REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CAZ SUSPECT la NĂVODARI: Angajatul unui RESTAURANT, găsit MORT la SUBSOL!

CAZ SUSPECT la NĂVODARI: Angajatul unui RESTAURANT, găsit MORT la SUBSOL!

Replica API 24 iulie 2020 | 00:02 8033

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, joi, 23 iulie, în jurul orei 17.50, au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari.

În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Conform primelor cercetări, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență.

La fața locului, s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Arme Exploziv si Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanțelor dintr-un puț care se afla în încăperea din subsolul imobilului.De asemenea, este și un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe.

Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate.

În cauză, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu scrieti ca e vorba de Scoica Land?
0
0
S-a intamplat evenimentul nefericit...
0
0
Aici trebuie sa ajunga politia,procuratura ,itm. Toti nemernicii care exploateaza copiii,care iau spaga si inchid ochii la asemenea fapte sa fie in inchisori pe viata,confiscate averile.Hiene si ei si copiii lor.Sa aiba parte copiii lor de o asemenea moarte.
2
0
Mort de la pizza cipaneasca
4
1
Votati-l pe Horica primar...macar sa distruga si Constanta
3
0
Anul asta nu stiu dar in anii trecuti la restaurantul din complexul Phoenicia lucrau copii minori, mai mult ca sigur fara acte legale . Era un jeg in spate de ziceai ca-i rampa de gunoi nu restaurant. Insa la astia nu ajung controalele. Corb la corb nu-i scoate ochii. Asa-i dle Horia Constantinescu?
10
3
... de pe Litoral exploateaza la greu minorii pe timpul verii ! Nici macar nu le asigura conditii decente de cazare ! Cat despre salarizarea acelor copii ... este bataie de joc ! Asa se imbogatesc domnii patroni de terase , hoteluri si restaurante ! I.T.M.-ul , contra unor shpagi ... inchid ochii !
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272