REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce spune Spitalul Județean Constanța despre pacientul care a murit în curtea spitalului

Ce spune Spitalul Județean Constanța despre pacientul care a murit în curtea spitalului

Replica API 16 septembrie 2019 | 23:45 504

Un nefericit eveniment s-a înregistrat la Spitalul Clinic Județean Constanța. Sâmbătă, 14 septembrie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 64 de ani, internat pe Secția Medicală 2, ar fi ieșit să fumeze în parcarea dinspre Morgă, dar ar fi căzut în cap și a murit!

Reprezentanții Spitalului Județean Constanța au transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia explică mpdul în care s-a petrecut tragedia.

”În urma articolelor apărute în mass media în cursul serii de 14.09.2019, referitoare la un pacient care ar fi decedat în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța, facem următoarele precizări: pacientul a fost internat la începutul acestei săptămâni din pricina hemoptiziilor repetate. La internare, bărbatului i s-a adus la cunoștință de către medicul curant că are contraindicație să părăsească salonul, singurul efort permis fiind deplasarea la grupul sanitar. În cursul serii de 14.09.2019, contrar indicațiilor medicale, pacientul a părăsit secția, coborând în curtea spitalului. Aici a suferit o nouă hemoptizie masivă, fapt ce a dus la pierderea imediată a cunoștinței. Ulterior, acesta a fost observat de către un alt pacient și agentul de pază aflat în curtea unității care l-a anunțat pe agentul din Unitatea Primiri Urgențe. Imediat pacientul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță aflat în curtea spitalului și dus la UPU, direct pe camerea de resuscitare (COD ROȘU). Medicii de gardă l-au intubat și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, după aproximativ o jumătate de oră, a fost constatat decesul”, au transmis reprezentanții spitalului.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța a demarat o anchetă internă în acest caz.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/un-pacient-a-murit-la-spitalul-judetean-a-fost-gasit-plin-de-sange-in-parcare-402875/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba voi stiti macar ce sa intamplat?a coborwt cu o nepoata sa o conduca si a cazut.
0
0
Da, aceasta este boala cea mai grava a serviciului public de sanatate mafiot din Rou: lipsa raspunderii reale si efective a medicilor, indisciplina crasa in respectarea normelor si protocoalelor, ignorarea drepturilor pacientilor si umilirea acestora, comportamentele de dumnezei medicali, concurenta neloiala public privat, tepuirea fondurilor publice. Iresponsabilitatea si impunitatea medicilor este un abuz marca Rou, un brand de tara. El nu mai exista nici macar in Albania. Vina e a noastra a tuturor ca nu protestam, nu ne implicam in schimbarea legilor si pentru incetarea dictaturii si abuz.
5
0
nu ii supravegheaza nimeni pe bolnavi.. ba mai mult, unii sunt tinuti legati de paturi, lucru interzis de lege. nimeni din parchet nu are chef sa ancheteze activitatea din SCJU
6
1
Deci pacientul a cazut de la etajul 2 al balconului spitalului. Iar in articol se mentuoneaza o stare de fapt falsa. Cel mai pervers personal de medicii dinroata tara doar la SCJU. Rusine sa va fie, dupa viata asta o sa ajungeti direct in iad, acolo de unde ati venit.
9
0
fumatul ucide
1
2
este pintea-n actiune si va rezolva imediat,ales bules socares tete
1
0
Magarilor, sa vedeti cati bolnavi zac pe targi la sala de urgente, fara sa se uite nimeni la ei.
8
1
FUMATUL UCIDE ... mai devreme sau mai tarziu.
4
2
spitalul coordonat de consiliul judetean si cu o conducere sustinuta tot de consiliul judetean
7
0
Ancheta de acoperire a circumstantelor de care a murit bietul om. Rezultatul in urma anchetei interne somaleze de la SCJU concluzioneaza ca pacientul a fost de vina..Spitalul este imaculat cu un personal de top model in intreaga lume. Pacientii se incapataneaza sa moara, ei sunt de vina mereu.
18
4
Clar musamalizare. Cica, ancheta interna. Sa vina politia, DNA, Dicot, sa faca ancheta acolo. Sa iasa la iveala sutele de mortii suspecte in acest lagar de concentrare.
21
5
Cei mai corecti sunteti mereu,si spitalu holcaie de microbi,nereguli nu mai spun,ca sunt la tot pasul.
18
5
anchetele voastre interne sunt musamalizari, niciodata nu sunteti vinovati. adevarul e ca va doare in coor de pacienti, ca aveti rata mare de mortalitate, ca sunteti varza
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272