REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cîțu: MAGAZINELE nu-și schimbă programul. VIDEO

Cîțu: MAGAZINELE nu-și schimbă programul. VIDEO

Replica API 5 aprilie 2021 | 23:53 1742

Premierul Florin Cîțu face declarații de presă și vorbește despre restricții. Oficialul spune că măsurile din ultimele zile au avut un impact pozitiv și că singura soluție spre normalitate este vaccinarea.

Totodată, acesta spune că este posibil să revenim la normal pe 1 iunie. Cîțu a mai precizat că nu este nevoie de certificatul verde pentru a putea călători.

Programul magazinelor rămâne neschimbat

Întrebat dacă se ia în calcul modificarea orei închiderii magazinelor, adică mai târziu de ora 18.00, respectiv ora 22.00, premierul a precizat. ”Am discuții permanente cu rețele magazinelor. Nu a fost discutată ora. Am cerut magazinelor respectarea unor anumite norme interioare, câte persoane intră, etc. Înțeleg foarte bine situația prin care trece România și sunt alături de noi. Lucrurile rămân așa cum sunt”, a spus Cîțu.

”Studiile specialițștilor spun că mobilitatea este factorul care răspundește virusul. După ce am luat această măsură, rata infectării cu COVID este în scădere”, a mai spus premierul.

Cîțu: Trebuie pregătită relansarea economiei

Marți, 6 aprilie, Cîțu se va întâlni cu domeniul HORECA. ”Vom pune pe masă mai multe soluții. Vom vedea cum va funcționa, vom lua o decizie pentru toată economia”, a anunțat Cîțu.

”După 1 iunie vorbim despre revenirea la normalitate. Așa cum ne gândim la soluții pentru HORECA, ne gândim și la evenimentele private. Le vom deschide când ne vom asigura că respectă anumite reguli. Avem două luni în care să pregătim relansarea economiei”, a completat premierul.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citu este un userist ascuns la PNL. Va reusi sa scufunde si partidul asta. Actioneaza exact ca marxistii neoliberali din usr, partid care abia acum isi arata fata dupa ce a fost votat.
2
0
ar fi bine dar mananci kkt
5
0
Omul asta are probleme grave la scufita. E clara treaba
6
0
Catu KLOWN BALBAIT si URECHEAT HANDICAPAT !!!
5
0
nu glumesti citule,maimutoii mai zic si fara sa gandeasca ,sau profiti ca arahat s-a repezit pana la sula lui bibiloi si iti faci de cap,oricum pana la 1 iunie mai e destul iar de saptamana viitoare se incalzeste,ar mai fi varianta sa demisionati pana atunci
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108