REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CIRCUL continuă la Medgidia: se fac ‘bancuri’ după concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal

CIRCUL continuă la Medgidia: se fac ‘bancuri’ după concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 388

Comisia de concurs pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Municipal Medgidia a anunțat, vineri, 23 martie a.c., rezultatele evaluării. Dintre cei trei candidați rămași în „cursă”, a obținut postul Eugen Dumitru Aglițoiu, cu nota 9,49. Menționăm că Eugen Aglițoiu a asigurat, până în prezent, interimatul la conducerea instituției spitalicești. Ceilalți doi candidați au obținut notele 8,54 - dr. Salem Zahra și 5,16 - Zoe Mihaela Dardac.

Rezultatul nu a fost bine primit de contracandidaţii lui Eugen Agliţoiu, existând, din nou, acuzaţii că actualul manageru “nu întrunea condiţiile necesare acceptării în concurs”. Mai exact, sunt contestate studiile acestuia: „Nu are studii de lungă durată, are o facultate de doar 4 ani”, au declarat nemulţumiţii. Cum se va soluţiona această speţă, rămâne de văzut, interesant însă că situaţia a fost luată în băşcălie de consilierul Nicolae Tutungiu.

Acesta a postat pe o reţea de socializare un colaj de la examinarea pentru postuld e manager al spitalului, cu Zoe Dardac, pe care o ia peste picior pentru nota obţinută. Nicolae Tutungiu o implică în acest context şi pe Luminiţa Vlădescu, viceprimarul din Medgidia, semn că lucrurile sunt departe de a se linişti în acest municipiu şi că în administraţia locală, pe lângă muncă, este la înaltă cinste... circul!

Este însă de notorietate însă susţinerea pe care Nicolae Tutungiu i-o acordă primarului din Medgidia, Valentin Vrabie, iar tocmai din acest motiv, în scurt timp, consilierul (sau viitorul fost consilier) va obţine, conform surselor noastre, un post de director.

A.C., F.B.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/concursul-pentru-postul-de-manager-al-spitalului-medgidia-contestat-vrabie-e-un-circ-facut-de-psd-nesimtiti-imputiti-golaneala-349228/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa se faca plangere penala pentru ca au masluit concursul inca de la inceput. Aglitoiu nu avea experienta minim 2 ani, iar comisia nu a fost prezenta la prima etapa a concursului care era obligatorie desi au semnat procesul verbal. Apoi cum a facut facultatea 4 ani la zi si era in paralel si pontat la Spital? Deci ... beci
5
2
daca examenul era castigat de marele SALAM,vedeati voi pe naiba,, el este expert in toate...la Spitalul din Cernavoda, tot personalul fuge de el...bine ca nu s-a intamplat asa...dl.Manager Sponoche, stie cum sa-l puna la punct...
4
3
PSD-ul de la Medgidia face doar circ si scandal. Au pierdut Spitalul cu un candidat de nota 5 si mai au putin si se ortavesc cu propriul venin!
7
3
stati parcati ca asa se vrea in urbea noastra asa ati votat asta meritati vad ca acum vine dapix ce mai vreti va da circ pe paine
9
0
Cade geamurile si paturile e ruginite draga pacientule Nu stiu cand ai fost internat dar in spital au inceput sa se vada schimbari e ridicol ca o individa ca Zoe Dardac cu multe bube in cap.sa aiva nerusinarea sa candideze rusine ei rusine si viceprimaritei pentru ca incearca in disperarea ei sa tina in brate tot felul de specimene stiti cum ii spune Sima de la Apolo mamica noastra..lingailor e doar o individa care trece pe acolo nu e pe vecie.p.s..Vrabie stai calm..nu rade..nici tu nu esti departe de ei sa va fie rusine la toti Vladeasco ce femeie erai inainte acum esti o pl
7
1
Ma intreb si eu ca prostu'....... ce se contesta ? nota sau studiile lui Aglitoiu.... pai daca nu avea studii superioare, cum il primeau la master?
3
7
Le cunosc pe amandoua in aceasta situatie este vorba de nepotism pe fata ei se bat cu pumnul in piept ca organizatia medgidia face si drege dar sunt vai de capul lor ... stiam de la cineva tot de la psd ca la un moment dat doamna zoe era la oil terminal se dadea mare consilier pe acolo.
12
2
Ce stire de senzatie dau fetele astea ! Vai capul lor ! Au stiuleti in creier !
10
2
De ce nu l puneti director pe iulian ruxandra din satu nou? Ca sa faca carciuma in loc de spital....
13
0
Ei se bat pe postul de manager si in spital cade geamurile si paturi ruginite....
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614