REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce nenorocire! A fost găsit trupul elevului de la Colegiul militar, care dispăruse în mare

Ce nenorocire! A fost găsit trupul elevului de la Colegiul militar, care dispăruse în mare

Replica API 31 mai 2019 | 00:00 285

Cadrele medicale ale SAJ au fost solicitate să intervină, joi, 30 mai, în tabăra de la Năvodari, la dig, acolo unde trupul unei persoane a fost zărit plutind. Este vorba despre elevul dispărut în mare în urmă cu câteva zile.

În urma unui apel 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona La Pescăria lui Ilie, la 10 m de mal, se observă trupul unei persoane. Din primele verificări, ar fi cel al elevului dispărut în data de 28.05.2019. La fața locului s-au deplasat și militarii din cadrul ISU Dobrogea. "Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marți, 28 mai, în zona plajei din stațiunea Mamaia, a fost identificat joi, 30 mai, după ce trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari. În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” și participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, în garnizoana Constanța. Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar. În urma acestui tragic eveniment, lucrările Scolii de vară au fost anulate. Conducerea Ministerului Apărării Naționale prezintă condoleanțe și este alături de familia îndoliată”, au precizat reprezentanții MApN. Amintim că marți, 28 mai, trei adolescenți au intrat în mare, în zona hotelului Doina din Mamaia, dar doar doi au ieșit la mal. Minorul care dispăruse avea 16 ani, era elev la Colegiul Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova şi participa în Constanța la ”Şcoala de vară” organizată de Ministerul Apărării Naţionale. Încă din după amiaza de marți au început căutările în mare, dar, din păcate, fără succes, iar la orele nopții, militarii ISU au fost nevoiți să sisteze căutările. A doua zi, miercuri, 29 mai, au fost reluate, însă, din păcate, fără succes. Seara, la fel, au fost sistate, fiind reluate joi dimineață, 30 mai. În timp ce angajații MApN și cei ai ISU Dobrogea erau la fața locului, extinzând aria de căutare, un apel prin 112 a indicat faptul că, în Năvodari, trupul unei persoane plutește aproape de mal. Din păcate, era vorba chiar despre tânărul căutat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci s-a deschis sezonul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272