REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ciolacu: Poporul american a decis, salut alegerea lui Joseph Biden

Ciolacu: Poporul american a decis, salut alegerea lui Joseph Biden

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:00 1171

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl felicită pe candidatul democrat Joe Biden pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii.

Marcel Ciolacu

"La finalul unei campanii electorale desfăşurate în condiţii şi cu mize excepţionale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiţie care a ţinut trează atenţia întregii planete şi îi urez succes noului Preşedinte în importanta şi dificila misiune ce îl aşteaptă! Naţiunile democratice din întreaga lume şi aliaţii SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă şi investind în rolul său vital de leadership la nivel global, întărind relaţia transatlantică şi NATO şi afirmând importanţa parteneriatelor sale strategice", a scris Ciolacu sâmbătă, pe contul său de Facebook, potrivit Agerpres.

Liderul social-democrat să asigurări că PSD va continua să susţină dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, ca parte esenţială a unei relaţii transatlantice puternice, în permanentă transformare şi adaptare.

"Îmi exprim speranţa că noul preşedinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său, o reconfirmare a solidităţii şi profunzimii raporturilor de alianţă, parteneriat şi prietenie între ţările şi naţiunile noastre", se mai menţionează în mesaj.

Candidatul democraţilor la Casa Albă, Joe Biden, a câştigat scrutinul prezidenţial în detrimentul preşedintelui în exerciţiu, republicanul Donald Trump, au anunţat sâmbătă mass media americane, citate de agenţiile internaţionale de presă. Biden va deveni cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce prosti sunteti, sunt oameni din echipa lui Biden care vor observa intentiile din fiecare tara. Romania avand un punct strategic este destul de important ce pozitie avem, indiferent de culori politice
2
2
Te ai gasit tu sa saluti.mars n pastele ma ti de oligofren.il doare pe biden n pl de tine si de mesajele tale.probabil pt ala esti nimeni in drum.te ai gasit Ciolacule marele expert pe politica externa dar tu habar nu ai ce e la tine n tara.... fmm de ratat in primul rand democratii sunt un fel de liberali fmm de dobitoc.... ai dat si tu mesaj sa te bagi in seama ca chilotu in cur. Parca ii si vad pe aia de langa Bide,domne te a felicitat Ciolacu din Romanaia si Biden raspunde S A BASIT MIREASA.cand o sa vina ala in Ro nici nu te baga n seama ba Ciolacule ca esti un nimeni in drum
7
1
D-le Ciolacu Lingurar, d-ul Biden era tare ingrijorat ca au trecut ore bune chiar zile ca nu primise salutarile de la Marele Presedinte al Camerei Deputatilor din Romania !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212