REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

China interzice apariția la televizor a bărbaţilor cu un „stil efeminat“

China interzice apariția la televizor a bărbaţilor cu un „stil efeminat“

Replica API 4 septembrie 2021 | 09:27 1097

Bărbaţii cu un "stil efeminat şi alte anomalii estetice" nu mai sunt bineveniţi să apară la emisiunile televiziunii de stat chineze, în timp ce Administraţia Naţională pentru Radio şi Televiziune (NRTA) a cerut joi posturilor să ţină astfel de bărbaţi departe de platourile de filmare, relatează DPA.

Declaraţia pare să vină ca răspuns la o tendinţă spre un mai mare aspect feminin sau androgin în rândul cântăreţilor şi actorilor, care se extinde din Coreea de Sud şi Japonia către China.

Posturile de televiziune ar trebui să adere la "calitate politică, caracter moral, standarde artistice, evaluare socială, ca criterii de selecţie". Un "etos al industriei patriotice, virtuoase şi artistice" ar trebui menţinut, subliniază NRTA.

Noile instrucţiuni vin ca răspuns la creşterea unei culturi comercializate a fanilor în China, potrivit Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Preşedintele Xi Jinping a cerut o "întinerire naţională" cu un control comunist mai strâns asupra afacerilor, educaţiei, culturii şi religiei.

La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile chineze au intervenit asupra internetului naţional pentru a controla ceea ce ele numesc a fi o cultură "haotică" a fanilor de vedete, interzicând publicarea listelor de popularitate, în urma unei serii de scandaluri implicând artişti populari, aminteşte Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UE iti baga poponautii pe gat ,e plin de ei in parlament la bruxelles
8
1
interzis lui georgita zis papusel la tv
6
1
Interzice asta dar lasa gain-of-function pe virusi la Wu Han , in timp ce restul lumii interzice asa ceva,ce suflete mari,ce oameni care ne vor binele.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272