acasa . Ma voi si gratis daca vi sa da sa stati tot distrugere faceti
5
2
ziceti ca acum exista Bulgaria pai si la all inclusiv cand mergeti faceti prapad distrugere la.maxim ca na voi ati platit si asa vi se pare normal si apropo mai interesativa cu e facuta mancarea pt all inclusiv si vedem daca mai mancati nimic nu se pierde si resturile se refolosesc,pentru ala care zice ca berea e 2 lei si comercuantul o vinde cu 5 lei pai mai desteptule berea aia se transporta are angajati de platit taxe impozite si e normal si el sa castige ceva da daca voi beti bere la pet de 2 litri va vine greu sa dati 5 lei pe jumatate . Voi vreti sa veniti sa stati moca daca se poate
6
2
ai dreptate .
5
0
facem si noi haz de necaz,dar hotelierii nostri schimba zilnic lenjeria si prosoapele ?Doteaza baia cu cele necesare pentru igiena zilnic ca doar platim costul camerei cu serviciile incluse in fiecare zi si nu cand isi mai aduc aminte acesti patroni.Curatenia in camera cum si cand se face? Ne facem ca nu vedem si suntem invidiosi pe greci ,turci sau bulgari .Lasa pretul mai mic, treci pe sistemul All inclusive,asigura servicii de calitate instituiti garantie pe camera si apoi verifica camera la plecare si uite asa pe cei care ii considerati melteni sa vedeti ce civilizati vor fi !
6
5
normal ca e bine sa ai hotelul plin si sa iei banii peste 3 luni decat sa stai cu el gol, ca la banii aia ai all inclusive in bulgaria daia nu merg turistii cu oalele acolo. V-ati invatat sa jecmeniti si sa va imbogatiti in 3 zile snapanilor, gata s-a terminat, exista bulgaria, grecia turcia la aceiasi bani pe care ii cereti voi pe nimic sau pe mizerie
3
5
Exemplu de turist roman,fomist care se comporta ca fugit de-acasa! Daca omul nu a mai fost in concediu,acum trebuie sa profite.Din pacate,anul acesta,Litoralul a fost plin de melteni si de scarbe.Oameni fara educatie.
7
2
Mai astia cu hotelurile,ia putina atentie ,va rugam!Ia uite preturi la Delta in Jupiter!Ciorba de burta 13 lei,adaugi smantana si ardeiul si te-ai dus in 15,o portie de snitel cu cartofi prajiti 24 de lei,o salata de varza 7 lei,o apa 0.5 inca 5 lei,o cafea 5 lei,total pentru o persoana cam 55 de lei,o familie de 4 persoane 220 lei.Si asta numai pentru pranz,cina dubleaza pretul!Asta fara sa bei o bere,sau un suc.Pai cu 150 de lei pe zi cumparam ce vrea muschiul nostru din Lidl,sau Penny,basca bere si suc la discretie!Astia care comentati mai jos,nu vine nimeni sa va dea 7 lei pe o bere de 2!
12
4
mancarea aia care o face-n camera produce si mazga pe pereti, afuma incaperea, dar ce le pasa ca zugraveala n-o fac ei
6
1
3 stele e ff slab. Iar faza cu voucherul e de kkt. cine va plateste sa scrieti generalization prostesti.
4
2
Dar in Bugaria nu au curaj sa faca asa ceva ca le este frica merg ca pe sarma , aici fiecare se ia in gura cu toata lumea pe la urgente toata lumea se injura cu doctorii , conduc rupti de beti cand ies din cluburi se iau la harta cu politia , se pisa pe unde le vine . In alte tari nu nu fac asa ceva le este frica de amenzi si acolo numai daca ridici tonul la polite ai garantat 24-48 ore arest si te alegi si cu proces . Spuneti toti care ari foat pe afara daca va oprit politia daca aveti curj sa va luati cu el in gura de ce te a oprit ca tu nu ai facut nimic .
11
5
Ce vad eu la turistul roman inca nu vrea sa treaca de anii 92 - 93 . Rup satul de vacanta mananca de pe unde apuca mici toxiinfectie alimentara garantata indoapa si copii ,stau la soare din prima zi de se ard ca prostii iar restul zilelor stau acasa ca sunt prajiti , vor cazare in botul plajii da nu au bani decat de parizer si prima seara de satul de vacanta , tigarile le baga in nisip , peturi gunoaie porumb fiert la fel , galagiosi ca na ei sunt in concediu restul de locatari din bloc nu trebuie sa aiba munca , conduc ca disperatii prin oras , prin mall e disperare nu cumpara dar rascolesc
24
1
Ne mai trebuie inca 1000 de ani sa ne civilizam, degeaba ne imbracam cu haine scumpe si conducem masini scumpe daca ne comportam mai rau ca maimutele
21
0
Asta cu plitele e nimic, acum trei ani am facut contract cu o ag de turism din Valea Jiului si mi-au trimis mineri. Dupa doua zile balcoanele hotelului meu erau pline de rufe puse la uscat - salopete de lucru, geci groase de iarna, etc. Ortacii venisera sa le spele pe Litoralul romanesc!
16
6
o plita finuta, usor de carat, utila...cum sa nu o iei cu tine in concediu?iti da un sentiment de siguranta alimentara, nu maninci kktul altora, doar pe al tau...si ce frumos intorci cartofii prajiti direct din pat !
33
3
bai prostilor! viorica v a dat. cine va cazeaza? ca abia dupa 3 luni se deconteaza tichetele. eudaca am hotel, chltui cu voi acu si eventual primesc dupa 3 luni banii cu voi. mai veniti cu aragaz si mancati la liedl si pennys . hai, stati acasa va rog eu!
7
11
ca iar sunteti carcotasi, de unde stiti voi ca erau turisti cu voucere de vacanta, crred ca ala a luat teapa ca nu a primit turisti cu voucere de aia vorbeste, el ca hotelier ce plm ofera la 300 ron camera ca e cam mult
16
1
Nu mai cazati cocalari numai de dragul banilor ca ardeti ca sobolanii atat voi cat si restul turistilor!!!!!
17
7
Ba hotelierii,ardeti ca sobolanii de la plitele turistilor.Luati dreaq masuri si verificati bagajele.Priviti in foto plita asezata de un prost langa lenjeria de pat.Pai daca lua foc se prajeau si oameni si afacera.Numai permiteti taranilor cu vouchere sa foloseasca plite in camere.Da ca o faceti si luati foc de la prosti sa pastrati streangul la indemana.
17
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218