REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ce mănâncă Simona Halep: preparatul care nu-i lipsește din ”dietă”: ”Mă face să mă simt mai bine”

Ce mănâncă Simona Halep: preparatul care nu-i lipsește din ”dietă”: ”Mă face să mă simt mai bine”

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 2094

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a fost eliminată de Elena Rybakina în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon și, la nouă zile distanță, a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul său Toni Iuruc și grupul lor de prieteni.

Simona Halep este cea mai importantă jucătoare de tenis din istoria România. Fost lider mondial, constănțeanca a câștigat de-a lungul carierei 23 de turnee WTA, printre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, dar și Rogers Cup, în 2016.

Preparatul la care nu poate renunța Simona Halep: ”Mă face să mă simt mai bine”

În urmă cu șase ani, după victoria de la Montreal, 7-5, 6-3 în finală în compania lui Madison Keys, Simona Halep dezvăluia ”dieta” care a condus-o spre titlu în Canada. Sportiva din România a recunoscut slăbiciunea sa pentru cheesecake, un desert care o face ”să se simtă mai bine”.

”Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.

Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, spunea Simona Halep.

Cu altă ocazie, Halep a spus că pastele sunt mâncarea sa preferată și este înnebunită după înghețată, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cui ii pasa de viata acestei oi bezmetice de ne tot asasinati cu articole de genul acesta?
0
0
piperchi targasiti ce poate sa manance cu multe brrinza cu aracet .
1
0
darce n.ai stat fa halep in hotelurile tale mirlanesti din mamaia,printre cimemt si betoane,ce cauti in grecia?fii patrihoata,stai in asfalt!
0
0
Simona pentru ca a mai iesit in lume mai mananca si altceva dar eu pe totzi machidoni pe care i-am cunoscut,vara cand venea vorba despre mancare spuneau aceleasi cuvinte:"tora cash cu dumatzi lai altziva nu potzi sa maci".
0
0
Evident ca nu-i lipseste branza , prajitura de branza ! Este in ADN-ul capetelor de miel !
2
0
Mult cacat? Cumva mult cacat?
0
0
Simona iubeste sosul de barbat adica slobozu la tava
1
0
simona halep o fata minunata de mare valoare, cu o educatie aleasa respect
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212