REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cele mai RĂSUNĂTOARE CRIME din județul Constanța ale anului 2020

Cele mai RĂSUNĂTOARE CRIME din județul Constanța ale anului 2020

Replica API 2 ianuarie 2021 | 22:06 8747

Anul 2020 a fost unul destul de atipic din toate punctele de vedere. Cu toate interacțiunea socială a fost destul de scăzută din cauza măsurilor impuse pentru a limita infectarea cu noul coronavirus, infractorii nu au ținut cont de asta, comițând fapte care de care mai abominabilă. Replica de Constanța a făcut o retrospectivă a câtorva dintre crimele comise în județ în anul 2020.

Un vârstnic a fost sufocat cu o pernă pentru că nu a vrut să îi dea bani agresorului

Ibiş Erchin, în noaptea de 25 spre 26.06.2020, în jurul orelor 01.30, a pătruns în casa unui vârstnic imobilizat la pat, pe care l-a sufocat cu o pernă pentru că nu a vrut să-i dea bani. Agresorul le-a declarat anchetatorilor că nu-și poate explica gestul, precizând că avea nevoie de bani întrucât are cancer și avea nevoie să se deplaseze la București. Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 23 decembrie, l-au condamnat pe Ibiş Erchin la 20 de ani de închisoare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Omor la Vama Veche

Un imens scandal a izbucnit, în noaptea de 14 spre 15 iulie, pe plajă, în Vama Veche. Mai mulți tineri s-au luat la harță pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Se pare că erau deranjați de muzică, întrucât unii petreceau mai zgomotos față de alții. Astfel, Mihai Tănase și Dumitru Constantin Tănase, care sunt frați, s-au luat la bătaie cu alți doi tineri. După ce și-au împărțit lovituri, cei doi au luat o scândură, desprinsă dintr-o balustradă, și au început să-l lovească, mai ales în zona capului, pe unul dintre cei doi cu care se răfuiau. Trecătorii au sunat la 112. La fața locului au intervenit cadrele medicale, iar victima a fost transportată la spital. A rămas internată, medicii legiști stabilind că are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale. Însă, din păcate, pe 29 iulie, victima a decedat. În primă fază a fost arestat Mihai Tănase, după care, în urma cercetărilor, și Dumitru Constantin.

O femeie a fost găsită ștrangulată, la Limanu

O femeie a fost găsită decedată, în cursul zilei de vineri, 6 septembrie a.c. Cadavrul prezenta urme de violență (ştrangulare) și era acoperit cu un cearceaf. La fața locului s-au deplasat cadre medicale, însă nu au mai putut face nimic, în afară de a constata decesul. Potrivit unor surse, concubinul femeii, care ar fi băut, a omorât-o.

Femeie înjunghiată și aruncată în Dunăre

Totul s-a petrecut în noaptea de 25 spre 26 septembrie, în localitatea Ghindărești. Între Ivan Tudor (pescar), în vârstă de 67 de ani, și concubina sa, existau mereu conflicte, după cum susțin vecinii. Aceștia au precizat că, în noaptea respectivă, au auzit scandal la domiciliul celor doi, după care nu au mai văzut-o pe femeie. Ivan Tudor a recunoscut faptul că s-a certat cu ea, a plecat la pescuit și, când s-a întors, nu a mai găsit-o. Au început cercetările, la scurt timp ieșind la iveală tragedia: femeia fusese ucisă de Ivan Tudor, băgată în sac, cu mai multe pietre, și aruncată în Dunăre. Practic, ea a murit înecată. Trupul a fost descoperit de anchetatori pe 26 septembrie, fiind identificat ulterior. Cum indiciile crimei au dus către Ivan, acesta a fost reținut și apoi arestat preventiv.

Crimă descoperită de medicul de familie

Totul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în Oltina. O femeie în vârstă de 50 de ani a decedat și, așa cum este procedura, un medic (în cazul de față medic de familie – n.r.) trebuie să examineze trupul neînsuflețit, după care se eliberează certificatul de deces.

Însă, în speța de față, medicul a decis să sesizeze anchetatorii. Atunci au observat semne de violență pe trupul neînsuflețit, între care și echimoze și escoriații, cercetările fiind pentru ucidere din culpă. Anghel Batală le-a declarat anchetatorilor că a venit acasă în noaptea de 26 spre 27 octombrie, a găsit-o pe femeie căzută, dar nu s-a panicat pentru că știa că era consumatoare de băuturi alcoolice. A ridicat-o, a pus-o pe pat și s-a culcat lângă ea, a doua zi observând că a decedat. După ce au venit rezultatele de la Medicina Legală, care indicau faptul că moartea a fost una violentă, Batală și-a schimbat declarația, precizând că ar fi avut loc un conflict între ei. Astfel, bărbatul a fost reținut, după care, pe 29 octombrie, a fost arestat preventiv.

Citește și:

DETALII EXCLUSIVE de la CRIMA de la CASA de CULTURĂ!

EXCLUSIV! OMOR la VAMA VECHE: s-a LĂSAT cu ARESTĂRI!

Suspiciune de CRIMĂ la Limanu: o femeie a fost găsită cu urme de ştrangulare

DETALII de la CRIMA descoperită de MEDICUL de FAMILIE

CRIMĂ în județul CONSTANȚA: Femeie ÎNJUNGHIATĂ și ARUNCATĂ în DUNĂRE

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apetrei Iordan Florin este locotenent criminal subordonat camatarului Done Viorel.
1
2
Apetrei Iordan Florin este criminal !
4
4
Nu are rost sa se comenteze munca" celor din parchete!
1
0
dar ce a facut albu , care s-a urcat beta la volan si a omorat , nu se numeste tot crima...?!?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468