REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cei mai cei dintre „boi”. Bunul simţ a dispărut DE TOT?!

Cei mai cei dintre „boi”. Bunul simţ a dispărut DE TOT?!

Replica API 29 mai 2017 | 00:42 309

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau pur şi simplu nu le pasă. De mai bine de doi ani a fost creată o pagină de Facebook cu titlul „Parchez ca un Bou”, care are ca scop să scoată la iveală nesimţirea şoferilor de la malul mării. Pagina este un grup public în care orice persoană care sesizează o parcare „nesimţită” poate face o poză, iar apoi să o publice pe acest wall. Zeci de mii de constănţeni au aderat la acest grup, iar interesul foarte crescut faţă de modul cum se parchează în oraş a determinat o adevărată „vânătoare” de şoferi nepricepuţi sau, pur şi simplu, aroganţi. În imagini aveţi exemple! Sperăm la o grabnică însănătoşire a comportamentului celor care sfidează legile!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huuuuuooooooo oameni fara ocupatie si frustrati care pozeaza boi.... Huuuuuooooooo
0
0
Ba boule, tu ai noroc ca inca nu s-a cacat nimeni pe tine si nu ti-a rupt capu' fraiere! Sunteti niste carpe rupte'n cur, mai bmw, care puneti alimentati de cate 50 de lei si spalati masina cu sticla, secatura. Aveti niste jafuride zeci de ani care daca le turati, li se nneaca motoru. Asa ca, ciocu mic boule, ca'i plina lumea de prosti ca tine si ca alti nesimtiti pe care ii pozeza baietii astia.
0
0
SARACIILOR, PARCHEZ CUM VREAU, AVETI NOROC CA NU V-AM PRINS ASTIA CARE POZATI CA RAMANEATI FARA PICIOARE
0
5
Totusi boii sunt animale folositoare,utile. Astia descrisi mai sus sunt altfel de animale, cu aspect umanoid.
5
0
e vina numai a Politiei CT care doarme - sa le dea amenzi mari, sa le ia carnetele pt...inventeaza ei ce si gata. Daca nu le da boilor intre coarne, degeaba
3
0
vaca domnului , te crezi pe islaz , asta-i nu-i roaba ma-tii , este o masina intre masini , respecta-i si pe ceilalti , muie mica .
4
1
Dar in parcul Tabacarie ,Teatrul de opera, pe strada Renasterii.Nesimtitii intra si nu tin cont de minimele reguli de circulatie si buna comportare, dar arunca pe geam si gunoaie.Nu sunt devina ei ci autiritatile ce nu iau masurile corespunzatoare.
3
0
Poza cu renaultul de la Trocadero e cam fortata. Acolo parcheaza clienti de la mega. De ce ati facut poze si cand parca vicele Darie care isi parca jeppul acolo . Aaa ? V-an gura de gaozarii ! Foame lunga ce sunteri.
2
0
Astia cu BMW-uri sunt cei mai varza dar pe nici unii dintre cei prezentati nu-i duce capul prea mult! Sau poate o fac din nesimtire insa eu mizez pe prostie!
6
1
cele parcate pe trotuarul colorat este pe strada Pandurului unde se lucreaza si toti oameni ca nu pot sa asi bage masinile in curti leau pus pe trotuare ,mai bine ati pune poze de strada Mircea zona Ibiz,sau zona spital nu dupa strazi ne circulate
5
0
Pe cand o pagina cu titlul In fruntea primariei e un bou sau Cat de dobitoc poate fi primarul nostru?!? Un oras plin de idioti!!!
6
2
din cate vad containeru albastru e parcat regulamentar
2
1
Duoamna Mihaela, in foto nu se vad doar masini parcate nesimtit,se vad si niste trotuare oribile dar,colorate, realizate la preturi mai nesimtite
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218