REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce spun liberalii despre eventuala candidatură a lui Mohammad Murad la Primăria Constanţa

Ce spun liberalii despre eventuala candidatură a lui Mohammad Murad la Primăria Constanţa

Replica API 28 iulie 2018 | 00:59 603

Liberalii constănţeni nu resping din start varianta ca Mohammad Murad să candideze la Primăria Constanţa cu sprijinul PNL. Oarecum reţinut însă, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă a declarat: "Nu am purtat astfel de discuţii la partid (legate de eventuala candidatură a lui Mohammad Murad din partea PNL - n.r.). Pentru orice candidatură trebuie făcută o cercetare, pentru a determina favorabilitatea, notorietatea... Iar chestia asta este valabilă pentru orice eventual candidat din orice parte a eşichierului politic", a spus Huţucă.

Deputatul PNL Robert Boroianu a fost însă mai deschis variantei, afirmând: "Dacă ar dori să candideze, ar fi un real succes. Dacă ne uităm la ce a realizat domnul Murad în afacerile sale, vedem că este un bun manager. Dar, la partid nu au fost astfel de discuţii - să fie dânsul candidatul PNL. Nici nu ştiam că ar avea intenţia de candidatură", a spus Boroianu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai exista PNL de mult, de tare demult. Doar o adunatura de arivisti, oportunisti sclavi ai unui partid mamut PSD care din cand in cand mai arunca cateva oase si la catelusii pe plantatie...
7
0
Chiar daca am votat cu liberali ma simnt nereprezentat de catre iei . Sunt dezamagit profund si vrea sa le spun ca le trag in gura multa muie .
6
0
....il sustin pe murad....am lucrat la el....mult de munca.....dar f.corect....in ceea ce priveste salariu.....
2
8
Frate , nu scoatem Constanta asta , din mentalitatea si gandirea Balcanica ? Sa vina primari din Ardeal , sa duca Constanta la un nivel de frumos si civilizatie , cat de cat aproape de Arad , Oradea , Cluj..
16
1
Iar fac Pnl-ul una pe dos ,de mai prinde un mandat Fagadau ,,si oricum sunt acelasi cacat Psd Pnl ... in Constanta se prostitueaza tot orasul asa ca : SA VINA MAZARE CARE ARE COAIE CA SA VA RASFUTA INCA 15 Ani .
9
5
sunt pentru murad ACUM,dar cand la arabi a ajuns Insula Mare a Brailei au fost contra ! PNLisi duplicitari si de cacat si cu cei care ii sustin.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367