REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ce înseamnă Mamaia pentru turiştii străini? DROGURI! Au venit, au prizat, sunt în COMĂ! VIDEO

Ce înseamnă Mamaia pentru turiştii străini? DROGURI! Au venit, au prizat, sunt în COMĂ! VIDEO

Replica API 1 mai 2018 | 03:24 459

Culeşi de Ambulanţă de prin staţiune

Culeşi de Ambulanţă de prin staţiune

Drogurile au stricat vacanța mai multor tineri aflați pe litoral. Cazurile sunt grave, mai ales că o tânără din Polonia a plecat în comă de la petrecere. Festivalul este cunoscut pentru atragerea mai multor persoane consumatoare. Pe raza județului, centrele antidrog și voluntarii fac campanii intense pentru stoparea consumului, dar iată că alcoolul în exces a fost înlocuit cu substanțe care mai de care mai periculoase. Polițiștii și medicii fac apel la tineri să găsească modalități sănătoase și sigure pentru a se distra, căci riscurile sunt imense, chiar mortale.

Cadrele medicale au fost în alertă în dimineața zilei de luni, 30 aprilie a.c. Apelul la 112 anunța o persoană inconștientă și încă o persoană agitată. Suspiciunea principală a fost consumul de droguri. La fața locului, medicii au găsit un bucureștean și un londonez, care ar fi consumat substanțe ilegale. Cel din București a fost transportat la unitatea spitalicească, iar cel din Londra a refuzat transportul la spital. La scurt timp, un alt caz a atras atenția medicilor! Un apel la 112 a fost efectuat din zona Crazy Beach. O tânără din Polonia a fost preluată, în comă, după ce ar fi consumat niște substanțe interzise.

Un alt tânăr, român de data aceasta, a fost găsit pe plajă, inconștient, de cei care lucrează la punctul de prim ajutor, luni după-amiază. A fost scos afară de pe raza unde are loc festivalul, imediat făcându-și apariția medicii și polițiștii. De precizat este că tânărul le-a spus polițiștilor și medicilor, după ce și-a revenit, că a băut cam mult, însă martorii spun că în momentul în care a fost găsit avea sânge în nas și că este posibil să fi consumat droguri.

Reamintim că sâmbătă spre duminică noaptea, jandarmii constănțeni împreună cu lucrătorii din poliție au depistat doi tineri care aveau asupra lor droguri. De asemenea, alte două persoane au fost transportate la spital pentru recoltare de probe biologice, după ce erau suspecți că ar fi consumat droguri.

În perioada aceasta, în zona Mamaia Nord se desfășoară festivalul Sunwaves, care a atras zeci de mii de participanți, mulți dintre ei fiind străini. Consumul de substanțe interzise este în creștere în această perioadă, din pricina tinerilor teribiliști care invadează stațiunea.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma cac pe ei de prosti, drogati infecti
2
1
Papacostea Alexandru sta cu maicasa in casa in Faleza pe straduta, are droguri in casa plus in Passat ul lui negru
1
0
a legalizat magazinele de vise, deschizand calea a milioane de romani catre consumul de etnobotanice.
9
1
Drogurile in Romania?
5
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
6
3
CT 80 RBY BMW ALB seria 5 vinde droguri unu ROBY cu parul dat pe spate gras si lingau cu unul Zagavii Cristian, vand amfetamine si cocaina in oras
12
0
da cine mai vinde droguri prin constanta mamaia nord cine se ocupa cu delareala pe zona
4
2
sa-i multumiti lui mazare voi astia care ati votat pesede si care acum va vedeti nepoatele cum o sug prin wc-uri
10
2
Ce om normal ar fi venit in Mamaia?...
16
0
Machedonii si oltenii e numbar one sa dea Nazau sanatate la machedoni !! Cei mai tari e oltenii care e si machedoni cu branza cu cas cu praz de toate oameni de onoare !
4
9
Avem o eficienta incredibila! Obtii rapid progrese! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Nu ai nimic de pierdut! Cine va fi urmatorul superstar? Urmezi o cariera de viitor, bani si siguranta! Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Proiect B: profitabil si pentru tine! O echipa serioasa te asteapta! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
0
6
Baiii prostilorrr. Ce plm va cacati pe voi cu -drogato- si alte kkturi. Mars in plm de ipocriti. Va place in Olanda la Amsterdam. Aia au legalizat drogurile se ani de zile si se pisa pe toata romania cu turismul lor si cultura. Ei macar stiu sa profite de pe urma lor ca de disparut nu o sa dispara niciodata. Ce e interzis e mai tentant. Futu-va-n gura de credinciosi ca si Eva a tras un fum din copacul interzis.
7
12
pai de ce pula mea vin la mamaia , doar nu sa admire peisajul si sa se plimbe pe faleza , vin sa bea , sa se drogheze si sa futa la greu
10
2
luat cu duba?.De ce ? Legile sunt doar ptr hamali si sclavi ?.
6
7
Da ce, sa nu avem si noi falitii nostrii. Toata Evropa are falitii ei.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212