REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CINE este tânărul care a MURIT în accidentul din Tomis III!

CINE este tânărul care a MURIT în accidentul din Tomis III!

Replica API 21 iunie 2020 | 00:10 28774

Tânărul în vârstă de 26 de ani, din Constanța, care a murit în cumplitul accident din zona Tomis III se numeşte Gabriel. Acesta a fost student la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și, în momentul în care s-a produs nenorocirea, se afla în timpul programului de muncă. Acesta lucra la delivery, la Glovo.

Apropiaţii îl plâng pe Gabriel şi nu le vine să creadă că a pierit în această tragedie.. "Din păcate...si cu multă durere în suflet vă anunț că el este tânărul care azi a fost lovit mortal în Constanta, de o femeie în vârstă de 70 de ani care nu a oprit la stop...

Drum lin către îngeri frate....Chiar îmi amintesc cu drag când jucam poker amândoi... Dumnezeu să te ierte....frate", a transmis prietenul lui Gabriel, Alexandru.

Colegii tânărului sunt revoltați

Colegii lui Gabriel sunt revoltați și nu-și explică cum o femeie precum cea vinovată de producerea accidentului, s-a putut urca la volan "Am văzut-o, personal, la accident. Abia mergea pe stradă", a spus, pentru Replica, unul din colegii lui Gabriel.

Cum s-a petrecut accidentul!

Reamintim că vineri, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Din păcate, tânărul a decedat.

Citeşte şi:

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tomis III: un bărbat a decedat! VIDEO

Mirela PASCAL, Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Babele astea care in loc sa mearga la biserica sa devina mai judecate ele incurca circulatia si produc tragedii,.... au probleme grave de comportament, paranoia.
0
0
Sa le fie rusine celor care comenteaza folosind un limbaj neadecvat momentului. A murit un om , nu conteaza ca era tanar, batran, slab sau gras. Nu conteaza nici ca cel care a produs accidentul e o persoana in varsta sau daca era un tanar. Sunt accidente facute atat de tineri cat si de batrani din cauza neatentiei.Pacat, amurit un tanar!
3
0
Ati observat ca nu apare in vreo poza masina femeii vinovate? Nr ei estd CT 12 CEK. Nu s.a spus nicaieri ca a vrut sa plece de la locul accidentului si au oprit.o martorii sau ca acum cativa ani a mai avut un accident din care a lasat un tanar in scaun cu rotile , ea avand doar permisul suspendat.
13
0
Sunt socata de comentarii. A murit un tanar care avea toata viata inainte. Ce conteaza cine-i vinovat, nu-l aduce nimeni inapoi si apoi cine suntem noi sa ne dam cu parerea daca era sau nu un ratat, daca era sau nu un gras nenorocit etc. Era un tanar care a murit si cineva are sufletul frant de durere!
10
0
Sper ca esti steril si ca nu va ramane nimeni urmasul tau,si ai metastaza iar doctorii ti-au mai dat 10 zile de trait...esti ireal de prost.
4
1
o fi vina babei , dar si astia care livreaza mancare au un stil de condus care ii sperie pe ceilalti participanti: vorbesc mai tot timpul la telefon cu clientii ptr aflarea adresei de livrare , franeaza din scurt cand descopera strada cautata , schimba banda de mers fara a se asigura , etc...
7
0
Ok, am inteles, tu labagiule ai ceva cu Glovo. Tu la ce firma lucrezi retardule?
7
0
Bag pula in toti. A crapat un ratat gras. Bag pula in Glovo.
4
34
Rica, omul acesta nu mai exista, parintii, rudele si prietenii il plang ca a disparut din viata lor, ce importanta are unde lucra sau ca l-au dat parintii afara din casa. In fiecare dimineata ii vedeam masina in fata curtii parintilor sai. Deci cum a fost dat afara din casa?
11
0
Nici nu stia sa scrie, a platit toate examenele si era corijent. L-au dat parintii afara din casa ca nu mai puteau sa-l tina , de-aia lucra Gabi la Gloavo Catar Gloaba Hamal
3
14
dar cine e femeia de 70 de ani ? care e masina ei ? de ce nu se spune nicaieri nimic ? Nu a vazut nimeni sa ne spuna ?
8
2
Cei de la delivery conduc aiurea cu viteza excesiva
6
9
Baba a vrut fie sa faca stanga spre semafoare,calcand linia continua-ar fi culmea sa fi avut tupeul asta,desi nu mai mira nimic la noi,fie cand s-a apropiat de Soveja in loc sa franeze la stop,a accelerat.Multe femei fac greseala asta,chiar cele tinere.Inclin spre ultima varianta.Oricum avea viteza mare din moment ce a reusit sa rastoarne Opelul.Sunt curios ce masina conducea ea.
6
2
Nu ar fi interesant daca toti soferii ar da un test de aptitudini o data la 5 ani pentru a le fi testate reactiile, comportamentul, intuitia si alte cele? Cred ca jumate din cei ce conduc acum ar trebui sa renunte la carnete dupa acest test!
18
2
Si tot neamul cel neadormit
14
2
Sa iti fut familia relule
18
6
Este prima data cand citesc acest ziar si ma ingrozesc de comentariile unora! Atata rautate. Replica , ati face bine sa inchideti sectiunea de comentarii. Ne-am pierdut umanitatea total , injuram ca la usa cortului , blamam in stanga si in drepta , ne scuipam unii pe altii .. ce D-zeu se intampla cu voi ? Fiti civilizati , conversati civilizat , fiti oameni !
27
9
Nu esti om !
25
2
Asa si,daca a terminat Academia crezi ca se pleca pocnind din degete sau te poti angaja fara relatii in domeniul la care ai terminat facultatea?Baiatul muncea cinstit,castiga un ban!Condoleante familiei!
42
4
Relu si Gigi sugeti pula!
22
4
Pt Radu ...imbecilul ... Da cretinule , a terminat academia ..lucra cinstit la Glovo ... Animalule ...
30
4
Cocalarul asta a terminat Academia si lucra la.Glovo????? Pe bune??? A meritat sa crape. Pula mea
6
88
13 50 esti... nici nu gasesc cuvinte.
5
14
Stai prost de tot cu limba romana.
8
9
Ptr raii de tineti care se cred buricu' pamintului:lasati-o Jos ca macane!nu va mai cacati pe voi,75% sinteti distrusi,habar n-aveti pe ce lume traiti,da' pe comentarii nu va intrece nimeni!care mai de care mai acid si mai rau!babeta,n-a fost stents si punct! lasati vrajeala ca dupa 65 nu sint reflexes,ca vizita medicala amanuntula ,etc!dati-va'n plm de cacaciosi,am vazut tineret d'asta ambulant care nu putea sa ridice in sac de ciment,lucrat la sala flacau'...plm....cit de condus,hai sictir...figurantii pulii mele!Se poate intimpla oricui,labarilor si muistelor!Dzeu sa-l ierte!
15
24
Batranii senili sunt vinovati pentru toate, le doresc sa iasa cat mai repede "din sistem" pe cale naturala.
22
14
Idiotule "gigi" cum poti sa jignesti un om care si-a pierdut viata nevinovat tu esti vreo frumusete si nu stim noi ,sa-ti fie rusine nesimtitule!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
26
5
Probabil ca femeia a condus toata viata la fel de prost,insa pana acum nu a fost nimic. Mii de tineri conduc haotic,agresiv si daca nu crapa dracului,ajung bosorogi care vor ucide alti tineri.
22
3
Nu am nimic cu varsta, din partea mea poate sa conduca si la 100 de ani daca e lucid si respecta regulile de circulatie. Precis nu a fost prima data cand a intrat fara sa opreasca la stop, o fi condus asa toata viata....acum ar trebui inchisa, intervievata si data la tv zilnic, sa vada toti cretinii care se cred la mamele lor la stana cu oile...Multi sunt asa, ii vezi in oras, ii vezi pe autostrada, banda a doua e a lor, nu s-ar da pe dreapta, mai degraba intra in parapet...cretini si nesimtiti...pacat de baiatul acesta, era tanar si muncea, nu o sugea pe 2 lei si un praf de copt
34
3
Un oras unde iti poti pierde viata in orice moment. Nimeni nu respecta nicio regula. Autoritatile sunt impotente si indolente.
32
1
Si ce daca. E orasul batranilor. Se stie asta.
17
7
Bai nene, asta nu a oprit la stop ! Ce reflexe iti trebuie ca sa opresti la stop , semafor etc? Probabil asa a condus toata viata, lasa ca ma evita astia, pacat ca nu s-a intilnit pana acum cu un tir. Si voi astia tineri invatati ceva din asta, altfel la batranete o sa vrei sa mergi cu masina si o sa faci la fel ca baba. Nu generalizez nici de o parte nici de alta.....
32
3
Ma ziaristelor nici numele criminalilor aveti curaj sa le scrieti,e adeverat ca baba nu a vrut sa il omoare pe baiatul asta dar asta nu este nici o alinare pentru durerea pe cara le-a provocato babetu parintilor.
28
5
De la strazile proaste, la semnele de curculatie din pomi la controalele itepe pe spaga. Si ce zice militia ? Ce viteza aveau masinile ? Ca sa mori asa de tanar e nevoie de mult mai mult decat de o baba proasta si neatenta.
28
11
Doamne ce tragedie,Dzeu sa.l ierte,nu ar fii normal ca de la o anumita varsta persoanele si cu anumite prob.de sanatate sa nu mai conduca
34
2
Dumnezeu sa-l odihneasca! Un om tanar care a plecat mult prea devreme! Multa putere familiei indoliate!
33
3
Bietul copil! Condoleante familiei si putere!
32
1
Futu-ti baba'n cur!
28
3
Toate permisele persoanelor de peste 67 de ani trebuie acordate cu termen limitat in concordanta cu un control medical cinstit. Cn stie cn era baba asta jegoasa si nemernica care a distrus o familie,javra nenorocita.
35
8
nu va mai kkti pe voi s au uitam de tineri care fac accidente tot timpul la fel de grave
38
19
un prost barbos si urit.rip!
8
88
Incostienta si daca are copii si acestia la fel de inconstienti!
12
10
Pacat pentru viata pierduta. Doua remarci, fara a face referire la accidentul in cauza: 1. Majoritatea persoanelor cu varste mai mari de 65 ani nu mai au reactiile potrivite de adaptare in trafic, mai ales intr-un oras din ce in ce mai aglomerat si printre oameni din ce in ce mai grabiti. 2. Majoritatea curierilor si a celor de pe delivery nu adapteaza viteza in trafic. Din cauza ca petrec o mare parte din timpul lor la volan, tind sa se grabeasca avand impresia ca vor castiga un anumit timp. Nu este atat de semnificativ astfel incat sa isi asume acest risc ptr toti cei din jurul lor.
49
6
Pt bani medicii sunt in stare sa semneze orice hartie. Vezi si scolile de soferi, angajarile, etc. Totul este fals. Daca presa nu scrie cine era baba, posibil sa fie chiar ea medic, sau avocat sau ceva asemanator. Legile sunt la fel ca parlamentarii. De aceea trebuieste schimbata in totalitate clasa politica.
76
10
dar sunt si persoane peste 80 de ani care inca mai sofeaza
42
9
De baba nenorocita
28
8
Mortii ei de baba. Parintii se chinuiesc o viata cu noi sa ne creasca, sa ne educe, sa ne zbatem ptr un amarat de loc de munca si ne distruge viata o asfel de persoana la 70 ani. Carnete anulate frate dupa varsta de 60 ani ca sunt Dezastru' pe strazi cu batranii la volan si instinctele lor halucinogene.
54
23
Sper sa moara de inima pt ce a facut. Nesimtirea printre acesti indivizi e colosala! Plini de drepturi.
31
16
Si totusi, cine este individa care a avut o prima reactie "nu e vina mea" dupa care si'a vazut de drum? Doarme bine in noaptea asta?
43
3
E trecuta de 65, ia 2 ani cu suspendare, dupa se intoarce sa faca noi victime
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108