REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce interese au Costică Halep şi Aruba Concept SRL la Năvodari

Ce interese au Costică Halep şi Aruba Concept SRL la Năvodari

Replica API 3 august 2018 | 00:26 804

SC Aruba Concept SRL, prin reprezentant Costică Halep, intenţionează să investească în Năvodari. În acest sens, a fost depusă la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa o documentaţie privind elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru amplasamentul “Năvodari, Strada D5, FN LOT 2/2/2”.

„Scopul prezentei documentații constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate pentru amplasamentul situat pe strada D5, FNLOT 2/2/2. Având în vedere prevederile Legii 350 /2001, se va studia unitar și coroborat o zonă mult mai mare ce va face studiul documentației de urbanism și va fi delimitată astfel:

- La Nord - Str. D12;

- La Sud - Str. identificată N.C. 109096;

- La Est - proprietate privată;

- La Vest - Str. D5;

Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei.

Amplasamentul ce a generat documentația, înregistrat cu numărul cadastral 112059, are o suprafață totală de 1004,00 mp., conform măsuratori, așa cum sunt menționate și în fișa actului de proprietate și planul de amplasament și delimitare a corpului de proprietate.

Suprafața zonei studiate este de 11358,00 mp./ 1,13 ha. conform inventarului de coordonate al ridicării topografice”, se arată în documentul depus la APM.

“Odata inițiată elaborarea Planului Urbanistic Zonal, beneficiarul va urma toţi pașii necesari consultării publicului împreuna cu elaboratorul documentației de P.U.Z. și cu persoana responsabilă din cadrul administrației publice locale (…). La finalul procedurii, se va întocmi raportul informării și consultării populației, act necesar în vederea aprobării P.U.Z.-ului de către administrația locală”, se mai arată în document.

Prin acest PUZ, Aruba Concept SRL doreşte ca zona să fie redenumită “Subzonă locuințe collective mici și medii și construcții destinate turismului, situată în apropierea zonei de coastă și va conține următoarele reglementări urbanistice: locuințe colective mici și/ sau medii; construcții destinate turismului (vile, pensiuni, hoteluri, etc.); alimentație publică (restaurante, cafenele, ceainării, cofetării - exclusiv la parterul construcțiilor ce prezintă acces direct dintr-o circulație publică)”, conform documentului consultat. Construcţiile ar urma să fie P+2E şi P+3E+M.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aaaaaaaaaaa
0
0
Ne place sau nu makedonii au infestat mediul de afaceri, au acaparat toate posturile bune din administratia locala si acum se pun pe jumulit romani prosti si toleranti. Eu propun ca de acum inainte in administratia publica limba oficiala sa fie aromana
4
1
... Or sa o puna de un bloc , ca altceva in capul lor cu un neuron , in afara de parazi si oi nu au nimic ! ... Machidoancele , insa , astea mai tinere , sug pula vartos , e o moda acum printre ele , se lauda pe la saloane cine si cui a supt-o mai bine !
7
3
Bine ca esti tu alfabetizat. Macar asta o sa faca ceva ,tu ce o sa faci? O sa astepti ajutorul social? Oligofrenule
2
4
Ai dracu cipanezi. Inca nu le-a iesit branza dintre dinti si vor sa faca statiune.sinuite asa un mukan o sa se inbogateasca.
7
7
Sa vina spagaaaaaaa
6
5
Multa muie cipanezului analfabet.
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218