Ce mănâncă Simona Halep: preparatul care nu-i lipsește din ”dietă”: ”Mă face să mă simt mai bine”
Ce mănâncă Simona Halep: preparatul care nu-i lipsește din ”dietă”: ”Mă face să mă simt mai bine”
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestSimona Halep (30 de ani, 16 WTA) a fost eliminată de Elena Rybakina în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon și, la nouă zile distanță, a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul său Toni Iuruc și grupul lor de prieteni.
Simona Halep este cea mai importantă jucătoare de tenis din istoria România. Fost lider mondial, constănțeanca a câștigat de-a lungul carierei 23 de turnee WTA, printre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, dar și Rogers Cup, în 2016.
Preparatul la care nu poate renunța Simona Halep: ”Mă face să mă simt mai bine”
În urmă cu șase ani, după victoria de la Montreal, 7-5, 6-3 în finală în compania lui Madison Keys, Simona Halep dezvăluia ”dieta” care a condus-o spre titlu în Canada. Sportiva din România a recunoscut slăbiciunea sa pentru cheesecake, un desert care o face ”să se simtă mai bine”.
”Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.
Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, spunea Simona Halep.
Cu altă ocazie, Halep a spus că pastele sunt mâncarea sa preferată și este înnebunită după înghețată, scrie digisport.ro
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News