REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciolacu: Am transpus în lege solicitările cadrelor medicale de a le fi protejată familia

Ciolacu: Am transpus în lege solicitările cadrelor medicale de a le fi protejată familia

Replica API 16 mai 2020 | 00:00 1191

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, că social-democraţii au transpus în lege solicitările cadrelor medicale de a le fi protejată familia de către stat.

Marcel Ciolacu

"PSD a răspuns apelului cadrelor medicale aflate în prima linie a bătăliei cu pandemia şi, într-un timp extrem de scurt, am transpus în lege solicitările acestora de a le fi protejată familia de către statul român. Am promis şi am făcut", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că promisiunea făcută de preşedintele Klaus Iohannis privind acordarea unui stimulent de 500 de euro cadrelor medicale nu a fost încă respectată.

"Guvernul PNL însă nu a respectat promisiunea, drept dovadă că nici acum, după două luni de zile, niciun medic nu a primit banii promişi cu atâta tam-tam. Aceasta este diferenţa dintre ei şi PSD! Când promitem, facem! Ei doar promit, de făcut uită...", a afirmat Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bey ciolacule nu auzi ca teodorovici e de fapt presedintele PSD ,hai pleaca jegosule ce stai ca prostu , sa vina Eugen colagen
2
0
Blanosule, interimarule, lesinatule,... iar te bagi in seama, iar cu pomeni electorale ?? Sa va fie rusine, ciumatilor! Faceti-va ordine in partidul vostru "cazut", prabusit,... aveti in fata un congres, da. Cine te-a ales ciolacule, faci valuri ?! Din banii cui dai ce promiti ?? Ascundeti-va! Ati facut destul rau furand, mintind, dezinformand. Sunteti ca o ciuma pentru Romania, ati distrus. Da!
3
1
nemernicii astia din psd tot impart pomeni de parca dau din banii lor personali. Taiati nesimtitilor pensiile speciale, salariile imense din magistratura, ale parlamentarilor, din sanatate caci castiga muult prea mult fata de ceea ce ofera pacientilor! Taiati salariile functionarilor publici si reduce nr lor, ca e jale in acest domeniu. Ca o ciuma a fost psd pt Romania!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272