REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga

Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga

Replica API 7 iulie 2021 | 23:19 1922

Odată cu desființarea sensului giratoriu, prioritate au autovehiculele care vin de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Potrivit specialiștilor, prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier din zonă.

Decizia de desființare a fost luată în urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, subiectul fiind dezbătut în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Serviciului Rutier Constanța, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.

Existența sensului giratoriu nu se mai justifică în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis. Nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Recomandăm conducătorilor auto ca pe direcția Trocadero - Nicolae Iorga să folosească ruta alternativă: strada Poporului - strada Mihai Viteazu - strada Nicolae Iorga.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati facut varza tot orasul, imbecililor.
5
1
Faceti dracului ceva cu intrarea in cartier de la casa de cultura. Daca esti la semafor la casa de cultura si vrei sa te duci la sc 11 , tre sa te duci pana la sensul giratoriu de la bd.duca cu bd.mamaia.
9
0
Instaurez haosul in Constanta
11
1
dar ca ati gaurit tot orasul nu ziceti nimic?ce fluidizare?
14
3
acum puteti sa mutati inapoi trecerea de pietoni din fata liceului. si sa mai puneti un pe iorga, in drept cu dsp, sa nu mai trebuiasca sa alergi ca sa mergi la spital.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272