REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ciolacu: Vrem să organizăm Congresul PSD în luna februarie

Ciolacu: Vrem să organizăm Congresul PSD în luna februarie

Replica API 28 noiembrie 2019 | 04:18 631

Marcel Ciolacu, foto playtech.ro

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că doreşte organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil în luna februarie a anului viitor.

El a precizat că miercuri dimineaţă a avut loc primă întrunire cu social-democraţii care fac parte din comitetul de organizare a alegerilor din PSD.

"Am avut o primă întrunire. În afară de deciziile administrative, am început să conturăm un calendar de alegeri în fiecare organizaţie şi toţi paşii care trebuie parcurşi să ne încadrăm în termenul ridicat şi invocat şi cerut de marea majoritate a colegilor noştri ca în februarie să aibă loc un Congres ordinar", a afirmat Ciolacu, la Parlament.

Întrebat câte organizaţii au în acest moment conducere interimară, el a arătat că, din datele pe care le are, în acest moment, sunt doar două. "Se face tabelul, eu după ce îmi termin activitatea de la Parlament o să merg la partid, împreună cu domnul Paul Stănescu şi mai mulţi colegi din comitetul interimar, unde vom avea această listă de la unii dintre secretarii generali adjuncţi", a adăugat liderul social-democrat.

"Noi avem un mandat foarte clar de a face o analiză şi de a organiza Congresul ordinar al partidului. Nu avem, cel puţin în Comitetul Executiv de ieri nu s-a luat şi nu am primit de la colegii noştri alte atribuţii de a primi pe cineva în partid, de a da afară pe cineva din partid. Oricum, cât o să fiu eu, sper ca această etapă a excluderilor să fie depăşită. E posibilă o etapă a includerilor", a susţinut Ciolacu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voi face cheta de ceva banuti sati procuram una lama de barbirit,,arati ca un boschetar,,,doamne ce oameni ne conduc...nebarbieriti,jegosi,imputiti,golani,fara carte....si noi romanii acum 30 ani .l-am impuscat pe ROMANUL NICOLAE CEAUSESCU..
2
0
pesedeii ! Auzi frate marcel sefu ! Muie marcelush, muie stroe, muie marlando, muie brailoiu cu mult cacat !!!
1
0
Retrageti-va din sistemul bugetar toti indivizii care au parazitat fara sa munceasca.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212