REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciolacu: Lupta pe funcţii şi putere este programul de guvernare al „noului CDR“, moşit de preşedintele Iohannis

Ciolacu: Lupta pe funcţii şi putere este programul de guvernare al „noului CDR“, moşit de preşedintele Iohannis

Replica API 12 decembrie 2020 | 21:08 1542

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că programul de guvernare al "noului CDR", format din PNL şi USR, "este lupta pe funcţii şi putere" şi nu priorităţile românilor.

Marcel Ciolacu

"Lupta pe funcţii şi putere este programul de guvernare al noului CDR, moşit, pe lângă Constituţie, de preşedintele Iohannis. Nu au înţeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor. Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacţiune doar le multiplică. Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educaţia copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adânceşte. Gaşca pierzătorilor este prea ocupată să-şi împartă funcţii pentru a vedea care sunt adevăratele priorităţi ale românilor: creşterea numărului de teste, creşterea capacităţii ATI astfel încât pacienţii cu forme grave să nu mai fie ţinuţi pe holuri în secţiile de Primiri-Urgenţe, măsuri urgente pentru a redeschide şcolile după vacanţă, aşa cum toată Europa face", a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că acestea ar trebui să fie priorităţile "unei puteri responsabile şi preocupate într-adevăr de viaţa românilor".

"Dar, noul CDR format din PNL şi USR îşi negociază pe ascuns viitoarele funcţii şi sinecuri. Au expediat pe ascuns problema şcolilor, au prelungit şi înăsprit rapid restricţiile pentru a avea timp să-şi împartă ce nu au câştigat, chinuindu-se să încropească majorităţi care nu vor funcţiona niciodată! Când cea mai rapidă, normală şi eficientă soluţie pentru a rezolva criza gravă de sănătate în care ne aflăm acum este chiar sub ochii lor, dar se fac că nu o văd: Alexandru Rafila", a afirmat preşedintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ma Ciolacule,la astia este ciolanul si se lupta fiecare pentru o bucata cat mai mare din el,voi PSDisti stati pe tusa,belitiva ochi la ei,si inghititi in sec.
3
0
voua va curg balele ca nu va vrea nimeni
4
0
astia nu se opresc, stiu una si buna, manipulare cat cuprinde, minciuna maxima- nulitati absolute
5
1
Taci dracu din gura analfabetul!
5
1
Si la alegerile trecute faceau planuri, grafice si powerpointuri. Pe urma, in 2 luni, si-au dat arama pe fata. Au inceput cu comisia Iordache si soarta puscariasilor. Asta le-a luat 2 ani, si si-au schimbat 3 prim-ministri, unul mai catastrofa ca altul. La asta s-a rezumat PSD. Acum deja-vu.
6
0
fara suparare , propuneti un salvatore de la patria ca prim ministru un doctor de renume mondial care el insusi n a respectat restrictiile impuse si s a covidat . cum v a avea grija de o tara intreaga ? aici nu e vb de ghinion cum probabil vor spune unii .......
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272