REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ce o să conțină meniul la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a făcut dezvăluirea

Ce o să conțină meniul la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a făcut dezvăluirea

A.F. 13 mai 2023 | 00:00 615

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc pe 27 mai, după 7 ani de relație, iar cei doi se află în toiul pregătirilor pentru marele eveniment.

Ce o sa contina meniul la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a facut dezvaluireaSmiley și Gina Pistol

Recent, cei doi au dat vestea cea mare în cadrul unui clip postat pe canalul de YouTube, acolo unde au povestit inclusiv cum a decurs cererea în căsătorie.  

Recent, Smiley a dezvăluit că din meniu nu au cum să lipsească sarmalele. Marele eveniment va avea loc pe data de 27 mai, însă până atunci mai sunt încă multe de pus la punct.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala emisiunii, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale.  

27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Wowbiz.

Ce o sa contina meniul la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a facut dezvaluirea

Au anunțat nunta împreună

Smiley și Gina Pistol au fost din nou pe „banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, își explică Smiley decizia, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468