REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine este copilul MORT la Costinești, după ce a fost prins sub țevi!

Cine este copilul MORT la Costinești, după ce a fost prins sub țevi!

Replica API 15 martie 2021 | 08:25 7311

Copilul de 8 ani care a murit la Costineşti, strivit de nişte ţevi metalice, în timp ce se juca cu un alt minor de 11 ani este fratele unui fost candidat la Consiliul Local Costineşti.

Reamintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 14 martie a.c., în Costineşti, pe strada Gării, nr. 103, acolo unde peste doi minori, de 8 și 11 ani, au căzut nişte ţevi metalice.

Cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital, cu traumatism abdominal.

M.P., A.F.

Citeşte şi: Doi MINORI prinşi sub ţevi, în Costineşti. Unul a DECEDAT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA VA TRAG LA MUIE LA TOTI CEI CARE COMENTATII AIUREA DESPRE PARINTII COPILULUI, Lasati rautatea deoparte ca nici voi nu sunteti sfinti!
1
0
COSTINESTI???raspuns: un copil,fara mama fara tata...asa ajung copiii fara de parinti...si nu este un caz singular...tevile sunt din plastic...pentru conducte de aductiune apa rece...
4
0
Ce fel era iubit? Cand manca bataie de la betivu de taica-tu si fugea de acasa de il cautau cate o zi intreaga, cand o batea pe maica-sa si se injurau ca la usa cortului de ii auzeau toti vecini I, cand toti banii ii dadeau pe bautura si mai faceau si datorii dar tot pentru bautura?Asa ca daca nu stii taci.
4
2
Este copilul matii,prosti dracu...
2
3
Multumesc lui Dumnezeu ca nu mai stau in vagauna aia care a avut noroc cu petecul de plaja pe care le a dat o Dumnezeu...Altfel campul va manca !!!!Noroc ca mai aveti si voi contact cu ceva cultura vara mai vedeti si alte chipuri .Cultura voastra e zero probabil nici la arat nu v ati fi priceput.Va meritati soarta pacat de copilul decedat nici o parere de rau nu il aduce inapoi nici un Dumnezeu sa il ierte nu il invie.Urmatorul v a fi mancat de caini...Nenorocitii tot nenorociti raman sezonul e prea scurt ca sa va si destepte ...Nu mai aveti nici o sansa...
5
2
Xxx,tu cine mortii tai esti sa vorbesti asa despre o familie,care acum e distrusa de o tragedie.Ti as dori sa fii si tu iubit cum era copilul ala,in familia aia dezorganizata si betiva.Mars la cacat muistule!
6
1
Stire de doi lei sa scoata in evidenta acest personaj oricum negative in societate. Un candidat umplutura din partea PSD-ului fiind fetita lui Horia Constantinescu Nu intereseaza pe nimeni familia dezorganizata si betiva a bietului copil care avea o copilarie destrabalata cu o asa familie. Dumnezeu sa-aibe in paza lui pe acest ingeras mic plecat prea de vreme la dreapta tatalui sfant!
5
4
Cat de cretini sunteti cu "stirea" asta....mp si af.....
11
5
nu inteleg ce sens are stirea asta? saracul copil avea un frate, ok.. ?
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272