REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CINE este tânărul care a MURIT în subsolul restaurantului Scoica Land din Năvodari!

CINE este tânărul care a MURIT în subsolul restaurantului Scoica Land din Năvodari!

Replica API 24 iulie 2020 | 16:48 9883

O adevărată tragedie s-a petrecut joi seară la restaurantul Scoica Land din Năvodari. Un tânăr aflat la început de drum și-a pierdut viața, după ce s-ar fi intoxicat cu substanțe, încă necunoscute anchetatorilor.

Este vorba despre Andrei Florin, de 17 ani, din Botoșani, ce venise pe litoral la muncă. Provine dintr-o familie amărâtă, fără posibilități financiare. Andrei lucra ca muncitor necalificat.

Joi seara, a coborât la subsolul restaurantantului pentru a scoate apa care se acumulase în incintă. Intrarea se făcea prin baia personalului. În momentul în care a ieșit din subsol, i s-a făcut rău, fiind găsit de colegi. A fost anunțată salvarea, însă, din păcate, minorula decedat.

Reamintim că joi, 23 iulie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, joi, 23 iulie, în jurul orei 17.50, au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul restaurantului Scoica Land. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Citește și:

TRAGEDIE la SCOICA LAND: un ANGAJAT, de 17 ani, a fost găsit MORT la subsolul restaurantului

CAZ SUSPECT la NĂVODARI: Angajatul unui RESTAURANT, găsit MORT la SUBSOL!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lascule vin dupa tine.
0
0
Dumnezeu nu doarme si-l va batea pe Lascu cand ii va fi lumea mai draga. Cat despre justitia noastra doar atat... MANANCA BANII DEGEABA PENTRU A CHINUI OAMENI NEVINOVATI PE CAN VINOVATII NE RAD IN NAS.
1
1
o sa faca si Lascu puscarie cu a facut si mario Iorgulescu .Hai mah ce dracu pacat de amaratul ala ca sa angajat la jegurile astea dumnezeu sa l ierte ca sanese sa se faca dreptate nu exista
9
1
Nu ne pasa!!!!
4
17
L au omorat javrele machedonesti ! Sa plateasca despagubiri si la puscarie!
32
10
a ucis, a ucis, a ucis
25
6
Il punea sa spele pe jos
34
3
LASCU O FI FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE CU CINE STIE CE SUBSTANTA LUATA LA NEGRU SI S-A INTAMPLAT O NENOROCIRE. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE AMARATUL ALA NEVINOVAT. ASTA E CAND INVARTI BANII CU LOPATA DAR TE ZGARCESTI SI NU PLATESTI FIRME SERIOASE AUTORIZATE PE BAZA DE CONTRACT. DAR CIPANUL TOT CIPAN RAMANE... NU SE DEZMINTE IN VECI. POATE DOAR NISTE ANI GREI DE PUSCARIE SA IL TREZEASCA LA REALITATE SI AR CAM FI CAZUL CA AUTORITATILE STATULUI DE DREPT SA-SI FACA TREABA PENTRU CARE SUNT PLATITE REGESTE. DAR LA PILELE LOR MA CAM INDOIESC. TOT SARACUL MORT VA FI DE VINA.
71
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108