REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CCR a RESPINS sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe buget

CCR a RESPINS sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe buget

Replica API 7 martie 2019 | 00:12 400

Decizie de ultimă oră. CCR a respins sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe buget. Conform judecătorilor CCR, sesizarea depusă de președinte este neîntemeiată. În urma deciziei magistraților CCR, președintele va fi obligat să promulge legea bugetului.

Curtea Constituțională a discutat, miercuri, sesizarea formulată de Klaus Iohannis, pe 22 februarie, privind neconstituționalitate Legii bugetului de stat pe anul 2019. În ziua sesizării, șeful statului a spus că este acesta este „bugetul rușinii naționale, nerealist, supraevaluat și întârziat”, scrie Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puteam sa jur ca pres si sluga dorneanu merge pe ideea -ori la bal , ori la spital- eu zic, in celula cu puscariasul draknea si criminalul tudorel
4
0
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA DISTRUGETI TARA SI PE NOI TOTI! ASTA-I JAF, HOTIE PE FATA. ASTA-I GENOCID SI VETI FI JUDECATI CA CEAUSESCU IN CURAND..
4
0
pesta nu l-a controlat nimeni de sanatate atunci cind si-a anuntat candidatua la presedentie tebuia sa aibe in mina deapta analizele pentru ca e sigur bolnav 6 case e totus o boala si pocesomania lafel
1
6
care tara blocata stimabile ? strazile pline de masini , aeroportul buc full , magazine full , elevi toti in mall si shaormerii . la primarii o dilaila toti la chioscuri la ora asta ......copii cu mamicile in carucioare la lidl si auchan , etc ........practic nimeni nu munceste ............care buget ???
15
1
Cap de tabla - klaun iohannis - a blocat o tara intreaga de luni bune ca asa a dorit el.
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272