REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cine e și ce îl recomandă pe George Tufă pentru Primăria Cumpăna. Video

Cine e și ce îl recomandă pe George Tufă pentru Primăria Cumpăna. Video

Mirela PASCAL 6 aprilie 2024 | 00:00 3331

George Tufă, președintele PNL Cumpăna, și candidat la Primăria Cumpăna, s-a aflat vineri, 5 aprilie a.c., în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre proiectele sale pentru comunitatea pe care o reprezintă. Ce l-a determinat pe George Tufă, din nou, să se înscrie în cursa electorală, aflați în rândurile de mai jos.

Cine e si ce il recomanda pe George Tufa pentru Primaria Cumpana. VideoGeorge Tufa, Mirela Pascal

În debutul interviului, George Tufă ne-a spus ce l-a determinat să candideze din nou la Primăria Cumpăna și ce are în plus față de 2020, atunci când a candidat prima oară. „Am fost consilier timp de patru ani, practic mi-am dedicat din timp pentru a învăța intens administrația publică, am făcut parte din Comisia Buget Finanțe. Meseria de consilier ne-a adus tuturor situații noi, în care a trebuit să ne descurcăm și să reușim cumva, astfel încât binele populației din Cumpăna să crească. Parcursul meu în politică este unul natural, am început acum șase ani, am avut meseria de consilier, am învățat și cred că fiind eu mai pregătit am curajul și experiența necesară pentru a veni cu un program mult mai bun“, a spus Tufă.

Cine e si ce il recomanda pe George Tufa pentru Primaria Cumpana. VideoGeorge Tufă

Proiectele Marianei Gâju, vitale!

Mariana Gâju este un primar cu „greutate“. Cât de greu este să fie înlăturată de la conducerea urbei? „Doamna primar nu reprezintă obiectivul meu, este un om care și-a dedicat o mare parte din viață pentru a administra comuna cu bune și cu rele, obiectivul meu nu este să o elimin pe doamna primar din cursă, ci să aduc bunăstare locuitorilor. Este foarte important să ducem proiectele pe care le-a început doamna primar. Sunt vitale pentru comuna noastră. Dacă vorbim de nodul de autostradă, de lărgirea la trei sau patru benzi a DN39, dacă vorbim parcul industrial...  sunt proiecte vitale pentru comuna noastră. Noi le vom prelua, le vom duce mai departe și le vom implementa poate cu ceva timpi mai mici. Doamnei primar i-au trebuit 11 ani să le ducă la nivelul la care le-a dus, nu sunt încă în implementare”, a continuat Tufă. „Legat de nodul rutier, avem un aviz favorabil al proiectului tehnic de execuție. Dacă mă întrebați pe mine este cumva undeva la 50-60% din lucrare, până la 100% reprezentând momentul începerii lucrărilor. Lărgirea DN 39E va fi făcut cu siguranță într-un ritm mai alert, pentru că vom avea sprijin de la Consiliul Local și Consiliul Județean, avem parcul industrial pe care l-a început, este un mare avantaj faptul că ni s-a atribuit teren. Bineînțeles, este meritul doamnei primar, nu avem de ce să ne ascundem. A lucrat destul de mult pentru a atrage acel teren de la Ministerul Transporturilor. Mai avem aderarea transportului public la CT BUS. A intrat în linie dreaptă și sunt convins că va fi implementat“, a subliniat candidatul PNL.

Ce așteptări are George Tufă, după 9 iunie? „Cele mai mari. La nivel de județ ne dorim sa câștigam cat mai multe localități. Avem cei mai profesioniști, oameni care sunt dispuși să-și asume și proiecte și timp și pricepere“, a conchis Tufă.

Mai multe, urmăriți în materialul VIDEO de mai jos:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272