REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cine este patronul care a încercat să își dea foc în fața Primăriei Constanța?! Video

Cine este patronul care a încercat să își dea foc în fața Primăriei Constanța?! Video

Virgil STOIAN 14 iulie 2023 | 00:00 7692

În urma Ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost dispusă organizarea de controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța. Două cămine de bătrâni din Eforie Nord au fost închise din cauza funcționării fără autorizații. Patronul acestora, Constantin Tăutu, a amenințat că-și va da foc în fața Primăriei municipiului Constanța, joi, 13 iulie a.c., fiind amendat de Poliție cu 1000 de lei. Ei bine, bărbatul se pare că este recidivist în afacere cu azilele de bătrâni. Astfel, în anul 2019 un amplasament de acest gen care îi aparținea, din Timiș, a fost închis de OPC, din cauza condițiilor mizere, o femeie chiar decedând în azil, după ce nu i-au fost administrate medicamentele necesare.

Cine este patronul care a incercat sa isi dea foc in fata Primariei Constanta?! VideoConstantin Tăutu, patronul azilelor din Eforie Nord

Constantin Tăutu fie iubește prea mult vârstnici sau doar consideră o afacere bănoasă azilele. După întâmplările din ultimele zile, pare veridică cea de-a doua variantă. Astfel două cămine din Eforie Nord, care îi aparțineau, au fost închise, nu numai din cauza condițiilor ci și a lipsei autorizațiilor de funcționare. Bărbatul nu este la prima încercare de acest fel, în anul 2019 un azil administrat de acesta fiind închis de OPC din cauza condițiilor mizerabile și a… lipsei de autorizație de funcționare. Mai mult decât atât, la trei zile de la închidere, una dintre beneficiare a decedat, medicii susținând că la azil femeia nu a primit deloc medicamente, deși ea trebuia să urmeze un tratament strict.

Cine este patronul care a incercat sa isi dea foc in fata Primariei Constanta?! VideoPoze din azilul de la Timiș, sursă foto pressalert.ro

Scuze puerile

La acea vreme, Mihaela Ignat, inspector-șef adjunct CJPC Timiș, declara despre condițiile din azil: ”O mizerie cruntă, mucegai și pereți nezugrăviți, mizerie. Farfuriile se spălau la lighean, mâncarea: erau două pulpe de pui și acelea expirate". Reacția lui Constantin Tăutu a fost una uluitoare. El a susținut  că avea toate avizele în regulă, oamenii aveau condiții bune, însă inspectorii au venit la o oră... nepotrivită. Azilul, care se numea sugestiv ”Casa Trandafirul”,  adăpostea 11 vârstnici grav bolnavi.
.Cine este patronul care a incercat sa isi dea foc in fata Primariei Constanta?! Video

Date despre firma lui Constantin Tăutu

Firma care deține cele două azile se numește Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena SRL. Firma a fost înființată în anul 2019 și pentru anul 2021 a raportat o cifră de afaceri de 550.182 lei, un profit de 131.598 lei și pierderi de 360 454  la cei 7 angajați raportați. Unic asociat și administrator este Constantin Tăutu.

Cine este patronul care a incercat sa isi dea foc in fata Primariei Constanta?! Video

Nu știm ce a dorit Constantin Tăutu să demonstreze prin încercarea de a-și da foc în fața primăriei, însă e clar că nu mai trebuie lăsat șă deschidă alte azile pentru bătrâni.

Video:

Sursă video: pressalert.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mwistilor de la replica. V-a dat ordin hotul kitzak sa nu mai ziceti nimic ??? Acum se vede ca armeanca a avut dreptate si i-a dat pwla la swpt hotzului !!! Mwie si huooo !!!
1
2
Șeful Poliției Naționale Eforie când își dă demisia pentru că nu a văzut aceste camine funcționând ilegal? Înaintea lui a fost penalul de șef de poliție Coteanu, dar actualul șef ce aștepta? Aștepta alți zece ani de ilegalitate să treacă? Alo, doar ești militar de carieră, când îți dai demisia?
6
0
”pentru anul 2021 a raportat o cifră de afaceri de 550.182 lei, un profit de 131.598 lei și pierderi de 360 454 la cei 7 angajați raportați.” In continuare ”opere alese” ale reporterilor de la ”Onlinefarareplica”. Ne asteptam, in curind, sa poposeasca si Pulitzer in redactia voastra. Nu, nu cautati ce inseamna, nu de alta dar cine stie ce mai iese... Apropos, in continuare nu avem drept de replica, in legatura cu mirobolantele articole legate de Luminatia Sa, BRAILOAIE KIT TIT...Bai jurnalism de doi bani, ati ajuns sa va prostituati cu ”nespalati” de genul celui sus-mentionat... La fel de altfel ca si ceilalti mentionati de ceilalti cititori... Clasa politica romaneasca isi merita jurnalismul de astazi. Aceeasi cocina... Nu ca l-as incadra pe respectivul TIC in zona politica. Va doresc sa aveti posibilitatea de a il intervieva in direct, pe respectivul ins, si sa poata sa-i puna intrebari si oamenii de rand, nu voi. Distractia ar fi deplina.
2
1
Se pare plus pensiile si escrocherii cu casele in unele cazuri
2
0
La voluntari pentru cei 25 de batrani dintr-unul din azile, patronul incasa 6.000 de lei pe luna pe batran de la stat, deci pentru cei 25 in total 30.000 euro pe luna sau 360.000 de euro pe an !
2
0
Oare ce au păzit ORGANELE DE CONTROL ale Statului dacă căminele de bătrâni din Eforie Nord au funcționat din 2020 până în prezent. Pe ei nu-i ia nimeni la întrebări?
9
0
Trebuia lăsat sa-si dea foc, scăpa tara de un escroc care tortura batranii. Ce inima poti sa ai ca sa-ti bati joc de acesti copii (batrani).
21
0
Cautati pe net titlul Escrocul care a inselat firma Delta Asim isi asteapta condamnarea. A făcut puscarie ani de zile. Cum e posibil ca un puscarias cu acte sa deschida aziluri? Daca a incercat sa isi dea foc inseamna act antisocial. Este recidivist. Ce cauta liber ? Politiaaaaa
19
0
s a mutat pe litoral,a gasit ...afacerea in eforie, cine i a dat o si ce spaga dadea ...recidivistul in ...exploatarea amratilor!
15
0
Ba laturilor! Ba jegurilor! Unde e ba gunoaielor articolul despre dna si chitac? Unde!!?? De ce nu scrieti nimic de jegul ala uman? Huuuuoooo replica!!!
17
9
Dar putina parnaie nu vrea nenea asta? Are si tupeu, bine, la ce obraji are.
26
0
si la puskarie au paturi mai bune k cele din poza, asta are fatza de escroc si fosy g***r, dara as pamant p el, mitocan ar trebui aresta cat mai repede si la ocnele mari cu el, asta e atentat la viata omului cu premeditare, basino sule imputit ,j***s
21
0
ce mizerabil.ba vraja,iti dau au moca benzina si bricheta,un zipo,ca in rambo,sa nu ratezi.
19
0
Ce facea acest om inainte de Revolutie!? Cum si-au gasit ei vocatia in a avea grija de batrani? De ce nu face lucrul asta Statul Roman?
25
0
problema asta n-a aparut doar anu' asta, asa e de ani de zile, dar cei care se ocupa cu distragerea atentiei de la problemele cotidiene ale prostimii au scos problema asta in prim plan taman acum, mai uită prostimea de greutati si cască ochiu' la problemele ăstora si se bucură că așa cu probleme cum este e mai bine decât amărâții ăia din azile
14
0
Un boșorog securist fuge după bani Alt hot care fură mâncarea la bătrâni Tara e plină de hiene Când se fac controale și la casele de copii și acolo se vor găsi alți tâlhari
27
0
Cine mai e si catelul asta?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272