REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cine credeţi că este judecătorul care l-a lăsat în libertate pe americanul acuzat că droga şi viola tineri?

Cine credeţi că este judecătorul care l-a lăsat în libertate pe americanul acuzat că droga şi viola tineri?

Replica API 1 iulie 2017 | 00:00 410

Bum după bum

Bum după bum

Etan Tzvi Dimant

Un caz ceva mai neobișnuit a fost înregistrat la malul mării de dată recentă. Facem referire la cetățeanul american, Etan Tzvi Dimant, student la Medicină în Constanța, care este acuzat că droga și viola tineri. Și, chiar dacă a fost o anchetă cu investigatori sub acoperire și percheziții, cu date destul de clare, un magistrat de la Judecătoria Constanța a decis să lase suspectul în libertate. A urmat contestația, iar Tribunalul l-a arestat. Facem precizarea că judecătorul este, potrivit unor surse, chiar Bogdan Alexandru Arhip, cunoscut din dosarul Micul Regat.

Așa cum e precizat mai sus, Etan Tzvi Dimant, în vârstă de 35 de ani, s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, eliberat de către Tribunalul Constanța, dar asta în urma contestației procurorilor și asta pentru că Judecătoria îl lăsase în libertate, sub control judiciar. Precizăm că individul, cetățean american, student la Medicină, în Constanța, racola tineri în cluburi și apoi îi invita acasă, unde, de asemenea, le dădea de băut, dar le punea și benzodiazepine, după care întreținea cu ei raporturi sexuale.

Așa au pățit și doi tineri din Medgidia pe 12 iunie, care au spus că i-a luat amețeala și că nu mai știu nimic. S-au trezit dezbrăcați, pe patul din dormitor. După ce au plecat au făcut și accident rutier întrucât erau amețiți. Au mers la Poliție, a intrat pe fir un agent sub acoperire, astfel fiind prins în flagrant. Au urmat percheziții, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Revenind la partea cu lăsatul în libertate, sub control judiciar, se pare că judecătorul care a luat această decizie ar fi nimeni altul decât Bogdan Alexandru Arhip. Amintim că el este cunoscut din dosarul grădiniței Micul Regat, în care mai multe cadre didactice sunt acuzate că aplicau rele tratamente minorilor. Aici, judecătorul a tot continuat pe un singur palier, ținând morțiș să audieze micuții. Se ajunsese atât de departe încât voia să amendeze și jandarmii care nu găseau copiii la domicilii. A fost recuzat pe 14 noiembrie 2014. De asemenea, același judecător a respins o contestație, lăsând astfel în libertate mai mulți scandalagii din Coiciu.

Liliana CHIRU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/unul-dintre-indivizii-implicati-in-scandalul-cu-macete-din-constanta-arestat-295254/

https://www.replicaonline.ro/judecatorul-arhip-a-fost-recuzat-iata-cine-vine-in-locul-lui-297643/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulamet nebuna mica, vrei sa ma ranesti ?
3
0
Bai! Chiar nu vrea nimeni sa scape de rahatu asta de Arhip !? Da-ti-l in pupa mea afara.E un imbecil de prima clasa.Vedea-l-as futut in cur de poponari !!
4
0
oricum democratia a creat numai genii, in comunism,cand doar cine era destept termina o facultate ,acest individ bogdan arhip ar fi fost lucrator la spatii verzi sau sapator de santuri si multi si multe ca el
4
0
Posibil ca judecatorul sa fie tot poponar si atunci se inteleg intre ei.
13
1
pedofilul asta de moldovean iar a aparut,asta trebuia suspendat definitiv,in lipsa de alteca cu un glont,corupt,nesimtit si prost
13
0
o fi bine o fi rau. dar nu cred ca e caz singular
6
1
Astia isi fac de cap, vedem la tv. cate abuzuri fac, ce vocabular folosesc, cum se distreaza. Lumea e toata a lor.Asta fiind si american cu atat mai mult nu va fi judecat, au mai fost romani, unul constantean ucisi, si Baseala i-a trimis in SUA.Urgent tb. data legea responsabilitatii magistratilor.Au salarii extrem de mari, conditii excelente, nu tb. decat sa-si faca datoria corect, daca nu trasi la raspundere.
11
0
Ptr botix Cum sa nu stie ma-sa! Doar ea l-a dezgropat si la conectat la net!!
0
4
pana nu exista o lege a raspunderi magistratilor ,vor exista asemenea decizii
17
1
Jaca.esti un dobitttoc. Ala e american 100la 100 atata timp cat are pasaport emis de SUA. Putea sa il cheme si Gheorghe Vasile Ion.daca avea pasaport. Mama ta stie ca umblii dezgropat pe strada?
2
9
Executat imediat fara drept de apel ! La fel toti magistratii cu sentinte de rahat in detrimentul cetateanului!
19
1
Nu e american. E evreu, dupa nume. Iar Arhip va zbura din magistratura. In curand.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614