REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Chelsea a câştigat Europa League, după 4-1 cu Arsenal! Spectacol total la Baku, cinci goluri într-o repriză!

Chelsea a câştigat Europa League, după 4-1 cu Arsenal! Spectacol total la Baku, cinci goluri într-o repriză!

Replica API 30 mai 2019 | 00:00 261

Hazard, omul finalei

Hazard, omul finalei

Chelsea Londra a câștigat un nou trofeu european după ce echipa a fost preluată de Roman Abramovich. Acesta a fost al doilea trofeu Europa League din istorie câștigat de Chelsea.

Primul trofeu Europa League câștigat de Chelsea a fost în 2013. Atunci, în drumul spre triumful final, Chelsea a trecut și de Steaua (n.r. - actuala FCSB), în optimile Europa League. Elevii lui Maurizio Sarri au declanșat fiesta la festivitatea de premiere.

Echipa lui Sarri a făcut instrucţie cu ”tunarii” în finala Europa League. La Baku, oamenii lui Unai Emery au ratat prima ocazie prin Xhaka. Chelsea a replicat prin Giroud, dar Cech a intervenit salvator.

După pauză, atacantul francez nu şi-a mai iertat fosta echipă. Golul lui Giroud a deschis balul. Pedro a făcut apoi 2-0 din pasa lui Hazard. Arsenal s-a prăbuşit, iar Chelsea a mai marcat o dată. Giroud a scos penalty, iar Hazard a transformat fără emoţii. Reuşita serii le-a aparţinut celor de la Arsenal. Iwobi a prins un şut de zile mari.

Antonio Rudigger a apărut în cârje la festivitatea de premiere

Accidentat pentru această partidă, Antonio Rudigger a apărut în cârje la festivitatea de premiere. Un alt moment emoționant l-a avut în prim plan pe Petr Cech. Acesta a fost ultimul meci din cariera impresionantă a portarului lui Arsenal. Următoarea destinație a lui Petr Cech este chiar Chelsea, fosta sa echipă cu care are a reușit să câștige numai puțin de 13 trofee. Cech va deveni noul director sportiv al echipei lui Roman Abramovich.

sursa: Digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272