REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CINCI POLIȚIȘTI, fugăriți cu BÂTE și FURCI în Negru Vodă!

CINCI POLIȚIȘTI, fugăriți cu BÂTE și FURCI în Negru Vodă!

Replica API 11 octombrie 2021 | 23:08 24271

Samir Ibram, Redivan Ibram și Dalcîran Ismail au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj. Cei trei sunt acuzați că au amenințat cu acte de violență și cu moartea, 3 polițiști din cadrul Poliției Negru Vodă și doi agenți ai Poliției de Frontieră. Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia i-au condamnat pe cei trei astfel: doi ani și șapte luni de închisoare pentru Samir Ibram, un an și șase luni pentru Redivan Ibram și doi ani și trei luni pentru Dalcîran Ismail. Sentința din data de 31 martie 2021 a Judecătoriei Mangalia a fost contestată prin apel de către inculpați, însă prin decizia Curții de Apel Constanța din data de 4 octombrie 2021, sentințele celor trei au rămas definitive.

Cum s-au petrecut faptele

Cei trei polițiști au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit la o familie de etnie romă din Negru Vodă. Ajunși la locul intervenției, polițiștii au fost întâmpinați cu înjurături și amenințări cu moartea astfel că s-au întors la sediu unde au cerut ajutorul Poliției de Frontieră. Chiar dacă acum erau 5, lucrul acesta pare să nu îi fi impresionat pe scandalagii aceștia continuând să îi amenințe cu furca și cu o bâtă pe care au folosit-o pentru a lovi autospeciala de poliție. Cei cinci polițiști au reușit să scape de oamenii furioși abia după ce au folosit sprayul lacrimogen, iar apoi s-au urcat mașini și au plecat înapoi la sediul Poliției.

Ce a spus instanța

Pe fondul cauzei, Curtea de Apel a reținut că vinovăția celor trei inculpați a fost în mod corect stabilită, pe baza mijloacelor de probă administrate în cursul judecății și pe care inculpații nu au înțeles să le conteste în faza judecății, astfel că instanța a pronunțat o hotărâre de condamnare legală și temeinică. Pedepsele aplicate inculpaților sunt bine individualizate, atât sub aspectul cuantumului, cât și sub aspectul modalității de executare, ceea ce face nefondate criticile formulate, astfel că apelurile declarate de inculpați au fost respinse.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa am ajuns , bata , furca si cutitul fac regulile in ordinea din tara! puscariile sunt la mana hotilor, borfasilor unde invata noi metode de existenta !dupa ce ies!
14
1
Astia sunt politisti sau glugi de coceni ca seful lor.
24
3
3v5 cu arme de foc si instruiti teoretic pentru astfel de situatii, sunt pusi pe fuga de 3 betivi si instanta le da si ea acolo 1-2 ani, ca deh.. n-au omorat pe nimeni
28
1
A uitat pistoalele la masina
28
4
exagerare ca de obicei marca Replica
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468