REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CAZUL FETELOR agresate la LICEUL TOMIS cercetat de PARCHET

CAZUL FETELOR agresate la LICEUL TOMIS cercetat de PARCHET

Replica API 22 octombrie 2021 | 23:27 3079

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal în cazul evenimentului de la Liceul Tehnic Tomis, acolo unde o minoră a reclamat că ar fi fost agresată sexual de mai mulți tineri. În momentul de față, procurorii au declanșat cercetările pentru tentativă de viol și șantaj, fiind vorba de 6 făptuitori și 2 persoane vătămate.

foto: observatorcalarasi.ro

Inițial, polițiștii Secției 3, în cursul zilei de marți, 19 octombrie, au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 15 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază (Tehnic Tomis). Atunci, în urma verificărilor, polițiștii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani și unul de 15 ani, din cadrul aceluiași liceu. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au preluat cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Ulterior au apărut informații cum că, de fapt, ar fi fost 5 făptuitori, unii din cadrul unității de învățământ și alții nu. Totodată, s-a schimbat și numărul victimelor, fiind vorba de 2 fete.

Directorul unității de învățământ a declanșat o anchetă internă, fiind informat și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Iar datele s-au tot schimbat, în sensul că unele zvonuri au spus că, de fapt, nici un agresor nu era din incinta liceului.

Agresate 2 fete

Ulterior au ieșit la iveală și alte informații, cum că două minore ar fi fost luate din curtea liceului, înghesuite într-un colț, pipăite și lovite. Că li s-ar fi furat un telefon și suma de 50 de lei, încă nu se știe cu siguranță.

În toată această puzderie de informații contradictorii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a deschis un dosar penal pentru tentativă de viol și șantaj, fiind vorba de 6 făptuitori și 2 persoane vătămate.

În cauză a reacționat și Consiliului Județean al Elevilor Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369