REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cerşetoare, CERCETATĂ PENAL de către poliţiştii constănţeni!

Cerşetoare, CERCETATĂ PENAL de către poliţiştii constănţeni!

Replica API 1 aprilie 2017 | 01:58 328

S-a dat milităria jos din pod!

S-a dat milităria jos din pod!

foto: infocs.ro

Polițiștii din cadrul Secției 3, la data de 31.03.2017, ora 09.10, au depistat-o pe Narcis Iusman, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Deleni – județul Constanța, care, fiind aptă pentru a munci, se folosea de copilul minor, pentru a cerși pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,folosire a unui minor în scop de cerșetorie”.

Potrivit Art. 215 Noul Cod Penal, fapta majorului care, având capacitatea de a munci, apelează în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, folosindu-se în acest scop de prezenţa unui minor, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa iei codul penal si sa ti-l faci supozitor! Vizionarea excesiva a filmelor xxx si sf, afecteaza grav creierul subdezvoltat si al unor specimene avortate ca tine.
0
0
speram sa nu mai vedem acesti cersetori la toate colturile de strada si la intrarile in magazine : Va rugam sa luati atitudine inclusiv pol. locala !
2
0
Io zic ca nu are rost sa fii "alaturi" de Nae. Zic sa te pui in genunchi in fata lui si sa i-o sugi. Dupa care sa faceti schimb si sa ti-o suga el tie. Cat REZISTati. Cand osteniti si nu mai REZISTati, puneti nitel mana pe "codul penal pe intelesul REZISTentilor" si va edificati! Omeul chiar are dreptate. Tu, ca orice idiot, poti sa nu fii neaparat de acord. Dar asta nu schimba nici dreptatea, nici adevarul. Clar, spalatilor pe creier?
2
5
Multa muie schizofrnicului PSD ist. La munca jegule de psd ist care isti , NU la cersit ajutoare! Hooooo,ciuma neagra !
6
1
E fraiera , pentru ca se poate muta in Cta, primeste casa la "modulare" si normal ajutor social din banii prostilor care mai muncesc...
8
1
Daca vindea tigari de contrabanda nu ar fi deranjato nimeni, asa cum nu sunt deranjate nici ciorile de la gara si din T3, aceleasi ciori de ani de zile care vand linistite zilnic, aproape 24 ore din 24
11
1
Fekicitari POLITIEI...Intotdeauna, zi de zi politia din Constanta ne arata cine e si cat de capabila e...Multumim politia,,,ne simtim protejati mai mult decat ne protejeaza Durexu'...Saru'mana.....Semnat: Subsemnatul cetatean constantean cu domicilul in Constanta strada cu gropi si cu pomi ciopartiti , scara langa peco omv etaj superior ca macar asa sa ne simtim,,,,Astept amenda sa vina odata cu salariul de 900 de lei pe luna
7
0
Hai sictir ba Muie,Ba! este bolsevizat rau, la articolul ala se incadreaza si ma-ta ca obtine niste foloase in favoarea PSD-uli. Decat sa te faca pe tine mai bine facea un cacat langa gard.
8
6
Articolul ala de lege nu se numeste asa, ci "folosirea unui minor in scop de obtinere foloase". La acelasi articol se incadreaza si neamul lui FaceBook din piata, aia de REZISTa... LOL
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108