REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
12.5° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

CIRCULAȚIA PE STRADA PANDURULUI, BLOCATĂ: CE I-AU REPROȘAT CONSTĂNȚENII LUI FĂGĂDĂU! VIDEO

CIRCULAȚIA PE STRADA PANDURULUI, BLOCATĂ: CE I-AU REPROȘAT CONSTĂNȚENII LUI FĂGĂDĂU! VIDEO

Replica API 23 martie 2019 | 00:00 867

PROTEST

PROTEST

Protest pe strada Pandurului din municipiul Constanța! Locuitorii au blocat strada, revoltați de decizia administrației locale, care le interzice să mai parcheze pe trotuarul recent reabilitat. Oamenii sunt supărați că nu a existat o consultare înainte de a fi aplicată o astfel de măsură, solicită parcări, dacă tot nu mai au voie pe trotuar, ba chiar au comentat că, deși au transmis primarului Decebal Făgădău că sunt nemulțumiți, acesta nu a venit la discuții. În schimb, la fața locului au apărut polițiștii locali.

Protestul inedit a avut loc vineri seara, 22 martie, când constănțenii au ieșit în stradă, blocând circulația pe Pandurului. Ei au reproșat că "reglementările prevedeau că mașinile pot fi parcate pe trotuar, cu condiția să fie lăsat un metru pentru pietoni". "În schimb, aici au decis, fără nici o consultare, să interzică parcarea, să nu se strice pavelele nou montate. Păi, cine i-a pus să facă lucrări proaste?! Să înțelegem că pavelele astea sunt de proastă calitate?! Pe noi ne amendează dacă parcăm pe trotuar, dar mașinile grele care tranzitează această stradă nu sunt văzute? Poliția Locală nu le vede? Au voie să circule pe aici?", au comentat cetățenii. Tot ei s-au arătat îngrijorați de ceea ce va urma în privința ridicării gunoiului: "Nu se va mai parca pe trotuare, că nu mai e voie. Dar se va parca lângă trotuar, pe stradă. Mai încap mașinile de gunoi? Sau, la iarnă, cum se va intra cu deszăpezirea? Au luat o măsură fără să gândească!", au mai spus constănțenii.

Vezi și:

Constănțenii de pe strada Pandurului nu mai au voie să-și parcheze mașinile pe trotuar!

Locuitorii de pe strada Pandurului, REVOLTAȚI: NU mai au voie să parcheze pe trotuar!

VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr Mitrea:noi santem la a duoa generatie incaltata,dar tu umblii si acum in picioarele goale!Cel mult in gumari,daca stii ce sant aia.
0
0
Ptr, irina:si tu esti o vita incaltata ce se plimba pe pavelele lui fagadau!
0
0
Relu retadatu'....Relu retardatu'...Relu retardatu'...
2
1
Marea majoritate a celor care locuiesc pe acea strada se afla, in cel mai bun caz, la a doua generatie incaltata. Tot o parte dintre ei, prin stilul genial de a parca perpendicular pe gard, au generat aceata situatie. Morala este ca degeaba ii faci mitocanului totuar frumos, el tot ca un animal se va comporta.
6
2
Bag pula in voi toti de sub mine. Fort Fagadau. Va da muie precum Mazare din Madsgascar.
2
5
o mina de taranoi in poza !
5
5
Ptr.sustinatorii lui Fagadau:asistati sociali care se dau gratis cu RATC si mananca de pe urma bonurilor sociale.Fugiti repede de mai faciti o tura cu 5-40 si de bonurile ramase luati-va o punga de seminte si un PET cu bere.Ca de la anul ce vine veti face foamea plimbandu-va pe pista lui Fagadau !
8
3
Si pe fagabou il doare-n kur
6
1
3-400 eur impozit le an pentru Euro 5 si mai mic, in special diesel. De ce ? 1. In cativa ani scapi de rable. 2. Din 2-3 harburi vechi, vor scapa de ele si vor cumpara 1 mai noua. 3. Sunt putini care isi permi mai multe masini noi si deci mai multe locuri de larcare. 4. Impozitul sa mearga la primarie pt bugetul local al Constantei, nu la bucuresti, deci impozite mai mici in Cta. 5. Rezolvi si poluarea. 6. Viitorul este hibrid sau electric.
7
9
Treaba cu capra vecinului . Bai vitelor ! Futegadau trebuia sa discute cu locuitori de pe strada Pandurului si sa tina cont de parerea lor . Erau cei mai interesati sa isi exprime opinia . Dar cum pe futegadau il doare in pula de ce vor cetateni face cum il taie capu . Uitati in ce hal a ajunc Constanta de cand acesti psd-isti au pus mana pe Constanta . Ciumati sunt indiferenti la ce vor cetateni . Ciumati se bazeaza pe intretinuti social si pe pensionari , pensionari care isi dau votul pentru un pui si un litru de ulei . Nu vedeti ca am ajuns de rasu curcelor . Suntem egali cu Vaslui .
13
4
De ce nu merge militia lui fagabou in palas pe stradute inguste unde salvarea face slalom printre bolizi de mii de euro. Singura solutie declaratie pe propriaraspundere pentru parcarea masini, impozitarea progresiva pentru parcul auto al cetateanului, scoaterea masinilor agentilor economici parcate ilegal pe domeniu public. Salvarea, politia, pompieri nu parcheaza pe domeniu public. Din impozite si amenzi se pot construi zone cu parcare supraterana si asigura transport gratuit in tot orasu.
8
1
Am citit articolul, am citit comentariile de mai jos si am tras o concluzie. Norocul Constantei este ca e amplasata langa mare altfel la ce oameni locuiesc in oras si ce conducere are ... in Constanta ar fi fost mai rau ca in Vaslui.
10
2
Sistem cu telecomanda sa-ti pui tu la creier amice. Daca treci de 7-8 ori cu masina pe dale, tot bagand masina in curte, nu se rup dalele mai repede? Ai vazut vara cum se onduleaza asfaltul? E, asta-i pentru ca se circula pe el! Si daca tot turezi masina sa o bagi in curte, in loc sa o lasi pe trotuar nu scoti mai multe gaze de esapament? Sau esti dependent de aurolac d'asta? Baietii cand au pus dalele, le-au pus mai jos decat portile oamenilor, asa ca tre sa dai pedala cand bagi masina si cand o scoti. Mai lasa etnobotanicele!
8
6
Multi cetateni ar putea sa renunte definitiv la masina personala ..folositi transportul in comun ..va duceti cu masina la piata ptr. o paine mergeti pe jos e mai sanatos ..fiecare familie a ajuns sa detina 2-3 masini cei asta si va mai plangeti ca sunteti saraci si amarati ..sa va fie rusine pe jos sau cu bicicleta lasati fitele si ati obisnuit si beizadelele sa circule cu masinile si sa se sparga in figuri dupa ..bociti ca au plecat in loc cu verdeata ..
9
6
Circul des pe Pandurului.Trotuarul este supradimensionat pentru circulatia pietonala din zona.Se puteau micsora ca latime,sau se puteau face alveole de parcare ca pe B-ul.Aurel Vlaicu.PACAT !
9
0
Pentru rezolvarea acestei probleme propun sens unic, sens giratoriu din bidoane de plastic la ambele capete ale strazii si eventual un mall amplasat strategic in apropiere.
7
0
iar incepi?
5
1
Te n gura de rupt in koor atarnator. Inapoi la moldova cu tine kokalare. Specie de neputinciosi
5
8
iesiti la vot si nu mai alegeti hotii si incompetentii. big up pentru curaj si spirit civic.
17
4
Toata Cta are ce sa i reproseze boului astuia
15
6
..folositi ruta autobuzului 5 ?..atunci stiti de ce s-au pus pavele ca la Cazino..faci petitie comuna cu toti nemultumitii si inaintati-o primarului solocitandu-i si justificarea pentru schimbarile indicatoarelor rutiere si devizele cu aprobari pentru schimbarea bordurilor si modificarea trotuarelor! Au facut varza tot Km.5 pentru terenuri vandute la cei cu bile la institutiile locale!
11
4
Tocmai ce am slobozito pe mata in gura.ii place cariciul mult mult
7
7
Cine ar putea fi invidios pe omul care are casa pe Pandurului si are 2-3 rable pe care nu le poate parca in curte ? Sa nu confumdam cu o vila pe Puskin, Tesla S, S Class 2017 si Z4 M.
12
4
Votati psd. Prostii au votat prosti.
11
10
parcati-va masinile in curte, nesimtitilor !
17
15
O strada de carpe in cur, cu mentalitate pe masura educatiei. Si primaria are vina ei, nu pavezi o strada locuita inca de oameni care se caca in fundul curtii.
22
15
Multi postaci cretini... Se bucura de raul altuia... Futuva in gat de idioti.. Auzi.. Ala ce de ce are 3 masini.. Ala ca de ce sta la casa... Ala ca de ce nu parcheaza in curte.. Mai jeguri umane, care va plimbati cu doiul, ca nu sunteti in stare sa munciti.. Mai dativa in cacat.. Bunul simt la voi, a fost luat in armata de mult.. Va meritati soarta... Nu sunteti, decat niste halitori de cacat invidiosi si ipocriti..
9
16
Asa este! Tot ce se intampla in orasul asta, tot ce face este impotriva noastra, a constantenilor, a celor care muncesc, a celor care mai au unde munci! Sa incep cu zona City mall, cu Poarta 1. Aseara am circulat pe strada Unirii. O mizerie, lucrare neterminata.Totul de prost gust. Daca nu era Marea Neagra eram un cotlon uitat de lume!
19
5
Asa e domnul Lucian.Constanta e tarlaua lu FAGABOU iar Constantenii nisteFAGABOI ADORMITI si AMORTITI
12
6
Multi postaci tampiti, probabil angajati ai PSD. Era normal sa se intample asa. Tot ce face primaria parca este impotriva cetatenilor.
16
14
Numai au unde sa si parcheze rablele?..
9
14
uite cum ies in strada,bai dar cand au distrus parcul sa faca mall,sau cand se ridica bloc langa bloc pe spatii verzi,nu a iesit nimeni in strada....SI CONFORM CODULUI RUTIER NU AVETI VOIE SA PARCATI PE TROTUAR INDIFERENT DACA LASI SAU NU 1M PTR PIETONI,SE PARCHEAZA DOAR IN ACELE ZONE UNDE EXISTA REGLEMENTARI IN ACEST SENS...
22
11
Masina poti sa o bagi in curte de cate ori ajungi acasa . Montezi un sistem cu telecomanda si ai scapat de griji , dar voi sunteti prea rupti in cur pt asa ceva. Eu sunt singurul prost de pe strada mea care-si baga masina in curte , ne-am umplut de lepre si interesanti , isi pun jante de 1000 euro dar isi lasa masina in mijlocul drumului .
28
16
Pt toti idiotii care sustin masinile in curte.... Masina in curte s-o bagati voi si s-o scoateti de 6-7 ori pe zi. Seara cand nu mai folosim masinile le bagam in curte dobitocilor, ca trec unii cocalari ca vii s le sifoneaza sau le rup oglinzile... Da' ziua can folosesti masina, nu le bagam in curte la fiecare juma' de ora ca sa treaca lejer pe trotuar cainii vagabonzi. Pe strda asta trec 3-4 pietoni pe ora, pe ambele trotuare
28
16
Comenteaza tarani care si-au luat apartament in Cta. Bai saraciilor, pai dau o caruta de bani satin masina pe strada? Ideea e ca daca vin pentru 10 minute nu mai bag masina in curte. Problema e alta, acesti incompetenti isi mascheaza hotiile. Asa de procedeaza si in peninsula, zona Piata Ovidiu. Oriunde in Europa piatetele rezista, numai la noi nu.
22
11
Si uite asa sensul de mers pe Pandurului va fi cat trotuarul.
13
2
babu si fagadau au distrus orasul pentru spaga-bordurile lui videanu leau cumparat ei.Sa vina pe strada Unirii sa parcheze idiotii
20
5
asa construiesc makidonii cu materiale ieftine si de proasta calitate .asa e si cu pavelele nu circulam pe ele sa nu se strice
24
4
rau ati facut ca ati reabilitat acea strada. Trebuia sa ii lasati pe pe nesimtiti sa traiasca in rahat ca acum 50 de ani ! De asta nu avem o tara ca afara !
23
22
Locuti la casa domnilor , bagati-va masinile in curte ! Cunosc bine zona , majoritatea au loc de parcare in curte ,garaj , ce vina are primaria ca aveti cate 3 masini de famile....mai daramati din casa si faceti loc ptr. masini ...daca asta va doriti !
31
25
Nu se poate interpune un primar, intre niste mitocani rupti in cur si dorinata acestora de a-si parca masina lipita de gard. De bagat in curte nici nu se pune problema, acolo stau butoaiele de motorina sau cele de varza, plus chilotii uzati la uscat.
31
21
Da iesim in strada la ultimul miting eram 50 cu tot cu batranii blocului umbrit de noul bloc in constructie. Avem o singura sansa la vot mai vreti psd nu iesiti.
23
1
Putoa33rea de fagadula trebuie sa dispara !Alegeti oamnei sanatosi la cap!
28
8
Traim intr-un oras de putori. Toata lumea e nemultumita, dar n-ar pune mana unu sa faca ceva pentru comunitate. Daca astia care stau la curte comenteaza, aia care stau la bloc ce ar trebui sa zica? Ar trebui sa daramam toata Constanta, sa facem o mare parcare si sa traim in masini.
23
8
ce de frustrati care stau la bloc si nu au curti pe aici iar proasta de Lana zice ca e marca PSD. dar proasto la Cluj sau la Oradea nu e tot PSD-ul la putere, la primarie conteaza omul nu partidul de la putete !!!
9
19
Toti prosti comentati ca asa aveti tupeu daca ati sta pe strada aia vas vedea unde sa vazut strada de 10 ml si trotuare asumate de 11.5 ml doar un arhitect si un proiect facut de c t stil PSD daca oameni parcheaza pe marginea drumului nu se incurca circulatia auto si asa pe str Pandurului nu trec 20 oameni pe zi da cand nai cap vai de picioare dracu stie ptr cine sa pavat strada aia si cine sta
27
9
Bai, ati luat-o razna? Orasul trebuie civilizat! Cum vreti sa traiti? Printre masini, gunoaie si betoane?
31
4
Pavele ca mama care m-a facut. Dar in momentul in care m-a facut
6
4
au curti dar pun rosii
28
15
Trebuiau lasati sa traiasca ca in urma cu 40 de ani cand pe acolo circulau doar carutele si tractoarele si mirosea a balegar si cacat de la porci !
22
27
Solutia este simpla. Sa faca locuri de parcare pe o parte din trotuare dar acele locuri sa fie cu plata. Ca de altfel in toata Constanta. Cine vrea sa parcheze in strada, sa plateasca cine nu sa parcheze in curte sau pe strazi laturalnice.
11
22
Daca solutia de a da trotuare unui oras este de a PARALIZA TRAFICUL asta alegi Domnule Constantean???. Imi doresc sa te vad blocat in orcare din zonele nou paralizate pentru ca e plin orasul sau sa te vad Cum suporti fenomen nou aparut de claxonat si injuraturile care au aparut de cand s au dat trotuare si s a blocat traficul Sa vad mamicile cum isi plimba acum copii prin haosul asta???? O sa ajungem sa ne luam la bataie cat de curand pe acest motiv..joac o pasta...banuiesc ca locuesti Pe undeva unde ai trotuare late si locuri de parcare si parc si te doare .....de restu....
21
9
bai fatalau promiteai in campanie locuri de parcare...unde sunt??? in schimb orice spatiu verde s-a transformat in bloc.
44
4
Mai nou pe Pandurului se dau cu bicicletele si se plimba cainii.Trotuarul este ptr.pietoni , nu ptr.biciclete sau caini.
11
10
Sens unic!
11
6
stati la casa ,,aveti garaje in curte ,,,bagatile in curt papagalilor.
22
23
Trotuarul trebuia ingustat inainte de a fi pavat. Oricum pavelele astea sunt de forma. In cateva luni vor aparea deformari si gropi in care vor fi rupte oasele. Uitati-va la zona Peninsulara. Un kitch marca psd.
52
4
Civilizatia se face cu paru. Trotuarul este pentru pietoni. Daca taranul vrea sa parcheze pe trotuar trebuie parlit la buzunar. Maine poimane tiganii vor protesta ca vor sa-si faca nuntile in sosea, manelistii ca vor si ei petreceri in fata blocului la un gratar, nu stiu ce asociatie care prefera sa arunce gunoiul pe geam, etc Avem pentru ce protesta! Hai sa iesim in strada pentru un oras civilizat. De ce nu iesim in strada sa oprim mutilarea acestui oras.
28
34
alta lucrare gen fagadau, adica proasta
37
11
Locala sa pazeasca oglinzile... Locuitorii din Constanta sustin: Fara masini pe trotuarele din oras... Bravo primarului Fagaras, a cumparat autobuze romanesti pentru ca sustine economia... a construit in parcuri wc-uri ieftine pentru tineri ...a pavelizat orasul.. sa o tina tot asa ca il votam si in continuare. semneaza un umil locuitor social democrat. Ps: la muuunca ortodocsilor nu la blocat strazile...
15
35
Nu a cerut nimeni pavele,bebelusii in londouri sunt zdruncinati.persoanele cu dizabilitati in carucioare depun efort mai mare!
34
9

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389