REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce se va construi în locul barăcilor demolate în Palas, zona Munții Tatra!

Ce se va construi în locul barăcilor demolate în Palas, zona Munții Tatra!

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 669

Un teren situat pe strada Munții Tatra se află în atenția Comisiei de Urbanism. Este vorba despre teren ocupat, ani la rândul, de romi care-și amplasase locuințe improvizate. Aceștia au fost evacuați la începutul anului, iar în viitorul apropiat locul barăcilor va fi luat de o biserică și cantină. Parohia Întâmpinarea Domnului a solicitat emiterea avizului arhitectului șef pentru realizarea PUZ, zona delimitată de strada Munții Tatra, strada LT. Petre Măndoi, incinta Liceului CFR și calea ferată. Arhiepiscopia intenția încă din anul 2001 să edifice aici un lăcaș de cult, în acest sens primind un teren de la Primăria Constanța.

Amplasamentul obiectivului este in apropiere de iegirea din oraș spre vest, spre Autostrada A3, la capătul de linie de transport în comun urban. Elaborarea PUZ-ului afost declanșată de necesitatea de reglementare a parcelei din strada Munții Tatra, nr.45. Acesta aparține Municipiului Constanta și este atribuit în folosință gratuită Parohiei,,Întampinarea Domnului", Arhiepiscopia Tomisului, conform Hotărârii Consiliului Local Municipal Constanla 415 din 2001. Se dorește reglementarea terenului în vederea construirii unui edificiu de cult ortodox, cu construcliile aferente, completat cu funcțiuni comerciale, inclusiv alimentație publică - cantină.

De precizat faptul că, încă sunt locuințe improvizate în această zonă, iar reprezentanții primăriei continu acțiunile de identificare a celor care locuiesc aici. În trecut, cei care au fost evacuați au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HC in Palas,acolo unde sa se omoare intre ei.Cand ni-i iei de pe cap ca ne-au distrus zona.maghernite langa Mamaia, cine dracu a auzit?distruge vizual aspectul;cand ii vezi cum ies cete-cete de acolo,ce fete au,te cutremuri.De ce merita aia sa stea acolo si tineretul trebuie sa stea langa cimitir?pai daca se bazeaza pe voturile tiganilor pesedistii ca sa castige scaunul la primarie..iesiti dracu la vot sa scapam de mizerabili,sa ii mutam in Palas.Nu ii mai civilizeaza nici dracu pe astia.pana cand le mai platim sederea acolo pe 50lei chirie si apa calda gratic si caldura?la munca cu paduchii
7
1
...cel mai potrivit ar fi fost un camin de batrani...cu tot ce trebuie...bine ca va plimbati prin alte tari...dar nu pricepeti nimic...cred ca in afara de faptul ca rupeti magazinele dupa carparaie ...nu faceti nimic altceva in acele excursii....aceasta administratie nu are pic de orizont..
10
1
HENRI COANDA acolo, sa nu mai aiba ce fura si vandalize tiganimea,sa fie in ochii brigazii mobile , sa bage aia batul pe ei.La ce mai faci Inca o biserica?cine muta HC acolo,are votul Tomis Nordului,Sovejei,is Tomis3-ului. Ne-au terorizat astia zona,ne distrug masinile clinic,nici dracu nu face nimic,sectia 2 e langa ei, dar aia dorm in bocanci noaptea,mai au si pensii speciale. MUTA HEnri coanda acolo.Ne-am saturat de tiganie is furtisaguri. Fagabou is romanii la vot sa scape se tiganimea adusa in zona ca as te voteze.Ne luam orasul inapoi.
14
1
ca nu permiti afisarea mesajelor decente !!!
4
2
Mai degraba biserici, decat carciumi si baruri! Huliti acum, dar va veni vremea cand le veti cauta! Si usa lor va fi deschisa, pentru toata lumea!
7
4
ba replicutza....A3 e aia scurta de ploiesti...poate A2
7
1
care a3,biserica sa faca spagoveanu la el la dorna arini,al Draq tigan lingurar pidosnic si hot
8
5
Sa fie cat mai multe centr de cult, unde sa vina cat mai multa prostime, pentru iertarea pacatelor. Ati izgonit dracii si i-ati adus pe bunicii lor.
6
6
Biserici,cat mai multe biserici de indobitocit boborul,ca nici nu sunt doua la nici 300m ,una pe Vifor Haiducul alta pe Motilor.Nu era mai bun un camin pentru persoane varstnice ?
16
5
M.P sa stii ca nu au avut locuinte sociale nimeni,din oamenii care au stat la corturi pe strada muntii tatre timp de aprooape 20 de ani oamenii au fost dati afara din locuinte nationalizate prin legea revendicarii terenurilor a chiaburilor si a altor fosti proprietari iar primarul mazare a profitat din plin cu aceasta etnie suferinda nesprijinita si marginalizata fortat cautind edilul mazare proprietari peste noapte si dadea din acele case oameni afara lasindu-i fara acoperis sunt multe de spus M.P replica dar toate la timpul lor asa ca nu mai faceti ecranizare frumoasa acestui edil prezent ps
12
0
Ala e terenul CFR ului nu al primariei
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272