REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.7° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ce spune șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, despre nepotul lui Florin Piersic

Ce spune șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, despre nepotul lui Florin Piersic

Victor ROTARU 19 ianuarie 2024 | 00:00 3803

Așa cum Replica anunța recent, nepotul polițist al lui Florin Piersic, Cosmin Piersic, ar putea ajunge șef la IPJ Constanța. Șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, a declarat, pentru Replica, că analizează împuternicirea acestuia ca șef Serviciu Siguranță Școală și Prevenirea Criminalității, o structură nouă înființată cu prilejul reorganizării IPJ.

Ce spune seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, despre nepotul lui Florin Piersic Cosmin Piersic

Cosmin Piersic activează, din 2006, în cadrul Poliției Capitalei. În 2022, acesta a ajuns în atenția opiniei publice după un scandal cu fosta soție, și ea polițist. Nepotul polițist al lui Florin Piersic s-a războit în instanță cu fosta lui soție, alături de care are și un copil, după ce foștii parteneri de viață și-au făcut plângeri unul celuilalt și au solicitat ordine de protecție.

Ce spune seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, despre nepotul lui Florin Piersic Florin Piersic și Cosmin Piersic

Acum, Cosmin Piersic se pare că este în căutarea unei noi aventuri, analizându-se la nivel de IPJ Constanța împuternicirea acestuia în funcția de Șef Serviciu Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, o nouă structură din cadrul IPJ Constanța: „Nu a fost numit, nici nu poate să fie numit în cadrul structurii IPJ Constanța în acest moment. Este vorba de o analiză privind împuternicirea în funcția de Șef Serviciu Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, este în analiză, nu a fost încă întocmit actul administrativ, analizăm și vom lua măsurile manageriale. Se analizează la nivel de IPJ Constanța, aici este funcția și aici analizăm. Este nevoie să primim anumite analize din structura din care vine, este o chestiune temporară dacă va fi împuternicit. Orice funcție de conducere se scoate la concurs și se ocupă prin concurs. Este un post nou înființat”, a transmis Șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag.  

Ce spune seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, despre nepotul lui Florin Piersic Dumitru Bîltag

Ce spune șeful IPJ Constanța despre protestatarii care au circulat pe contrasens

Zeci de protestatari care voiau să se alăture protestului transportatorilor și fermierilor din județul Constanța au fost blocați marți, 16 ianuarie, în zona sensului giratoriu de la Agigea și li s-au luat permisele de conducere pentru că au circulat pe contrasens. Oamenii spun că jandarmii le-ar fi spus că le fac drum pentru a merge la protest, ca să nu mai stea în coloană, la capătul drumului așteptându-i polițiștii cu amenzile.

Ce spune seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, despre nepotul lui Florin Piersic Protestul din 16 ianuarie

Miercuri, 17 ianuarie, IPJ Constanța a ieșit cu o poziție oficială și a transmis faptul că polițiștii acționează permanent în interesul și pentru siguranța cetățeanului. „Am ieșit cu un punct de vedere, am precizat foarte clar faptul că noi nu am o situație despre care s-a spus, iar polițiștii care își desfășoară activitatea potrivit competențelor sunt obligați să ia măsurile legale cu privire la situația constatată în teren. Activitățile noastre nu le facem decât în sens preventiv pentru a proteja toți participanții la traficul rutier.”, a transmis și șeful IPJ, Dumitru Bîltag. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricine ar veni are interdictie la Gara Mangalia unde clanul meu face ce vrea, goneste taximetristii care nu sunt de e***e roma si da jos clientii din microbuze, agaseaza turistii fugareste politia locala .....
4
1
Ce se mai anunță de Coteanu, ex comandantul Poliției Eforie, acuzat că lua mită langa secție, și că a încercat să transforme o amenda într-un avertisment? Încă este polițist, și primește bani, asa-i?! Și Penalul de Iftimie Marcel, fost șef la poliția locală, a recunoscut că e penal, dar a promis să se îndrepte, și ca atare tot polițist este.
8
1
Dar ce se tot intampla in IPJ asta din Constanta??
4
0
Am schimbat o pe doamna aia care stia ce face si facea ce trebuie si l am pus pe domnul asta care nu stie ce face dar face ce spun eu si spune cu intonatie de sclav Ordonati d le eses Am inteles domnule eses. La atat se reduce dialogul lui cu mine si sunt mandru de asta ca orice b****t din zubau.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212