REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.2° Constanța Mar., 27 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6652
7.2° Constanța Marți, 27 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6652
 

Cazul elevului mort în excursia din Austria: Există posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți

Cazul elevului mort în excursia din Austria: Există posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți

A.F. 3 decembrie 2023 | 20:35 2045

Noi informații în cazul elevului de 12 ani care a murit în timpul unei excursii cu școala în Austria. Sora băiatului a făcut primele declarații.

Cazul elevului mort in excursia din Austria: Exista posibilitatea unei provocari riscante intre adolescenti

Un băiat de 12 ani, din Dâmbovița, a murit după ce a căzut de la fereastra hotelului unde era cazat, în Austria. Moartea sa a stârnit numeroase controverse.

Evenimentul a avut loc într-un mic oraș în apropierea Vienei, Austria, în timpul unei excursii organizate pentru un grup format din 30 de elevi din diverse localități din Dâmbovița, însoțiți de doi profesori.

Destinația excursiei era Târgul de Crăciun de la Viena, iar costul total al acesteia s-a ridicat la 300 de euro.

Tragedia s-a produs în timpul dimineții, la ora 5, când băiatul de 12 ani a escaladat fereastra hotelului.

El a pășit pe o terasă fără balustradă, cu scop decorativ, și a căzut de la o înălțime de aproape 15 metri direct pe asfalt. Autoritățile exclud varianta sinuciderii, luând în considerare posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți.

Cazul elevului mort in excursia din Austria: Exista posibilitatea unei provocari riscante intre adolescentisursa foto: Kurier

Unul dintre oaspeții hotelului a încercat să-l resusciteze, iar medicii de pe ambulanță au intervenit imediat pentru a continua manevrele de salvare. Cu toate eforturile depuse, băiatul de 12 ani nu a putut fi salvat.

Profesoara însoțitoare, Crina Clipea, a declarat că atât copiii, cât și adulții, sunt în stare de șoc. În acest moment dificil, încearcă să sprijine elevii și să treacă peste tragedie, având în gând familia copilului decedat.

Familia copilului a făcut acuzații grave

"Am aflat vestea de la persoanele din oraş. Au aflat înaintea noastră. Am aflat la ora 11 după-amiaza, ora României.


S-a dus cineva la tatăl meu la firmă şi l-a întrebat dacă ştie de cel mic că a căzut de la etaj. Tatăl meu a zis că glumeşte.

Tatăl meu a ajuns la două noaptea acolo, încă nu are un răspuns cert. A fost un copil foarte bucuros, care iubea viaţa, nu există aşa ceva.

A crescut într-un mediu frumos. Un copil exemplu. A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic”, a spus sora victimei, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regrete enorme pentru pustiul decedat , dar sa dai vina pe profesor, e prea mult. La ora 5 dimineata lumea doarme, nu escaladeaza geamuri. Cum sa stea profesorul cu ei in camera?E important ce spun colegii de camera, se poate verifica daca pustiul era somnambul?
1
0
Fumau si se drogau ca serpii. Asa e in viata, se mai prapadeste cate unul. Pe restul va asteapta tata bivolaru la nivelul urmator.
3
0
La 12 ani nu mai poate sta nesupravegheat la etajul 4? Da ce ai vrea maiculita, sa stea om non-stop langa el pana la 18 ani ? La 12 ani, un copil aflat in deplinatatea facultatilor mintale, intelege ca e periculos sa cazi de la inaltime.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839