REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

După ce a fost prins conducând cu peste 170 km/h, Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea

După ce a fost prins conducând cu peste 170 km/h, Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea

A.F. 2 mai 2024 | 19:19 2086

Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, a câștigat procesul împotriva poliției din Vrancea, pe care l-a deschis după ce a fost prins conducând cu o viteză foarte mare.

Dupa ce a fost prins conducand cu peste 170 km/h, Daniel Horodniceanu a castigat procesul cu Politia Vrancea Daniel Horodniceanu

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), deși a fost prins în județul Vrancea circulând cu peste 170 km/h. Incidentul a avut loc în urmă cu un an și jumătate. 

La momentul respectiv, polițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile, iar fostul șef al DIICOT a avut chiar și un episod de conflict cu forțele de ordine.

Ulterior, acesta a contestat măsura luată de oamenii legii, iar acum Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea, notează fanatik.ro.

„Tribunalul notează că, într-adevăr, buletinul de verificare metrologică atestă că aparatul cinemometru este corespunzător din punct de vedere tehnic și fără a reconsidera propria practică în această materie, subliniază că au fost analizate condițiile concrete în care s-a realizat înregistrarea”, se arată în motivarea deciziei.

De asemenea, judecătorii motivează decizia susținând faptul că ”nu apare ca evident că mașina țintă a fost pe toată durata înregistrării cea condusă de apelant” și că ”în paralel cu mașina petentului a rulat și un alt vehicul care pare a fi cel targetat de cinemometru pe parcursul înregistrării”, citează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca, ba!
1
0
PENTRU CERNAVODENI.....ASTAZI MILITIANUL NICOLAE EMILIAN,CARE SPERA CA VA FI .....PRIMARUL CERNAVODEI....SE AFLA LA VOLANUL MASINII LUI ...CT-30-AEN.....SI SE INVARTEA PE TOATE STRAZILE ORASULUI...CRED CA LUA PULSUL STRAZII...MAI DLE...MILITIAN.??? DE CE NU VII DTA PE TSTRAZI,SA TE IA LUMEA LA....TRI PAZESTE??? TRIMITI TRPADUSII TAI...NICI EI NU PREA AU CURAJUL SA PLASEZE POSTERE CU FRUMOASA TA FIGURA DE MILITIAN...ERA UNU CU BARBA...ZICE CA SE NUMESTE....COSTACHE...SI INCERCA SA INTRODUCA UN POSTER INTR-O CUTIE POSTALA...DAR AVEA CEVA TEAMA,CA A LUAT-O URGENT LA PICIOR...FRECTIE LA COPANUL DE LEMN...NICI DRACU NU TE VA VOTA...ASTAMPARA-TE MILITIENE AI MULTE BUBE IN CAP...UNEL S-AU RASCOPT...NE ESTE SCARBA DE PREZENTA TA...
3
0
N-am avut nevoie de 400 la ora sa schilodesc un om. Multumesc toturor inteligentilor ca am scapat nepedepsita.
0
0
Scoateti limitele de viteza de pe strazi. Oricum sunt inutile. Mascariciul care a avut ideea asta e mort de mult.
0
0
170 e putin. 270 sau 370, va rog?
0
0
Judecătorii ăștia Nesimțiți, care oricum toți sunt bolnavi cu capul,sau nu ii duce capul, Trebuiesc omorâți cu pietre, pentru că nu este posibil să ne jignească inteligenta cu aseamănă aberații!
0
1
Nu este nici o surpriza,pentru ca si slanina asta umblatoare cunoashte multe dosare albite de justitzie pentru uni sau altzi si daca nu era declarat nevinovat vorbea si daca vorbea se putea sa deranjeze nume care au avut sau au functzii mari din Romania.
6
0
Justitia din romania trebuie sa se autosesizeze in acest caz, este de-a dreptul aberanta si incalificabila aceasta decizie a unui judecator din romania !!! Asta spune totul, despre corectitudinea justitiarilor din romania !
7
1
Aparatul radar are tinta iar tinta era pe alta masina :""::))))))))) El saracul e victima colaterala si trebuie sa primeasca despagubiri. Baganeam poalla in justitia asta romaneasca
10
0
Daca merge in paralel la aceeasi viteza cu altul, nu e clar ca amandoi aveau aceeasi viteza?
10
0
Esti oligofrena ma fato
5
1
E un nesimtit,un jeg, cu obrazul gros , gros de tot. Il doare n pix de tot si de toate
13
1
Îmi vine să vomit!
13
2
Cred ca militienii ar trebui sa fie arestati,bagati la puscarie,batuti,omorati,pentru ca au avut nesimtirea sa opreasca in trafic pe acest om ,amarat obosit care se lupta sa mai dea 5 lei la salariul mizer al militienilor.Hai sictir vita imputita p******r de doi bani fara pic de rusine.
19
1
Un porc, un nesimțit , p********l apulii noastre. m**e bă carnatule!
18
0
De fiecare data cand li se da peste nas hotilor de militieni trebuie sa ne bucuram, chiar daca cel care le da peste nas este alt hot. Este o lupta a hotilor, in care sigur, un pierzator este un hot.
7
10
La toti n-i greu, dar nu la fel!
10
0
P R E D A T E PANA NU TE LEAGA POLITIA RUTIERA
12
1
Nu contează că era p******r sau orice persoană. E adevărat că nu trebuia să spună cine este. La volan ești șofer și trebuie să respecți legea. Dar, de multe ori chiar polițiștii sancționează doar pe unul care merge în paralel cu altul, cu aceeași viteză... spun din experiență proprie. Nu vi se pare că polițiștii s-au comportat cam ciudat și chiar l-au luat peste picior, clar știau cine este și... de unde vine. Cineva a dat un telefon, se știe...
8
6
Rusine huooo . Unde e Legea si dreptatea, judecatori corupti. Nu poti sa faci legea din pix cum vrei tu. Nenorocitilor
26
0
Parca era un principiu de drept "toti suntem egali in fata legii"? Se pare ca unii sunt mai egali decât altii!
27
0
Aceiași situație este cu individul certat cu legea marele gangster Nicolae Emilian cel care a fost și comandant de poliție la Cernavodă El are permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni din 11 Aprilie 2024 și circula fara probleme cu autoturismele proprietate vre o 10 la număr.De asemenea este înscris în cursa electorală fiind președinte PSD la Cernavodă pentru funcția de primar.Cine îl susține înseamnă că este DILAU că și el și cine are curajul sa îl voteze pe acest specimen.Un hot,escroc,mincinos având în vedere istoria lui.
17
0
Corb la corb nu scoate ochii
20
0
E jale în țara asta.....cel mai bun lucru pe care îl poate face un tânăr este să învețe și apoi sa plece din țară. Definitiv!
44
1
Numai în Afroromania legea e pentru hoți, sai dea și o despăgubire tată că lau stresat pe specialu
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468