REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Centura de ocolire a oraşului Ovidiu, peticită şi nu prea. Scupra cere din nou lucrări de reabilitare

Centura de ocolire a oraşului Ovidiu, peticită şi nu prea. Scupra cere din nou lucrări de reabilitare

Replica API 28 iulie 2015 | 02:44 228

George Scupra

Centura de ocolire a oraşului Ovidiu, Drumul Naţional 3C, rupea în două maşinile care o tranzitau anul trecut. Nereparat de ani de zile, drumul a fost, în sfârşit, peticit, dar tot arată ca după bombardament. Din nou, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, spune că a transmis o nouă sesizare în atenţia Companiei Naţionale de Drumuri şi Poduri. „Drumul nu este în administrarea noastră. Am transmis săptămâna trecută o adresă la CNADNR, şi la Bucureşti, şi la Constanţa, prin care solicităm ca DN 3C să fie reparat. Dacă drumul ar fi bun, toate maşinile de mare tonaj l-ar utiliza şi nu ar mai traversa şoseaua principală a localităţii”, a declarat Scupra.

În plus, în zona centurii de ocolire a oraşului a fost construită şi Academia „Gheorghe Hagi”, iar ultimul meci disputat pe acest stadion a demonstrat că există suficienţi suporteri dornici să ajungă în tribune. Tot legat de Academie, sesizarea unor suporteri este aceea că, dacă nu au autoturisme, este destul de lung drumul până la DN 3C şi că s-ar impune înfiinţarea unei curse de transport în comun care să deservească şi această rută. „Este, într-adevăr, şi aceasta o problemă, dar trebuie văzut dacă se justifică un astfel de traseu. Oricum, este o investiţie privată, cei de la Academie ar trebui să contacteze instituţiile abilitate să înfiinţeze trasee de acest gen. Nu spun că nu ne preocupă problema, ne preocupă, dar în primul rând ne interesează reabilitarea DN 3C”, a mai spus Scupra.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108