REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cine sunt VICTIMELE monstrului de la Onești: DRAMA celor doi ELECTRICIENI

Cine sunt VICTIMELE monstrului de la Onești: DRAMA celor doi ELECTRICIENI

Replica API 3 martie 2021 | 23:10 5976

Cei doi electricieni aveau 38, respectiv 55 de ani și au murit în cursul nopții de luni, 1 martie, înjunghiaţi, la Oneşti, unde fostul proprietar al casei în care lucrau a intrat peste ei şi i-a luat ostatici, arată polițistul criminalist Bogdan Bănică pe blogul său.

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu de 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare.

Gheorghe Moroşan, autorul dublului asasinat, i-a sechestrat pe cei doi într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă în scurt timp, la spital.

Citește și: Soția agresorului de la Onești a fost arestată

Reprezentanţii Primăriei Oneşti au anunţat că marţi, 2 martie, vor vota în Consiliul Local acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile lor. Laurenţiu Neghină, primarul oraşului, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe: „Sunt consternat de evenimentul dramatic întâmplat în oraşul nostru! Sunt alături de familiile victimelor nevinovate! Sincere condoleanţe!“, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce vina au avut doi amarati care munceau pe un salariu pentru neimplinirile,frustrarile si hotiile familiei Morosanu in special al doamnei in ghilimele .
1
0
Avea cutit si ameninta cu moartea , doi oameni . Putea fi impuscat , direct in cap , cu o pusca speciala , de catre politie . Din exterioru scari , dar prin camuflaj . Scuze pentru cuvinte !!!!!
1
0
io zic ca esti si paraleu in realitate daca iti pune cutitul in fata ca iti inunda adrenalina creierul si te lupti pentru viata ta, iar astia erau doi in vana unul tanar si altul matur contra la un mos deci puteau foarte bine sa il doboare. Pun pariu ca acolo au intrat mai multi ca sa-i imobilizeze probabil vecini iar incompetenti aia de militieni ascund poate si la ordin. De cand trage sias-ul cu bile de cauciuc in cei care iau ostatici?
2
0
Daca statul a dat lege si descurajeaza antitiganismul inseamna ca incurajeaza tiganismul. Nu ai voie sa spui tigan da legea se numeste antitiganism...frumos. Respect pentru polutia romana voi stiti de ce i-a lasat sa moara pe cei doi muncitori din onesti? Pentru ca munceau la negru si faceau evaziune fiscala. Pe deasupra nu purtau nici masca! Mare atentie!!
3
0
Daca nu scotea nea Ilici pedeapsa cu moartea, ce bine era acum. Garantat nu mai aveam cazuri gen Caracal sau boul asta . Merita scaunul electric sau spanzuratoarea. Sper sa traiasca cat mai mult in parnaie.
9
1
Inca o palma pe obrazul politiei care nu a stiut sa gestioneze situatia.
11
1
papagali. Luam un scaun si ai crapam capul cu cutit cu tot.
4
3
boual ala yrebuia orbit imediat cu o surubelnita in o hi ind incerca sa.i lege.cum pzda matii da ma legi tu pe mine,taranule?si n.avea ce cauta in casa!
8
2
Criminalul a facut 2victime complet nevinovate. Daca se considera nedreptatit de hotararea judecatoreasca de ce s-a razbunat pe bietii oameni care nu aveau nici o vina? Mai are si un cazier destul de bogat. Daca va fi gasit nebun e posibil sa nu stea la puscarie. E oare normal sa mai tii in viata un asemenea specimen pe banii contribuabililor?
13
1
Intreaba toti cum a fost posibil ca un mos sa ii imobilizeze. Nu va mai uitati la filme ba! Cu un cutit in fata nu mai esti asa zmeu ca pe sectiunea de comentarii a vreunui site.!
14
2
Cum a fost posibil sa-i omoare pe amandoi? Ce forta avea mosu? Sau era vreun luptator? Ceva nu se leaga... poate a avut ajutor...
7
4
De ce nu da nimeni vina pe acei vecini care l-au anuntat pe criminal ca sunt oamenii in apartament. Acei sau acele barfitoare pe care le gasim pe fiecare scara de bloc... Sper ca persoana care i-a sunat sa ii aiba pe constiinta pe cei doi oameni morti, TOATA VIATA EI.
24
3
Oamenii nu au locuri de munca,fara bani,apoi sunt executati si dati afara din casele lor.Anaf pune penalizari si dobanda la penalizari.Sunt mai ceva decat camatarii.Cati sunt executati silit zilnic? Nu innebunesti sa-ti vezi toata familia aruncata pe drumuri?Cum sa traiam cand ei tot scumpesc si oamenii nu au venituri? Cu ce sa platesti? Maine te imbolnavesti sau iesi la pensie si ai o amarata de pensie,1000 de lei mai ai si copii care nu au locuri de munca.Cu ce te intretii? Ce manaci ? Statul este vinovat pentru tot.In Romania nu exista protectie sociala.Statul nu protejeaza te executa.
12
12
Trebuia impuscatncand era.pe balcon de.la.o dostanta sigura. Faptul ca a amenintat viata unor oameni constituia un motiv suficient de serios. In sua sau in alte tari un asemenea comportament este sanctionat pe loc cu un glont in cap
29
3
Si n-au opus rezistenta? Criminalul ameninta in 2018 ca daca l-au dat afara din casa sub amenintarea pistolului si el tot cu pistolul isi face dreptate. Nu cumva nu se spune tot? PS daca erau niste teroristi pe bune ce facea politia serviciile etc?
11
5
ba ati luat mintile la oameni ,din cauza nivelului de trai ,atatea taxe, impozite, legislatie de cacat ,dari peste dari si cate si mai cate pe zi ce trece suntem cu nervii la pamant ,nu ii iau apararea criminalului dar am ajuns sa nu mai gandim ,sa discutam sarim imediat cu parul ,ne omaram pentru un loc de parcare,mai rau este ca unii au si arme nu mai stii cu cine te iei in gura.am inebunit dracu cu totii.
19
2
cred ca dormeau cand ia legat nenorocitul!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369