REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce spune liberalul Cristian Radu despre o eventuală colaborare cu PMP

Ce spune liberalul Cristian Radu despre o eventuală colaborare cu PMP

Replica API 29 ianuarie 2019 | 01:56 330

Cristian Radu

Colaborarea dintre PNL și PMP la nivelul Consiliului Local Municipal Constanța a fost confirmată de Claudiu Palaz. Mai exact, liderul PMP Constanța a precizat că se va face o încercare în acest sens.

Și deputatul PNL de Constanța, Robert Boroianu, a dat de înțeles că există discuții, dar “fără o finalitate” sau “un deal” clar care să oblige vreuna dintre părți să acționeze în vreun fel sau altul. “Încercăm să găsim o formă de colaborare în diferite județe ale țării. În anumite localități, PNL și PMP deja colaborează, se manifestă ca o opoziție unită”, a spus Boroianu. Deputatul a adăugat: “Ușa e deschisă celor care vor să vină alături de noi, și USR, împotriva PSD. În Parlament PNL și USR colaborează”.

Robert Boroianu

Așadar, nu se știe dacă PNL-PMP vor trece testul colaborării la nivelul Consiliului Local Municipal Constanța; rămâne de văzut ce se va petrece la ședința de la sfârșitul acestei luni. Există, pe de altă parte, o sumedenie de sceptici, chiar și în rândul celor două partide. De exemplu, primarul Mangaliei, Cristian Radu, care este și vicepreședinte în conducerea PNL la nivel județean, spune că nu prea are habar de ideea de la municipiu. Mai mult, în ceea ce privește aplicarea unei astfel de alianțe la Mangalia, edilul a punctat: “În Consiliul Local Mangalia PMP are un singur consilier (Alexandra Silistra – n.r.). Este un singur consilier, nici nu ne ajută, dar nici nu ne încurcă. Ba, aș remarca faptul că, din zecile de proiecte pentru comunitate, a votat împotriva oricărui proiect. Nu dorește să lase nimic în urmă, să rămână ceva bun în comunitate. De fapt, votează cum îi dictează șeful de la județ (Claudiu Palaz – n.r.) și alături de ceilalți din opoziție (PSD și ALDE – n.r.)”, a precizat Cristian Radu.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/surse-psd-a-pierdut-majoritatea-in-consiliul-local-municipal-380082/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272