REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciote construiește încă un bloc în Mamaia!

Ciote construiește încă un bloc în Mamaia!

Replica API 4 decembrie 2018 | 00:20 1090

sursa foto: litoralulromanesc.ro

S.C. ANM LAKE RESIDENCE S.R.L., prin reprezentantul legal Ciote Constantin, intenționează să construiască un imobil de locuințe colective în Mamaia Nord, astfel că, a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), proiectul conform documentului "Construire imobil locuințe colective P+4E cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier", în vederea obținerii avizului de mediu.

Amplasamentul studiat pentru proiect este situat în intravilanul orașului Năvodari, zona Mamaia Nord, județul Constanța, având o suprafață de 1000mp și se află în proprietatea S.C. ANM LAKE RESIDENCE S.R.L., conform Contractului de Vânzare-Cumpărare numărul 1178/25.06.2018.

Certificatul de Urbanism atestă faptul că destinația terenului este cea de funcțiuni pentru locuire și turism, hoteluri și pensiuni, iar în prezent terenul este liber de construcții.

Titularul propune construirea acestui imobil, cu scopul de a oferi turiștilor și nu numai, posibilități multiple de a alege în ce condiții și unde vor fi cazați sau vor locui.

Cererea de locuințe a crescut considerabil, astfel de investiții fiind necesare.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la navodari este cea mai mare mafie imobiliara .blocuri construite fara utilitati bataie de joc fata de cumparatori si multe alte nereguli.este acolo o echipa formata din DINU ELENA ,OCTAVIAN ,DUMITRESCU in cardasie cu notari si primar care dau tepe.ALOO DNA o sa primiti plangeri!
3
0
construiti, construiti ca o sa venim iar la putere peste cativa ani, asta-i ceva ciclic, si o sa nationalizam tot. Si iar o sa ramana cimpanzeii cu pula-n brate cum au fost mereu de-a lungul istoriei !!!
0
0
cipaniada imobiliara, cipaniada de la primarie, cipaniada banului public. Cipaniada peste tot. Eu zic sa ne lasam de tot si sa fim sclavi.
9
1
Bravo! Tot inainte!
3
2
Faceti nene blocuri in mamaia pana nu mai ramane niciun loc liber. O sa mai vina pulea turisti sa stea ca sardelele. Teapaaaa
2
1
cine plm e ciote? armachedon ...pardon alt machedon?
6
4
sa va fut dnle ciote si pe mafiotul de octavian.mafioti cu totii
7
3
Mazare a vandut terenu tot dun ct. De unde Are ala teren in mamaia sa cercetam actele
5
2
Cererea de locuinte a crescut considerabil iar astfel de investitii sunt necesare .....sinteti de coma bre, reteaua de apa si de canalizare nu suporta atitea imobile, vara taie astia apa, va doare-n cur, voi sa ridicati betoane si sa vina fraierii sa cumpere...ce sa mai zici de stradutele neasfaltate,mizeria de pe plaje, sint gunoaie neridicate de ani de zile. Iar redactore ...scoate virgula aia inainte de iar, futu-i mama ei de gramatica
13
1
Asta v a dat bani ca sa scrieti de el ? Ca omul e o nulitate. Mai bine scrieti ca socrul lui construieste un bloc in Mamaia si el e in fata
23
5
Nu va mai saturati de construit ba' spartilor ? O sa crapati dreak de atat foame si nu luati nimic cu voi
16
3
LAKE produce niste adaposturi pentru semenii lui. Lachele celalalt I le va autoriza. Treaba e buna.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272