REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cîţu, despre protestul minerilor: Nu cred că soluţia pe care au ales-o este una care rezolvă problemele

Cîţu, despre protestul minerilor: Nu cred că soluţia pe care au ales-o este una care rezolvă problemele

Replica API 23 februarie 2021 | 21:56 1377

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, referitor la protestul minerilor din Valea Jiului, că nu este o soluţie care rezolvă problemele şi a subliniat că nu va permite o mineriadă în mandatul său.

"Este un domeniu dificil şi ştim foarte bine că această tranziţie la economia verde în toată UE vine cu probleme. Îi înţeleg, ştiu că trec printr-o perioadă dificilă. Nu cred că soluţia pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Acest Guvern a arătat foarte clar şi anul trecut şi anul acesta, salariile au fost plătite la timp. Avem soluţii şi pentru următoarele trei luni de zile. În acelaşi timp, eu cred că trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei. De aceea spun că soluţia pe care au ales-o nu cred că este una bună. În 2020, când au fost plătite toate salariile, şi ale minerilor, lună de lună în România au fost 4 milioane de oameni în şomaj tehnic, pentru că trecem prin cea mai mare criză din sănătate", a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a arătat că foarte mulţi politicieni profită de pe urma minerilor.

"Nu mi se pare normal ce se întâmplă, de aceea spun că găsim soluţii, îi înţeleg, ştiu că trec printr-o situaţie dificilă, formula prin care încearcă să rezolve această situaţie nu mi se pare cea mai fericită, dar se pare că sunt foarte mulţi politicieni care profită, aşa cum au profitat şi alţi politicieni tot din aceeaşi categorie în ultimii ani de pe urma acestei categorii sociale. Ţineţi minte ce s-a întâmplat în anii '90. Eu pot să spun doar atât românilor şi bucureştenilor, că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, să se întâmple ce s-a întâmplat în mandatul lui Iliescu şi a altor socialişti. Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat", a declarat premierul, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie drogatului balbait numit Catu putu. Ala care si-a facut guvernul meu girat de plavanul de la cotroceni. Mortii mamii voastre de idioti si tradatori de tara.
1
0
Sa fie cat mai scurt mandatul ca ai nenorocit tara
1
1
ce mineriada visezi javra tradatoare,stii fb ca numai sunt mineri in tara,daca nu ai ultima curva ce a condus tara asta cum ai fi lasat ca termocentrala mintia de 1300 kwh sa functioneze pe baza carbunelui adus cu vagonul,javra din haita lui big kkt
1
1
Ai dreptate. La ce meriti tu si johanos...este prea putin. Sa vina peste voi la Bucuresti si sa va scoata de gat afara din birouri. Huooo...ti.ai dracu cu toti care direct sau indirect v.au adus la putere
9
13
ia bag-o tu catule pe aia cu dezmatul minerilor si ma ia niste masuri dure pentru ei, ex pensie pe 60 de ani, cum iei pentru toata prostimea sa vedem o noua revovolta poate de data asta adevarata!!! sau poate chiar asta va doriti ca sa puteti sa spargeti tara in provincii ca asa e ordinul sa faceti ce nu s-a reusit in 89, cu bugetarii si privatii ati reusit, probabil ca asta cu minerii e al doilea pas!
9
16
la ce masuri haotice promovezi la cat de antipatic esti si la cate antipatii ai creat si o sa mai creezi nu se stie ce avalanse sociale creezi... acileasa nu e ca la examenul de treapta pe care nu l-ai luat daca pici examenul cine stie cat de rau cazi. intereseaza-te la a. nastase dragnea si altii..
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102