REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cel de-al doilea subprefect al județului Constanța, învestit în funcție! Cine este Ali Șenol!

Cel de-al doilea subprefect al județului Constanța, învestit în funcție! Cine este Ali Șenol!

Replica API 9 ianuarie 2019 | 09:17 1247

Echipa Prefecturii județului Constanța este completă! Marți, 8 ianuarie, a fost învestit în funcție și cel de-al doilea subprefect, Ali Șenol. La eveniment au fost prezenți președintele CJC Horia Țuțuianu, prefectul Dumitru Jeacă, subprefectul Ionuț Done, sefi ai deconcentratelor, dar și fostul suprefect, Levent Accoium, în prezent secretar general adjunct la Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

În ședința de guvern din 20 decembrie 2018 a fost aprobată Hotărârea nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către Ali Șenol. După ce a depus jurământul, Șenol a subliniat că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect. ”Sunt foarte emoționat. Sunt copleșit de acest eveniment și sper ca, împreună cu domnul prefect și subprefect să alcătuim o echipă de succes. O să vă convingeți de experiența mea acumulată în decursul anilor". Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare, precizând, totodată, că învestirea lui Șenol este un cadou de la Moș Crăciun pentru echipa sa. ”Moșul a fost darnic cu numirea celui de-al doilea subprefect. Îl asigur de susținerea noastră, încurajez reprezentanții deconcentratelor să-i acorde sprijinul în activitatea pe care o începe", a spus prefectul Dumitru Jeacă. Aceleași gânduri de eficientă colaborare cu noul subprefect. Le are și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu. "Mă bucur ca echipa este completă. Va fi liantul între turci, tătari și Prefectură. Experiența dumnealui îsi va spune cuvântul. Aștept să-l văd la treabă. Succes", i-a transmis Țuțuianu. Ali Șenol se va ocupa de tot ceea ce ține de minorități, deconcentrate și relații internaționale.

Cine este Ali Șenol, noul subprefect!

Ali Șenol provine din mediul privat, dar a avut contact și cu partea adminsitrativă și guvernamentală, spune el. A lucrat în companii multinaționale, precum Coca Cola și OMV, însă, în ultimele patru luni a activat ca și funcționar public. ” Am lucrat în companii multinaționale, gen Coca Cola și OMV, am realizat foarte multe proiecte pentru aceste companii, sper ca experiența acumulată acolo să o pun în aplicare alături de echipă și să ducem la îndeplinire toate proiectele pe care le vom creiona în zilele următoare”, a spus Ali Șenol.

Noul subprefect este căsătorit, are un copil de 14 ani, s-a născut în 1967 la Hârșova, iar din 1995 locuiește în Constanța. Din 2015, a fost membru UDTR, însă a renunțat la această calitatea pentru postul de subprefect al județului Constanța.

Mirela PASCAL, Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STAM LA MASA IN COMUN MACHIDON TATAR SI ROMAN !
0
0
Minti cu nerusinare! La fabrica Coca Cola Ovidiu puteai sa bei suc produs in fabrica, la orice ora, in ce cantitate voiai dar nu puteai sa pleci acasa cu sticlele cand voiai. Dar in fiecare luna, toti salariatii aveau cota o lada cu 24 sticle de 200 ml
0
1
Cum poola mea sa il pui pe asta subprefect? Uite cum mergem la dracu cu toti benzinarii. Pai asta a fost in gasca ui Bolat cand au rupt cu cioarda la Coca-Cola cand erau turcii la butoane. Nu a intrebat nimeni cum a plecat de la Cola? Apoi il angajeaza la primaria Castelu ca sa aiba chipurile experienta in administratie. Doua luni ! Hmm. Aduceti bai oameni cu studii in administratie nu din astia cu care faceti blat ca sa voteze indieni din piata cu psd-ul. Nu se mai exista romani sa faca administratie. Machedoni nu s-au injosit si nu au facut pact cu psd. Astia ....
3
1
Asta a facut copil la 38 de ani ? E ceva defect cu el. Sau poate mamica juniorului e vreo cipanca !
2
6
Balada Miorita : unu-i dobrogean, altu-i otoman si prefect cipan. Care-i cu baltag ?
3
4
UN OTOMAN FUTUT IN CUR !! CE MAI CONTEAZA !!
6
6
Acum 20 de ani lucram la coca cola in ovidiu si jegul ista era meneger,si intro zi ma vazut ca am desfacut un suc si am baut,a doua zi ma dat afara dupa ce ma muncit toata vara de la ora 7- 23,asa este la multi nationale.dupa vreo 3 ani ma vede la festivalul beri de la flora mamaia si vine sm bage in seama sal bag la masa,iam dat un sut in cur fuga p scarii.eu p atunci bodyguarg la mazare si constantinescu
5
4
sa ti-l iau pe cosor pe piticul asta de Ali Senol si pe tine ! Ce va umflati atat in pene ca pola in izmene ? O trotoneta care crede ca o sa dea tunul vietii lui la Prefectura sa-si incheie cariera de ciorditor !!! Intrebare de 100 de puncte : De ce a intrat in aceasta functie si pentru ce, avand in vedere ca pana sa i se albeasca parul a activat in privat ? Iar daca vine de la Castelu sigur este slugoiul lui Palaz ca acolo e primar PMP-izd !
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108