REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tribunalul a ANULAT cererea Primăriei Constanța în dosarul în care cere recuperarea PREJUDICIULUI în dosarul Retrocedărilor

Tribunalul a ANULAT cererea Primăriei Constanța în dosarul în care cere recuperarea PREJUDICIULUI în dosarul Retrocedărilor

Replica API 20 aprilie 2021 | 19:50 1421

Recent, Primăria Constanta a depus o acțiune în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro, sumă stabilită în dosarul Retrocedărilor. Din păcate, cererea a fost anulată de Tribunal, din vicii de procedură.

Reamintim că primarul Vergil Chițac a precizat recent că toleranța administrației publice actuale față de corupție este zero, adăugând că au fost depuse acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată.

”Pentru cei care încă se îndoiesc de faptul că în Constanța s-a schimbat macazul, pentru cei ce speră că vechile metehne vor fi în continuare tolerate, celor ce se lupta pentru păstrarea beneficiilor și privilegiilor dobândite ilicit, celor ce sunt încrezători că m-ar putea face parte la ilegalitățile lor, celor ce speră că voi ascunde sub preș mizeria administrațiilor anterioare, le transmit, din nou, un mesaj ferm de toleranță zero la corupție și orice altă forma de încălcare a legii.

Am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. Mazăre, Constantinescu, Nejloveanu, Giurgiucanu, Borcea și alții, trebuie să plătească din banii lor prejudiciul creat constănțenilor”, a spus primarul Constanței, Vergil Chițac.

M.P., L.I.

Citește și: CHIȚAC: Vom RECUPERA 20 de milioane de EURO de la cei care au RETROCEDAT orașul

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vicii de procedura? Daca constanteniI considera ca orasul se va schimba in bine cu astfel de elemente sunteti naivi. FELICITARI PRIMARE, faci si tu ce poti, adica nimic.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102