REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ciocănete, susţinut de Bălan pentru continuitate: proiecte de circa 10 milioane de euro

Ciocănete, susţinut de Bălan pentru continuitate: proiecte de circa 10 milioane de euro

Replica API 2 iunie 2017 | 01:53 1215

Candidatul PSD pentru Primăria Bălcescu,

Candidatul PSD pentru Primăria Bălcescu,

Candidatul PSD la Primăria Nicolae Bălcescu este Nicolae Ciocănete, fost viceprimar, în echipă cu Viorel Bălan, cel care a condus comuna până de dată recentă, mai multe mandate.

Alegerile parțiale organizate în comuna Nicolae Bălcescu trebuie să aducă o continuitate a proiectelor lui Bălan, prin Ciocănete, spune atât fostul primar Viorel Bălan, cât și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

"Sunt proiecte pe care le-am demarat împreună cu domnul Ciocănete, și care trebuie să fie duse la bun sfârșit. Vorbim despre fonduri atrase în comună, de la ministerul Dezvoltării, dar și de la CJC, pentru rețea de canalizare și apă, asfaltări, iluminat public etc.", declară Bălan.

"Vorbim, într-adevăr, proiecte frumoase, unele pentru care am semnat de dată recentă documentele necesare demarării lor, altele în lucru, la care se adaugă proiecte în stadiul de studii de fezabilitate ori de licitații", a precizat, la rândul său, Ciocănete. “Am atras fonduri de la Ministerul dezvoltării pentru canalizare şi staţie de epurare în Bălcescu şi Dorobanţu, cât şi pentru 10 kilometri de drum asfaltat”, explică Ciocănete. Un alt proiect în lucru se referă la finalizarea dispensarului de la Bălcescu, în timp ce la Dorobanţu . dispensarul este deja gata.

“Încurajăm medicii să rămână aici. Până la inaugurarea dispensarului, medicii generalişti îşi desfăşurau activitatea în spaţii destul de improprii şi costisitoare. Ambiţia noastră este să creăm, în timp, şi unitate de permanenţă în comună”, explică Ciocănete, adăugând că va continua, astfel, proiectul demarat de Bălan. “Între timp, se lucrează la o sală de sport lângă mini-terenul de forbal şi ne vom apuca şi de o bibliotecă în incinta liceului de la Nicolae Nălcescu. Important este să avem această continuitate. Spun asta pentru că, în contextul dat, cu aceste alegeri, situaţia este destul de confuză.

Prefectul a emis mandate de încetare a mandatelor, iar oamenii care lucrau la diverse proiecte sunt bulversaţi, dar pe 11 iunie, odată cu alegerile pentru funcţia de primar, sperăm să punem capăt acestei situaţii incerte”, a mai declarat Ciocănete. El a explicat că există şi alte proiecte în derulare, iar că suma totală pentru proiectele de canalizare, asfaltare, iluminat şi reabilitarea şcolii din Dorobanţu se ridică la peste 10 milioane de euro, bani care speră să nu fie pierduţi ca urmare a acestui context politic nefericit. “După alegeri, în afară de proiectele despre care v-am vorbit, intenţionez să mă preocup şi de aducerea reţelei de gaze naturale în comună”, a conchis Ciocănete.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa, si?Cine sunt astia?Ciocanete un hot care e sustinut de un penal care nua mai avut dreptul sa candideze, amandoi formeaza un grup de betivi si hoti
3
0
Ciocanete nu-i ala de-a fost prins la curve si dat in ziar c-a luat-o-n bot de la barbatul curvei ? Bine l-ati mai ales mai. Dar cine sunt baietii in blugi si geci de curve din poza ? Dar piticul atomic din poza, cine-i ?
6
0
Am mai scris un comentariu pe care nu l-ati postat.Ce articol este asta? Reclama pe fata la PSD? Ati vazut brutaria si curtea lui Balan cum arata?Ce mai gospodar...aproape trei mandate nu a facut nimic iar acum l-au apucat proiectele.Niste analfabeti si sarlatani.Votati un om gospodar.
7
0
L-ati uitat PE hoitul de la raja....
3
0
Doi hoti, Balan si Ciocanete.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108