REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cel mai curat festival! POLARIS, non-stop pe plaja unde au fost zeci de mii de oameni!

Cel mai curat festival! POLARIS, non-stop pe plaja unde au fost zeci de mii de oameni!

Replica API 10 iulie 2017 | 09:01 348

Lumea este obișnuită ca după un spectacol de amploare, unde mii de persoane participă să se umple de gunoaie până la reful. Dacă în primele două seri de evenimente Neversea au fost circa 100.000 de persoane, în urma lor nu prea s-a văzut. Asta datorită faptului că firma care s-a ocupat de curățenie, Polaris Holding, a acționat non-stop cu oameni prin mulțime, dar și cu mașini de gunoi, care aveau grijă ca zecile de tomberoane să fie golite înainte să dea pe afară.

Oamenii care au participat la Neversea s-a declarat ferm mulțumiți de promptitudinea firmei care a curățat în urma lor, iar unora le era deja rușine să mai arunce pe jos dozele de bere sau hârtiile. Astfel, majoritatea se deplasau la pubelele amplasate pe toată suprafața festivalului, iar mulți, care nu puteau să se deplaseze de aglomerație, puneau în pungi, pe care ulterior le duceau la pubele. Asta da lecție că se poate! La evenimente mult mai mici, în aer liber, gunoaiele oferă imagini dezolante, însă de data aceasta, totul arăta impecabil! “Nu credeam că o să văd așa desfășurare de forțe pe plajă. În București, în Piața Constituției, după orice festival este o mizerie cumplită. Aici nu te împiedici de gunoaie când te deplasezi de la o scenă la alta. M-a claxonat de mai multe ori mașina de gunoi să mă dau din drum, dar este prima oară când mă bucur că văd că trece o astfel de mașină pe lângă mine. Big up, Constanța!”, a declarat o tânără venită la festivalul Neversea. Așadar, oamenii au fost mulțumiți de efectivele Polaris, care au făcut din cel mai mare festival de pe litoral și cel mai curat!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu platesc gunoiu pentru Yoghini de la modern.
1
1
Pacat ca nu ai adunat si cacatul. Colcaia de pisat duminica seara acolo.
1
2
Draga Coca ai ceva la scufie credema unde ai vazut tu cea ce spui aici in comentariul tau.Sa iti zic de bine oare nu nu cred ca ii ok dar nici sa dezinformezi nu e.
6
2
Mai Coca,tu cred ca ai fost abuzat in copilarie caci altfel nu stiu de unde scoti dejectiile astea verbale.Du-te in plm de nefericit si canta la alta masa obositule!
10
3
Mii de prezervative,homosexuali travestiti,machidoni ce miroseau a branza .....o aiureala....
11
5
daca eram polaris imi murea pula la cate pizde bete si cu fofoloanca la vedere au fost acolo
3
9
Partizanu, Cum sa fii atat de cretin si sa spui ca era posibil ca niste puscariasi sa fie liberi printre zeci de mii de oameni ? Cat de cretini puteti fi ?!
4
4
Cred ca era mai ieftin sa scoata niste PUSCARIASI de la POARTA ALBA ca tot s-a dat BRATARI CU CIP la greu.
7
5
Am strans gunoi ca la balamuc...Mai ales imbracaminte intima
13
4
Organizare foarte buna si lume civilizata, curata. Bravo! se vede ca au fost straini si romani din alte parti ale tarii
14
7
Alo, ANAF ul!?
9
8
Numai ciori !
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272