REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cine să fie, cine să fie... la primărie?

Cine să fie, cine să fie... la primărie?

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 3662

În iunie 2020 constănţenii au o mare provocare: desemnarea primarului. Pentru că vorbim despre un singur tur de scrutin, dezamăgirea s-ar putea să fie mare pentru electoratul de dreapta, şi asta pentru că ar putea ieşi învingător tot Decebal Făgădău de la PSD.

O opoziţie unită, care să susţină un candidat unic, este în continuare un vis frumos; opoziţia se încălzeşte deja de pe margine, cu Stelian Ion potenţial candidat din partea USR. Deputatul-avocat va fi atacat din toate direcţiile pe tema meseriei sale şi a conjuncturii care l-a adus, acum câţiva ani, în postura de apărător al lui Radu Mazăre într-un dosar civil (sau două?). Din partea PNL momentan se joacă acea carte a "suspasului". În realitate, PNL n-are habar pe cine să susţină, şi asta pentru că deputatul Bogdan Huţucă n-ar prea vrea o candidatură la primărie, iar asta vine ca un cadou pentru "doritul" armânilor, cum se zvoneşte în târg - adică George Niculescu. Pe seama lui, social-democraţii fac glume: "E mireasa socrului...". Ar mai fi şi varianta Costel Stanca, însă, în ciuda CV-ului pe care unii îl consideră impecabil, nu prea are notorietate. În plus, PNL s-a mai ars o dată cu un domn profesor - Vergil Chiţac, care acum este independent, sfidând PNL-ul care l-a pus pe lista de candidaţi şi la Primărie, şi la Senat. De fapt, e impropriu spus că "PNL l-a pus", dar asta e o altă poveste. Şi el ar putea candida, totuşi, în 2020, iar un scenariu este acela al candidaturii din postura de aşa-zis independent, cu susţinere de la Pro România şi ALDE. Adică, după modelul "Diaconu" la prezidenţaile.

Să nu îl uităm pe Claudiu Palaz de la PMP, despre care Traian Băsescu spunea că va fi candidatul partidului la primărie; Palaz se alintă, totuşi, şi cu gândul candidaturii la Consiliul Judeţean.

Ei bine, lista "posibililor" nu se încheie aici, însă anumite persoane nu merită efortul "încondeoierii".

Dar, vom mai povesti despre candidaţi şi alte asemenea.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum cum cin sa fie cine ii si ACTUALMENTE.
0
0
costel stanca? betiv ordinar, a facut accident cu masina mort de beat acum cativa ani, se cupleaza cu studente ..... a luat baie mort de beat la balul bobocilor UMC ... halal candidat
0
0
2020 Fagadau primar. Clar! Cu altul ne intoarcem pe vremea lui Mihaiesi.
0
0
Doar necunoscuti.Faceti un sondaj si o sa va convingeti.Doar socrii si cumetrii ii cunosc De unde i-ati scos?
0
0
Cu notorietate: PSD: Fagadau, Tutuianu, Moga PNL: Hutuca, Cupsa, Vrabie USR: Stelian Ion Pronostic candudati: PSD: Fagadau - s-a impacat cu Stroe, Tutuianu merge la CJ, Moga nu candideaza. PNl: Hutuca - il obliga partidul, Cupsa -nu-l vor oamenii lui Dragomir, Vrabie - Constanta e o caciula prea mare. USR: altul decat Stelian Ion, ca el nu vrea la primarie Castigator Fagadau! Caz inchis!
4
0
Fara partide politice
1
0
George Niculescu primar!
1
5
Lucian Lungoci candidat din partea PSD, merita!
2
5
Ovidiu Cupsa primar!!!!!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614