REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CHIȚAC: Vom RECUPERA 20 de milioane de EURO de la cei care au RETROCEDAT orașul

CHIȚAC: Vom RECUPERA 20 de milioane de EURO de la cei care au RETROCEDAT orașul

Replica API 5 aprilie 2021 | 19:29 7217

Primarul Vergil Chițac a ținut să precizeze, încă o dată, că toleranța administrației publice actuale față de corupție este zero, adăugând că au fost depuse acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată.

”Pentru cei care încă se îndoiesc de faptul că în Constanța s-a schimbat macazul, pentru cei ce speră că vechile metehne vor fi în continuare tolerate, celor ce se lupta pentru păstrarea beneficiilor și privilegiilor dobândite ilicit, celor ce sunt încrezători că m-ar putea face parte la ilegalitățile lor, celor ce speră că voi ascunde sub preș mizeria administrațiilor anterioare, le transmit, din nou, un mesaj ferm de toleranță zero la corupție și orice altă forma de încălcare a legii.

Am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. Mazăre, Constantinescu, Nejloveanu, Giurgiucanu, Borcea și alții, trebuie să plătească din banii lor prejudiciul creat constănțenilor.

Sumele puteau fi deja confiscate când au fost condamnați dacă Felix Stroe nu propunea neangajarea Consiliului Local ca parte vătămată în proces. El a propus, consilierii au votat cu 2 mâini, căci deh, de aceea avem un cartier pe malul mării numit al Consilierilor.

Am făcut acest pas pe care defuncta administrație a refuzat să-l facă pentru a-și proteja capii și acoliții.

Am încredere că justiția ne va da și de această dată dreptate și vom recupera prejudiciul cauzat.

Aveți încredere!

PS: numerele dosarelor 2511/118/2021, 2512/118/2021, 2513/118/2021, 2514/118/2021, 2515/118/2021, 2516/118/2021”, a spus primarul Constanței, Vergil Chițac.

L.I.

Citește și: Tribunalul a ANULAT cererea Primăriei Constanța în dosarul în care cere recuperarea PREJUDICIULUI în dosarul Retrocedărilor

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prejudiciu? cum recuperezi mai primare si consiliu local? 20 milioane euro banet nenica parca decizia spune de terenuri ca trebuie sa revina in dom public si privat de prejudiciu nu spune nimic voi ati inceput cu prejudiciu ca ds bine in mandat dd 4 ani nu se termina procesul in acest timp avocatii isi iau banii ca or fi din cei abonati la acest tip de serviciu consilierii juridici din primarie ce fac taticule din eforie?
1
0
Pai ia ganditi-va oameni buni. Daca nu era praf oare nu confisca dna banii astora? Si care va mai aduceti aminte, mazare nu avea nimic pe numele lui. Inca de cand era primar zicea ca sta cu chirie. Pe acte astia nu au avut averi niciodata. Aveau pe firme si persoane interpuse care sunt bine mersi. Si vine chitac si ne minte in fata ca recupereaza el. Sa fim seriosi. O alta minciuna
3
2
Aoleuu, Irinuca, gura pacatoasei adevar graieste ! Dar Codruta stie ?!?
2
0
putin, foarte putin !! terenurile le-ai luat sau mai trebuie un an??
4
0
Vergil eu zic asa tati alupiguS
3
2
Un manglitor impreuna cu femeia barbat care il verifica zilnic la dinti!
7
2
Aoleuu Nicusoru puicusoru te a luat la ochi si noul Primar! Astia au toti ceva cu tine mai. Ai furat si numai mie mi ai dat
1
3
Vei recupera pe ma-ta, lake cu sirena ce esti.
6
6
CE POPOR DE KKT ...NICI ASA NU E BINE , CA AU PRADUIT NU E BINE, CA SE INCEARCA PWL IN PZD NU E BINE..
3
4
Praf in ochi, iar o sa fie prescriere. Si uite asa zicem: noi am vrut dar altii nu.
20
0
Astia a lui mazare au furat cu miliardele de euro.Sa ai satisfactia unui posibil retur de 20 milioane, e un gest copilaresc, e praf in ochii alegatorilor
15
2
praduit si incercam imposibilul? aste actiuni trebuiau de mult , acum totul e la ...blat!
14
0
sa o vedem
12
1
Pentru inceput este bine;iar voi astia care criticati ce nu va convine ma,face Chitac vreun abuz sau cere bani astia bazat pe niste acte legale,acte pe care le-a avut si D.Fagadau in mana dar nu a miscat nici macar un deget pentru bani Constantenilor in caliate de primar.Fagadaule,Fagadaule,dece n-ai facut nimic ma?.
19
4
doar 20 milioane?doar mazare a furat 114 .
20
2
Sclavele lui chitac,
12
3
Un mincinos
15
5
De cand ai venit pui doar stalpisori si incerci sa iei cat mai multi bani de la constanteni.
22
3
Cand se va intampla asta atunci vom avea si noi incredere.
22
0
mare bou mai esti
12
6
Si inca ceva, stiti, fetelor mari, ca, Comanscu pompa bani multi, da foarte multi si la PSD!!! Mai blat, asa, el nu facea pe hartie, cu chitanta, sponsorizarile catre PSD!!!!!! Daca dadea si cu chitanta, pleaca militar, ca doar stiti ca este ancheta pe sponsorizarile catre PSD! Mai nasol cand o sa va vina si voua randul sa stati in pozitia voastra preferata!!!
11
3
Eu sper, sa mutati mai repede bobul, pardon, sa faceti schimbarile necesare, si sa nu lasati orasul asta si asa infect, sa moara! Ca o sa incepeti, la urmatoarele alegeri, sa spuneti ca ciuma rosie, ca etc, ca de aia nu ati putut sa faceti diverse si o sa voteze lumea cu fascistii, pardon usri-stii! Vedeti ca se umple orasul, iar, de caini vagabonzi!!! Am inteles ca trebuie sa iubim animalele, ca doar asta a fost marea realizare de pana acum, patrupezii si la nu stiu ce ong, da, hai baieti, faceti ceva, ca de vrajeala si mutret e satula lumea!!!!!!
17
5
Nu e bine nici asa? Dar voua va convine ceva? Vreti sa evoluam sau va simtiti confortabil sa ramanem in aceeasi mocirla de cativa zeci de ani!!! Bravo AMIRALE, nu i baga in seama pe maimutoii care comenteaza mereu impotriva! Ei sunt din echipa lui Stroe si a lui Mazare, ei sunt cei care acum isi dau seama ca era atat de simplu sa faca bine orasului...dar n au vrut!!! Ei nu conteaza pentru noi, cei multi, care vrem progresul cetatii!!! Tine o tot asa, noi te sustinem!!!
25
17
Astia sunt bani de seminte
13
4
Le recuperezi si le predai lui Comanescu prin interpusi. Oricum pana se fac dosarele ai sa fii oale si ulcele, asa ca ce te mai intereseaza.
23
14
De ce nu recuperati terenurile? Asa artrebui
35
0
Fuck you pnl
18
19
Asa daaaaa. Pe ei de hoti secaturi si zdrente
27
3
Asteptam cu interes recuperarea prejudiciilor.
45
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614